-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz Szilágyi84 #30198 üzenetére
Én játszottam. Nekem túl sok volt az effekt harc közben, volt hogy annyi minden villódzott a képen hogy nem láttam a karakterem. Meg úgy egyébként sem tartott bent.
De lesz majd itt pozitív vélemény is bőven.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nxswitch
senior tag
Mikor megjelent felét végigjátszottam. Nagyon tetszett, csak kicsit sok volt a nyomozós rész.
-
Silεncε
őstag
Én most tolom, ahogy safiyah írja, túl lett tolva benne a nyomozós részek száma, meg néha a kamera hajlamos harc közben megzavarodni (nem mindig találja, hol is kéne lennie), emiatt néha nem látni semmit
-
KisTücsök
addikt
Ha bejön a stílus gyak hibátlan.
-
Rony949
őstag
A játék első 3-4 órája vízválasztó lehet, de miután folyamatosan szerzed megfele a legion-öket, ott indul be igazán a harcrendszer mélysége. Nagyon szórakoztató, de sajnos normálon viszonylag könnyű és első végigjátszásban kénytelen vagy normál nehézségen tolni.
Switches játékokhoz képest pedig kifejezetten látványos kis játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest