- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz csiles #17196 üzenetére
4950, és annyit költött a játékra mint égen a csillag... egyébként nem értem miért mondjátok ezt a 4950-et meg 5025öt amikor volt olyan játékos akinek több volt mint 5025 ha jól emlékszem bőven 5100 felett volt, de lehet hogy tévedek...
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
Crowent
tag
válasz szakalistvan #17202 üzenetére
Sajnos naponta találkozni ilyen emberekkel... Ezeket azonnal tiltani kellene...
-
UFO1
senior tag
válasz csiles #17196 üzenetére
Utánaszámoltam és a helyzet sokkal siralmasabb jelenleg 4800 pont érhető csak el (így visszaállt a szülinap előtti értékre) a teljesítendő ill. IGC-ért megvehető autókkal együtt, mivel kivették az Aston Martin-t a Lexus-t a Renault-t és nem tettek be helyettük más márkát, hanem több van egy típuson belül. Persze ehhez is kell legalább 10 autó!
(#17201) Crowent
Igen, mivel összesen 6600 pont érhető el elméletileg, ha minden autó megvan (az összes bostos a collector-hoz + minden teljesítendő feladat). És azért csak elméletileg, mert több járgány már nem érhető el és van olyan is amelyik még bent sincs a játékban, de van collectora. -
csiles
csendes tag
Igen, valami ilyesmit vártam az újraszámolásoddal, ugyanis nem egy alkalom volt, hogy olyan IGC-s verdát vettek ki, aminek nem volt "utánpótlása". Gondolok itt elsősorban a Renault-ra a Scion tC-re és az Infinity-re... Az utóbbi kettőt egyszerre vették ki június közepe felé, s helyettük jött a 996 GT2, Lotus Exige és a Ford GT. Erős volt a felhozatal, de cserébe eltüntettek két IGC-s márkát...
A Renault-ot meg június végén vették ki úgy, hogy helyette olyan IGC-k jöttek, ami a márkájában nem az első IGC.. (Chevrolet, Porsche, Mazda).
És ez az amit direkt csinálnak, valamit valamiért... 2 hét alatt kivettek 3 IGC márkát, s itt már elment 225 pont. Máris megvan, miért 4800 pont jött ki aktuálisra...
-
noblem1983
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz noblem1983 #17207 üzenetére
aa , nemzetközi hiba van és nem adja meg az eclipset , szóval csak vigyázni de ne csak a 8000 esnél a többinél is , csak saját felelősségre , ha veszed akkor mehet a küzdés a supportal
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tupacamaru
veterán
Aki esetleg kíváncsi rá, három rövid videó az SG-s városi csatangolásról. Hülye fejjel elfelejtettem a kamerát a motorháztetőre tenni.
Első, második és a harmadik.Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Rockstone
tag
Az igc-s porsche gt2 elérheti az S osztályt ?
-
chris1997
aktív tag
válasz tupacamaru #17212 üzenetére
Nem baj Lehet, majd kéne megint egy, majd
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz tupacamaru #17212 üzenetére
Ott mentem melletted a Veilside-os Mazda RX-7-el a Han narancs színű kocsijával.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
chris1997
aktív tag
Ha már a krúz, itt vannak a képek: [link]
-
alfa20
senior tag
A BMW M3 GTS megéri az 1,8 misit?
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
válasz noblem1983 #17219 üzenetére
tegnap megvettem a GTS-t. jó kis autó, nem tettem bele semmit alapon versenyeztem vele, elég jól ment jól gyorsul, de még szokni kell, így sem volt okom panaszra voltam első és utolsó is
A GT2-est majd később megszerzem még magamnak.
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
sunny84
senior tag
válasz noblem1983 #17223 üzenetére
fasza , örülök neki
-
tupacamaru
veterán
-
cuebler
senior tag
válasz noblem1983 #17223 üzenetére
gratula, a "hakosuka" nissan-ért külön
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
noblem1983
senior tag
-
cuebler
senior tag
válasz noblem1983 #17227 üzenetére
úgy szép, ahogy van. ha egyszer megtehetem, egy érintetlen "hakosuka" és "kenmeri" is szerepelni fog az import-listámon, egy 1st gen celica gt-vel kiegészítve a '70-es évek elejéről...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
tupacamaru
veterán
S-Class játszhatatlan, minden második lobby-ból kidob, ha meg nem akkor öt F1 noob mellé tesz be. Nem akarnak ezzel valamit csinálni? Bár már kettőt nyertem addig.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Crowent
tag
válasz tupacamaru #17229 üzenetére
Az még hagyján, de amikor a Lobbyban egy Police Rhino fogad 0 Overallal és a játék szerint S osztályú kategória na az aztán tényleg meglepetés!!!
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz tupacamaru #17229 üzenetére
Az S class ilyen meg az A-ban is elég gyakori. Az F1-ekkel én is ritkán tudok kezdeni valamit. Kivéve ha nem sajnálom a nitrót és nem vérprofit fogok ki vagy aki tele van 3 csillagos skillekkel. Nem tudom egyesek mennyit költenek erre a játékra de én inkább kocsit meg esetleg akciós bodykitet veszek boostból.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
sunny84
senior tag
és az örök igazság , basszák meg a nyomatékukat akik arra verik
-
tupacamaru
veterán
Mindegy, már ötöt nyertem, persze én lettem a speedhacker, mert a Paganilow nekiment az alagút falának és ő 5 nitrot nyomott el én meg csak egyet.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Rockstone
tag
válasz tupacamaru #17233 üzenetére
Mindig ezt csinálják, mentem egy 56.xx másodperces időt ami sztem nem igazán számít rekord időnek gt2vel construction sprinten és csaló vagyok, mert használtam 3 nitrót ő meg belement a trafficba, szintén zondával
-
tupacamaru
veterán
Mi lenne az ideális színsor egy BMW M3 GTS-be és mi ha TE-re lenne használva, már ha van külömbség?
-
UFO1
senior tag
válasz tupacamaru #17235 üzenetére
P, K, K, P, P, P tesztelve! K rugóval sokkal kényelmesebben fordul, de sajnos lassabb is!
Külön nincs értelme TE-re, mert a BMW-k elég jó alap rammal vannak ellátva, max. dobsz egy jugger-t pl. HS-en hátul menve (ha szükséges), mert ott tudnak ám cikázni rendesen a sünök. Ha van hely + cash persze egy pénzgyűjtős ram rombolós verziót is érdemes beszerezni/megépíteni TE-re. -
Crowent
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17239 üzenetére
Ez csak part, track, és drop lista...
-
Rockstone
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17239 üzenetére
Mi az a track level ?
-
UFO1
senior tag
válasz Crowent #17238 üzenetére
Nem, piros, ha nem hiszed kérdezősködj TutuHawer-től, különben tőle teljesen függetlenül ez egy hosszabb (3-4 napos) több pályás tesz eredménye. Ezzel fordul a legkönnyebben, mert nem lesz orr-nehéz! És természetesen a leggyorsabb is, nem a legnagyobb overall a legjobb!
-
chris1997
aktív tag
Legend vagy King(ez van most rajta) plate legyen a Shift R8 4.2-n?
-
tatabike
őstag
válasz chris1997 #17247 üzenetére
4.2-re inkább kormány kellene... Olyan, mintha egy motorcsónakkal kanyarodnál, ami állandóan padlógázzal megy.... A Legend jó lesz. Legend-ásan szar....
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest