- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz The Game #17500 üzenetére
Szia! Ha minden osztálykorlátozott versenyre menni akarsz akkor ugye érdemes minden kategóriában összehozni egy autót. Van néhány ajánlott autó minden kategóriában:
E-ben: VW Scirocco/200SX
D-ben: Pontiac Solstice GXP/(Audi RS4 Waterfront Roadon és Mission Streeten lehet jól menni vele)
C-ben: Pontiac Solstice v BMW E30 Sport Evo néhány pályán elég jó
B-ben: BMW E30 Sport Evolution vagy Pontiac Solstice
A-ban: Lamborghini Murcielago, BMW M3 GTS, Porsche 911 GT2 996(Audi R8 5.2 most nem kapható)
S-ben: most 2012 Ford Mustang Boss 302 és Lexus LFA szokott lenni de most utóbbi nincs ha jól tudomVannak még egyéb autók amik voltak már játékpénzesek és de most épp nem kaphatóak(pl 69 Ford MustangBoss 302, Chevrolet El Camino SS, Lexus IS300, Chevrolet Corvette ZR1 ezek egész jó autók még)
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
eLit-MiLan
őstag
válasz noblem1983 #17501 üzenetére
Chevrolet El Camino SS kapható jelenleg. Amúgy meg szépen összeszedted a listát
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
noblem1983
senior tag
válasz eLit-MiLan #17502 üzenetére
Az lehetséges. Korábban volt a blue juggernaut IGC-ért aztán egyszer kivették, most meg akkor a sima lehet nyitott trágyahordó rakodótérrel Csak azzal vigyázni kell mert nekem a 2-es profilomban érthetetlen módon kicsillagozták 2 időmet, mintha valami ócskavas lenne. Pedig szépen kanyarodik, a nitrója is elég erős. Régebben a Tierek idejében az egyik legjobb Tier 2-es játékpénzes autó volt
-
tatabike
őstag
válasz The Game #17500 üzenetére
Bármelyikre...
Viccen kívül meg, ez Tőled függ. Milyen versenyeken akarsz nyomulni (sprint, drag, kör, rendőrös vackok), azon belül is milyen pályákon, milyen vezető vagy, ésatöbbi, ésatöbbi. Szerintem jobban jársz, ha kitapasztalod, mi a jó Neked.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
eLit-MiLan
őstag
válasz noblem1983 #17503 üzenetére
Megnéztem és kapható Ha kiakarják venni, akkor fogok beszerezni 1-et belőle, mert a juggeresről anno lemaradtam
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
chris1997
aktív tag
Mit tett ez az unalom már megint..[link]
-
chris1997
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17507 üzenetére
Ahhoz a kocsihoz egy ilyen szám kell, hogy így vezessem
-
The Game
csendes tag
Koszonom szepen a valaszokat
NFS WORLD:TheGame88595 youtube:MD10ism
-
tatabike
őstag
válasz noblem1983 #17511 üzenetére
Ja, az könnyed kis popcorn mozi, nekem is bejött. A zene is jó benne. Viszont a John Rambo-ban fura volt a metálos zúzás...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
chris1997
aktív tag
válasz callmeakos #17512 üzenetére
A franct, csak az IM óta többen ismerik
-
UFO1
senior tag
Ha valakit érdekel 8 db játék (letölthető) 5, azaz öt egész $-ért (kb. 1200FT) megveheti ezen az oldalon még 10 napig.
SG HG-tól lopva!
Ha már ide nem tolta be![ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sunny bácsinak küldöm: [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
cuebler
senior tag
én meg ezt: [link] (lassan kezdhet rászokni a zsíroskenyérre)
egyébként a mostani top-up-os sesto furcsa jószág. "intercept"-ként adja szirénával, mindenféle super boost skill-el, de ahol police embléma lenne, ott egy juggernaut figyel, a 999 kg ellenére pedig nagyon erős team escape-n.
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
The Game
csendes tag
na meglett az uj kocsi audi r8ra esett a valasztas. ha van ra igeny akkor rakok fel kepet
-
cuebler
senior tag
amúgy ezt még mindig nem értem. "forda" volt a top-up kocsik között (sesto helyett z-tune jugg) és még mindig áll a 26.300 sb 80 pln-ért akció... lehet, hogy lengyel "elvtársaink" jobb bánásmódban részesülnek?
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
tupacamaru
veterán
válasz The Game #17524 üzenetére
Mert szerintem második autónak egy M3 GTS-t vagy egy 911 GT2-es Porsche-t kellett volna választanod.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
chris1997
aktív tag
válasz tupacamaru #17526 üzenetére
Jó az az R8
-
The Game
csendes tag
válasz tupacamaru #17526 üzenetére
lehet. de még ez volt egy normálisabb autó icg-ért
-
tatabike
őstag
válasz The Game #17528 üzenetére
Hát, nem tudom. Tegnap este egy gyenge B-s (522) Solstice-vel aláztam le 3x egymás után egy A-s (720 körül) 5.2 R8-at... Gondolom kezdő sofőr volt, azért. Erre írták, hogy bátor vagy...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz chris1997 #17527 üzenetére
Akkor hajrá, szerintem felesleges bele alkatrészt is tenni.
The Game Hát ha nem nagyon akarsz nyerni akkor tényleg jó választás volt.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
chris1997
aktív tag
válasz tupacamaru #17530 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
The Game
csendes tag
-
-
chris1997
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17537 üzenetére
Na nem mondod?! Nem mondod, észre se vettem volna
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz chris1997 #17531 üzenetére
Akkor úgy írom hogy kezdőnek nem biztos hogy ez volt a legjobb választás. Lehet az ellenfélnek jobb autója ha nem ismeri a pályákat, de nem az a jellemző.
-
chris1997
aktív tag
válasz tupacamaru #17539 üzenetére
Az első videóban az volt Ez is bizonyítja, hogy GT2-vel kitörölheted a fertályt, ha nem tudod vezetni
[ Szerkesztve ]
-
The Game
csendes tag
nfs world gameplay
kicsit vettem ahogy játszok[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz chris1997 #17532 üzenetére
Nem tudom, de össze vissza csetlett botlott, mindennek nekiment, állandóan nitrózott, tiszta béna volt a csávó...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
noblem1983
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17543 üzenetére
Hát nem tudom de KELLLL
-
chris1997
aktív tag
Masszívan
-
PR0JECTNR56
addikt
Ha fake, ha nem igazán jöhetne. Mondjuk a nevét illett volna eltalálni.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
Jöhetne de az overall is túl sok meg az ára is 10k fölött lesz szerintem vagy kereken 10000 boost
-
cuebler
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
you're right, sir! az új lambo neve tényleg veneno...
szerintem humbug, jobban örülnék egy tényleges 918 concept-nek.
-
ETOM
addikt
Olyan fura az autó rajta fake sztem.
-
tatabike
őstag
Ismer valaki egy DUDUKA212 néven futó usert Apex-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest