- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
válasz callmeakos #16451 üzenetére
Nekem ma meg tegnap is ultrát dobott.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
callmeakos
veterán
-
eLit-MiLan
őstag
válasz callmeakos #16453 üzenetére
Akkor ne is mondjam hogy 5-6 nappal ezelőtt mit kaptam
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
sunny84
senior tag
válasz eLit-MiLan #16452 üzenetére
én sokszor jó cuccokat kapok , de ez hatalmas lol a sokadik profilomban
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tupacamaru
veterán
válasz callmeakos #16451 üzenetére
Akkor én még szerencsésnek mondhatom magam? Tegnap TH-n egyiken acc-on zöld pro rugó, a másikon zöld pro váltó, D-Class Gold Pack-ban zöld pro motor és race sárga rugó. A-Class-os versenyen meg nyertem egy piros pro motort meg egy ultra kék rugót. Ma TH-n az egyik acc-on 10%-os SuperShot a másikon megy két csillagos radar.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Rockstone
tag
ez még semmi, mikor kezdtem az accountom nekem több mint 1000 versenyen keresztül nem dobott ultrát, aztán volt egy nap mikor kb 100-150 versenyből dobott 3 ultrát. Pro-kat viszonylag jól dobál
-
sunny84
senior tag
kb ennyi a world ennyire komoly
[link]" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Tayuya
csendes tag
-
eLit-MiLan
őstag
válasz callmeakos #16463 üzenetére
Hell yea, congrat
-
Tayuya
csendes tag
válasz callmeakos #16463 üzenetére
Most nézem, az okosság Porsche-val.
-
sunny84
senior tag
válasz callmeakos #16462 üzenetére
, komoly volt még ilyen úgymond esélytelen autókkal közel értem be hozzájuk és tolták a pukat mint a barom én jó szórakoztam
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Rockstone
tag
már müködik akit érdekel (APEX-EU)
-
Desmond74
tag
válasz Desmond74 #16440 üzenetére
Csak viccőtem, jelentem, mind a 170 garázshelyem, illetve a KőnigValag is egyre jobban van.
Pár észrevétel, talán van akinek jól jön....:
- Ha nem tudsz belépni "nem definiált" hiba miatt (főleg Apex-en fordul elő), akkor próbáld meg a csikánót, még ha ott nincs is profilod..., aztán egyből exit onnan, és láss csodát az apex is működni fog....
-Ha bot-ot futtatsz (mondjuk itt mindenki becsületes, nem is értem miért írom ezt le...), akkor a célba teleportálásnak minden formáját kerüld, a mostani üzemeltető csapat nagyon ugrik erre, MÉG SINGLE VERSENYEKEN SE HASZNÁLD! ( pl: solo racer)
[ Szerkesztve ]
A "Nem Hiába Született" strigót megkérdik: - Tudja, hogy a maja naptár szerint december 21.-én itt a világvége? - Há dikmá, ezt még nem hállottáám, de hogy a Maja 22.-én is itt áll majd a sárkon, há esik, há fújj, az bisztosss...!
-
callmeakos
veterán
Köszi srácok
All→M8
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam mostanában mindig 5-10 perc játék után "Need for Speed World működése leáll" üzenet jön.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Desmond74
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16471 üzenetére
Nem csak nálad.....
Lényeg, hogy azt hitték, a figyelmeztetés nélküli bannolás majd bejön..., de hát Isten nem ver bottal...
A "Nem Hiába Született" strigót megkérdik: - Tudja, hogy a maja naptár szerint december 21.-én itt a világvége? - Há dikmá, ezt még nem hállottáám, de hogy a Maja 22.-én is itt áll majd a sárkon, há esik, há fújj, az bisztosss...!
-
sunny84
senior tag
mai agymenésem
ritkán megyek t. e -t és így futok be , + az új taligám
[link]" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tupacamaru
veterán
Észrevettétek hogy .exe hibával csak Class-os versenyről dobál ki? Ha single-t nyomok akkor is, a többiről még sose dobott ki.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #16474 üzenetére
Nekem valahogy nem csak classnál
-
19Ger96
csendes tag
hali valaki tudja hogy lehet szerezni speed boost?
-
Micsurin
nagyúr
milyen cheatet vagy trainert használsz? csak vicc ne sértődj meg
ugye eladtad?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
rakjátok meg én meg semmit
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Játék letörölve mert minden 1-2 perc játék után Need fos speed cheatworld működése leáll üzenet.....FUCK YOU EA!!!!!!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
xXHellXx
csendes tag
A Classra milyen játékbeli pénzes autót ajánlanátok? És milyen színsort bele?
-
Micsurin
nagyúr
válasz xXHellXx #16488 üzenetére
A-ba? jót röhögtem nem találsz használhatót óda..... én is ford gétével x99-re van ki élezve de semmi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na ilyen kellene nekem is, mert már csak 1-2 db van...
Egyébként haragszok magamra amiért nem használtam ki a végtelen Porsche bugot, elszalasztottam az egyetlen lehetőséget a 150 kocsis öcsire, azt hittem úgy is visszaállítják egy korábbi időpontra vagy vmi mást tesznek elleneHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Micsurin
nagyúr
De nem történt meg ja bócs lehet csiles valami giga mega perbe fogja az eát....
de elvesztiThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
eLit-MiLan
őstag
Csináltam egy saját jugger edition BMW-t Milyen lett?
-
Desmond74
tag
Hülyék ezek, még ahhoz is, hogy egy korábbi mentésre visszaálljanak, mivel nem csináltak.
Viszont, hogy már tizedszerre áll le ez a sz@r, mire összeszedném a gyémántokat, na az mindent ver...!
Egy fillért se erre a játéknak nevezett szarra..., majd egy idő után észhez térnek, vagy lehúzzák a rolót...
Nem csak bannolni kéne tudni, figyelmeztetés nélkül, hanem üzemeltetni is.., hogy rohadnának meg, ott ahol vannak!
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
-
-
Desmond74
tag
válasz Strauss #16498 üzenetére
Szerintem már mindenki, aki kicsit is vétett, előzetesben van, csak még nem tud róla.
De az is lehet, hogy a Borsodi Nádasban felzabálták az ügyvédjét a kokerók...., mielőtt megírta volna a beadványt az EÁ-nak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest