- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
Srácok, néha fel fogom tenni ezt a kérdést. Jelenlegi Must have IGC autó van berakva?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Micsurin
nagyúr
válasz callmeakos #17646 üzenetére
Ne pofázá a horizonnak mert , a world még csak fényévekre sem tart max fényév ezredekre
sarkanyolo2: ? hányszor teszed még fel? most szvsz a murci és még talán a m3 meg a gt2 996 al lehet hasítani
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Rockstone
tag
Disconnected from server. Game will shutdown. 2 napja, csak ezt csinálja... ha vki beír event chatbe kidob a játék...4szer lobbyba, egyszer versenyen és órákig be se tudok lépni... faxa így csináljak 10 óra alatt 50 win-t...
-
sunny84
senior tag
napi trollkodás megvolt
őket meg ajánlom jókat mentem velük multiban ( bali meg a huszár )
#17635) UFO1 ok
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-
sunny84
senior tag
válasz tupacamaru #17657 üzenetére
ez már szánalom felsőfokon remélem nem kötözködni szeretnél ezzel a marhasággal , minden fórumon , facen , stb -n ezzel savaznak ... , én azt mondom kormolást a kályháknak hagyják , meg gyorsulni nem emelkedőn felfele szoktunk menjenek a nyomatékkal a picsába mert ott van értelme csak
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
szerintem az életeddel játszol
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
callmeakos
veterán
-
senior tag
NEED FOR SPEED™ WORLD PACK (SPORT EDITION)
Eredetileg 10 euro.Nem is jár hozzá boost????[ Szerkesztve ]
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
chris1997
aktív tag
Hát ha fából van a hajtókar De hát, a TDI az TDI
-
Beeerka
aktív tag
Mindenki nyugodjon meg, nem kell se TDI, se Honda, csak 6 liter egy V8-as köntösben és megvan a mosoly az arcon
Mercedes E60 AMG(mellesleg, M119-es blokk, amit 1989-től gyártott az AMG... szóval, egy cirka 24 éves koncepció, ami a mai napig ezt műveli... nem akarok senkinek sem beszólni, de egy halálra hegyezett blokk nem fog megélni ekkora életkort, ha meg is él, a max lóerőszám nem fogja átlépni a 100-at sem. Mindenki mást szeret, se a Hondát, se a TDI-t nem kell lebecsülni, és persze az örök szabály: mindenkinek az a kedvence, amit vezet, amivel tapasztalata van. Ha majd a kedves TDI-s kollega összefut egy picit harapós kedvében lévő Mugennel, lelankad a mosolya, és ugyanígy amikor a 200-250 pacis VTI összefut mondjuk EZZEL (3L, sor6, scania turbo, E55 váltó) vagy EZZEL (3L, 700Le) mindjárt más véleményen lesz a koromfelhőről... De a nagy igazság az, hogy mindkét tábor legnagyobb arcú képviselői videók alapján mondanak véleményt, mert amit hajtanak, az anyu ezres, háromhengeres suzukija, és ez itt a baj. Ha a feszkót rendes keretek között nem lehet levezetni, akkor irány szeptember 12-én Tököl, lesz drag verseny, tessék nevezni )
Én ezzel mennék kötekedni, kis öregecske kombi, seggére feldobnám a "baby on board" matricát, majd mehet a meglepi... E73T, 7.3L, V12
[ Szerkesztve ]
-
Rockstone
tag
Na ideje előkapni az RS4-et
-
cuebler
senior tag
válasz Beeerka #17668 üzenetére
báránybőrbe bújt farkas? nekem az új octavia rs kombi - szigorúan benzines motorral. barátomé lesz az egyik első az országban, ha tényleg olyan jó, szerintem én is autót fogok cserélni.
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Rockstone
tag
Az EA Support megmondta, hogy azért vág ki engem a server 5 perc játék után másfél órákra, mert maintenance!!! van. Kérdem én már 3 napja éjjel-nappal és ezért kell kapjak gyakorlatilag 1-2 óra "bannt" is?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez az most berakott Nissan Skyline R32 B-Spec olyan alkatrészeket tartalmaz,ami nincs is benne a game-ben.
Motor: 14%-14%-0%
Turbo: 14%-9%-0%
Váltó: 18%-9%-4%
Felfüggesztés: 4%-4%-14%
Fékrendszer: 0%-0%-18%
Gumik: 4%-4%-18%Lehet kapunk új cuccokat? (erősebb)
És amik vannak színek a tuning-nál (szürke,kék,piros) itt világos vagy ilyen víz kék színe van.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ETOM
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #17674 üzenetére
Áh nem hiszem :/ van egykét autó amire ilyet raknak fel alapból. az a narancs dodge viper meg még vannak..
-
cuebler
senior tag
top-up-oltam egy vesper-ért. kaptam mellé 26300 sb-t megin' 80 pln-ért. a fene sem érti...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
sunny84
senior tag
válasz tatabike #17667 üzenetére
látom nem érted pont hogy NEM emelkedőn gyorsulunk ( úgy ámblok a tuningosok ) , mert emelkedőn van valami értelme a nagy nyomatéknak
(#17668) Beeerka de te is eltévedtél ilyen autók nem mászkálnak nagyon ... , de viszont hogy ezzel meg azzal összetalálkozik a nagy mugen meg a vti csak ne felejtsd el a hondákban is van 600 -700le dög dupla turbós vagy még lehet fokozni tovább , én azt mondom bőven elég a 200- 250 le civic utcára mert így is pisloghat mindenki utána ... peace
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz sunny84 #17678 üzenetére
még azt hozzátenném hogy a sok gyökérpörkölt vezetni nem tud és gondot jelent meglovagolni 200- 300 le is , ha ezek mennének a közúton több lenne a halálos baleset , de én nem veszek részt ebben a marhaságban szánalom ami a vti meg a tdi között megy , motorosok miért nem vagdalkoznak ?
nem mellékesen osztrák munkahelyemen bmw -t kaptam cégesnek 525 d touring automata 06 os évjárat szürke
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz sunny84 #17679 üzenetére
"motorosok miért nem vagdalkoznak" Azért mert a motorok ~40% Honda blokos és kb 30%piaggio(jelzem pl a piaggio x9 is honda blokkos a foresight blokocskálya duruzsol benne) és a maradék a yamahá-é és az aprilia-é (robogókról volt szó , ja és nem a porba fingó 50-esekről)
Amúgy off vége
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
válasz noblem1983 #17677 üzenetére
t'om én is láttam az nfsw wikián. aztán beléptem a sajátomra lengyel ip-vel és tessék:
biztos megnézték a "civil" nevem a paypal-en és látták, hogy sváb gyerek
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
és még mindig ennyiért adná. így vettem a sesto-t és most a vesper-t is, előtte pedig ennyiért volt a red jugg nismo is. akkor most szabad örülnöm?
viszont lassan kifogyok az ötletekből, hogy milyen kocsit vegyek. javaslatok?
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz sunny84 #17678 üzenetére
De értem, csak poén volt, de látom Te túl komolyan veszed. Szarjál rá, ki mit mond, 'oszt annyi. Neked a Honda, telepi hávécsének a TDI, nekem meg a kombi E-Merci 2.7 CDI az autó, aztán kész.
cuebler, ABC-sorrendben az összeset...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tupacamaru
veterán
+1 Full ultra partokkal nagyon adja kis map-okon. Kedvenc autóm.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
cuebler
senior tag
válasz tupacamaru #17687 üzenetére
húúú, akkor meg is van a következő... köszönöm a gyors válaszokat
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hogy a retkes picsámba lehet D-Class versenyen menni Pagani Zonda Cinque-vel 817-es Overall-al?
A fasz ki van már evvel a game-el!!!!!!!!!!
Nem úgy volt hackel,vagy nem tudom hogy a rákba csinálta,de a gyerek 817-es overall Pagani Zonda Cinque-vel ment a D-Classos autók ellen.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ETOM
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #17690 üzenetére
Úgy, hogy privátot nyomtak és kilépett aki csinálta lobby-t. Vagy pedig sandboxival tolta és bent maradt direkt.
ilyenkor a lobby multi lesz és leszarja, hogy ki mivel megy benne... EA minőség
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
ha már ennyire olcsón dobálják az sb-t, hát kihasználom. már csak legyen időm versenyezgetni. most is melózok, ncore-n vagyok meg blog-ot is nézegetek... legalábbis, amíg az esti whisky-cola el nem ég "idebenn"...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #17690 üzenetére
Ismert bug. [link]
Ezek B-Class-on voltak.Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #17658 üzenetére
ha jól megy a munka, marad idő kicsit tube-on nézelődni. Sok a szemét, de találni jó vasat is:
youtube AjánlottNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
mika117
csendes tag
Sziasztok csak nekem van azzal bajom hogy a kocsik nem koccannak hanem egymáson átmennek ?
R.I.P. Paul Walker :'(
-
Rockstone
tag
Megint használhatatlan a server... 2perces töltések a garázsba menet...
Amúgy nálam nem megy át az auto a másikon.[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
-
Rockstone
tag
válasz noblem1983 #17698 üzenetére
Rajtnál szokott szellemautó lenni pár másodpercig. Amikor 2 játékost ugyanoda rak.
Tegnap láttam egy "figurát", olyan csalása volt, hogy egyből indult a játék, nem telt le a várakozási idö a kb 1.09mp hanem kapásból índult a következő verseny
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #17695 üzenetére
meló jól megy csak minden nap 18 után jövök haza bécsből :/ , de legalább más kárpótol , meg kaptam céges bömöst már írtam fentebb milyet , kényelmes mint a barom tankhajó , ennyit tudok felhozni a javára , ezt lehet nyűvelni az osztrák pályán és még az üzemanyagot is fizetik , Honda pihen a garázsban
lehet abbahagyom a worldot mert a maradék időm lehet nem erre kellene szesznem , vagy max 1 -2 kört megyek kavics azt csókolom még nem tudom" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest