Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz DANDE22 #29395 üzenetére

    Köszönöm szépen a kártyafüggetlen telókat...

    Friss sztorim:

    Tegnapelőtt délután párom nagypapájának vettünk a szegedi Auchanban egy Alcatel Otc 2000-es kártyafüggetlen telót. Raktárból hozták ki makulátlan állapotban, hazahoztuk, régi telóból a számokat Simen keresztül atvittük a telefon belső memóriájába majd ezután szűz Sim karit beletesszük. Ok minden patent, telefon működik is, de azért csekkoljuk hogy minden számot sikeresen átvittük-e.

    S itt jött a meglepetés: a telefonban 17 idegen számot találtunk, az egyiket felhívtuk (Lányom mobilja bejegyzés)
    Ez eredményes gondolat is volt, mivel kiderült, hogy azt a családot hívtuk így akik előttünk a nagymamának szándékozták megvenni ugyanezt a készüléket, de a néninek nem tetszett, így a vásárlástól való elállási jogukkal élve visszavitték a készüléket de ők elfelejtették kitörölni a közben már bevitt adatokat.

    Ezekután az Auchan a jelekből ítélve, gyári állapotba visszacsomagolhatta és matricázhatta a készüléket s kirakta teljes árban (Médiában is ugyanennyi volt) de ők sem törölték az adatokat.

    Mivel párom papájának tetszik a teló s nincs kedvük az esettel kapcsolatban sem ide-oda járkálni, így nem tettünk panaszt.

    De azért elgondolkoztató a dolog. Ennyi erővel okostelefonokkal is megcsinálhatják ugyanezt, s azt nem kell ecsetelnem ugye, hogy pl egy Iphone vagy drágább Galaxy S széria esetében egy ilyen történet milyen kellemetlenségeket tudna okozni...

    Szal inkább maradok a szolgáltatói telefonvásárlásos vonalnál.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák