Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza12
aktív tag
Igen van rá esély ,mert a z OCZ DDR2-esek még sokkal jobbak voltak mint a 3-asok.
A másik dolog pedig ,amint láttam GIGABYTE alaplapod van amik ilyen téren abszolút nem válogatósak, ellentétben az MSI-vel.Pár hónapja DDR3 váltás előtt 2x2 1066os OCZ Platinumom volt, amit eladtam egy esztergomi srácnak, és az MSI P35 lapba nem mentek csak ha rakott be mellé más memóriát.
Természetesen nálam az a Gigabyte AMD 780-ba tökéletesen üzemeltek, de a srác is kipróbálta másik gépbe és jók voltak.
Onnantól kezdve felejtős lett a lapja és vett egy egy újjab ASUS-t.De még annyit tudok tanácsolni, hogy nézd meg a Gigabyte honlapján a Memory Support listet. Ott hátha szerepel valami hasonló.
Undoroid lapja viszont már sokkal komolyabb, bár nem vagyok otthon az Intelbe egyáltalán, egy olyan lapnak vinnie is kell.
De szerintem a tied is fogja.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ha a kérdésedet Nekem címezted,akkor pontos választ sajnos nem tudok adni!

Amikor ilyen ram vásárlására adtam a fejem,akkor bíztam benne,hogy nem lesz vele semmiféle kompatibilitási probléma!Így is lett!Szerencsém volt!
Sokat keresgéltem még a vásárlás előtt,de nem volt róla negatív vélemény (ami azért nem azt jelenti,hogy nem lehetett),ezért belevágtam!Minden esetre várjuk meg mások tapasztalatait is ez ügyben!
Az alaplapom szépen kezeli!
Viszont a RAM-om nincs is fent a GYÁRTÓ oldalán!
Vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sokat keresgéltem még a vásárlás előtt,de nem volt róla negatív vélemény (ami azért nem azt jelenti,hogy nem lehetett),ezért belevágtam!
Vajon miért?