- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz fericske #69050 üzenetére
Köszi mindenkinek, utána fogok olvasni a párna témának, mert lövésem sincs, mi micsoda, és 1-1 betű milyen különbséget jelöl. Egy full plüss párna van rajta, nem újszerű, annyi szent.
A Z40 egyelőre nem játszott, arról tudom, hogy inkább lusta, mint nem. A CEntrance-tól várok ezzel talán jobb hangot, meccs után jön a próba. Egyébként nem szar ez, kimondottan tetszik, lehet, hogy ilyennek kell lennie, egyszerűen gyorsabb mélyeket vártam az eddigi planar tapasztalataim alapján.
-
ribizly
veterán
Aaaaah. Az a gyári párnája. Attól ne is várj csodát.
Azon kívül még 2 féle párnát lehet hozzá vásárolni (szigorúan csak Hifiman-t szabad):
* Focuspad (ez kívül és belül is zárt, de a fejed felé plüss) - megnyomja a mélyeket, de igazán nem javít a hangján.
* Focuspad-A (ez kívül zárt, a többi része plüss) - Megnyomja annyira a mélyeket, hogy az igen kellemes legyen és mellette a középtartomány is a helyén marad.Neked a Focuspad-A-ra van igen nagy szükséged.
Árat nem érdemes nézni, mert sokat sehol sem tudsz spórolni rajta, de érdemes angol helyekről (ebay.co.uk, amazon.co.uk) körülnézni, mert onnan szokott jönni a legjobb áron.Ez még a pattogást nem oldja meg.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bodz
nagyúr
Az akkor a gyári, Velpad nevű rajta. Focuspad A kell, a mély mennyiségét (főleg a szub tartományt) helyre teszi. Minimális tisztaság azért áldozatul esik, csak erről valahogy nem szeretünk beszélni.
(#69052) ribizly: A sima Focus lyukacsos belül, nem zárt. Vagy nem tudom mire gondoltál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ribizly #69052 üzenetére
Aaaaah. Az a gyári párnája. Attól ne is várj csodát.
Azért elég nagy kicseszés, hogy egy-egy fejhallgató gyári párnájától nem a legjobb hangot kapja az ember. A Meze99 esetén meg cserélték rosszabbra. Nem értem, ilyenkor mi a cél?
Lehet persze mondani, hogy szubjektív, de egy szinten túl nem annyira. -
s4tch
veterán
Köszi, urak, több amazonon is találtam belőle, szállítással együtt az angolról a legolcsóbb.
-
ribizly
veterán
válasz #56474624 #69055 üzenetére
Szerintem nem az volt a cél egyiknél sem, hogy rossz legyen. A M99C-nél megkockáztatom, hogy jót akartak, mert gondolom kapták vissza a visszajelzéseket, hogy szűk meg lapos a párna. Aki ott az új gyártását bevállalta szerintem nem foglalkozott azzal, hogy ez milyen hatással lehet (lesz/lett) a karakterre.
A HE400S-nél kicsit más a helyzet. Tudtommal amikor kijött a HE400S még nem is volt Focuspad-A párna. A karaktere teljesen rendben van a gyári párnájával is, de mélyhiányos. Az, hogy ezzel az új párnával "jobb" (teljesebb, élvezhetőbb) lesz a hangja az csupán egy szerencsés helyzet.
-
törölt tag
válasz ribizly #69057 üzenetére
Lehet, hogy nem az volt a cél, hogy rosszabb legyen a hang, de láthatóan a jobbra sem nagyon törekedtek/nem foglalkoztak vele igazán, ami egy ilyen árkategóriás fejhallgatónál elég szomorú szerintem; nem olcsó, 5-10k-s fejhallgatókról van szó.
Tehát új párnát tesznek rá, hogy kényelmesebb legyen, nem az lenne a normális, hogy újrahangolják a párnához, ha akkora változást hoz, amekkorát pl. a Meze 99c-nél? Csak simán rátenni egy párnát, nem foglalkozni a végeredménnyel, az gányolás. Ahogy esik, úgy puffan alapon. Mindezt 90-100k-ért.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz #56474624 #69058 üzenetére
No igen. Én sem tartom azt normálisnak ami azzal történt. Azt meg külön utálom, hogy kényelmesebb párnákat ugyan lehet kapni, de nagyon kis esetben lesz olyan a kapott hang, ami arra érdemes lenne, hogy az ember hallgassa.
Éppen ezért kedvelem kifejezetten azokat gyártókat amelyek erre külön odafigyelnek arra, hogy a lehető legkényelmesebb párnákat adják (pl. Beyerdymamic, Sennheiser HD5..-től felfelé, AKG K6..-tól felfelé, HyperX, ...) És ahhoz is van az egész rendszer hangolva..
-
kromatika
veterán
válasz #56474624 #69058 üzenetére
Szia.Meze C esetében teljesen egyet értek,csak arra törekedtek hogy vastagabb és mélyebb legyen a párna a kényelem miatt,ez által meg a mély sok lett.Újra kellett volna hangolni és akkor meg lett volna az igen jó hang,ami volt. Vagy maradt volna a régi,és hozzá csapták volna az új párnát is a gyári csomaghoz,és így lett volna választási lehetőség. Hifiman esetében viszont 400S megjelenésekor még nem volt Focus pad A,és a sima Focus-al sem rossz,csak kicsit kevesebb a mély,a Velpad-al meg még jobban.De alapból 2 külön hangolású párnát ad hozzá a gyártó,ez azért nem rossz. Ráadásul 400i- most már alapból Focus Pad-A val és Velpad-al jön ki.Igény szerint tehát ütősebb,és halványabb mély tartomány választás meg van adva a felhasználónak.Ez szerintem azért igen figyelmes .Bár csak az Audio Technika is meg tenné ezt, az ATH-AD900X,vagy az AKG a K712,ill Q701 esetében.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok,
Koss Porta Pro esetében tényleg két mikrofonos verzió van? KTC az apple, meg egy sima a más számára? A "sima" olcsóbb pár ezressel és alig lehet kapni. Vagy a boltok ostobák és ugyanaz a mikrofonos (apple) van náluk is. Ez megy droidon? A hívás érdekel, többi funkció nem fontos.
Illetve a kábele még mindig a megtörős fajta, vagy javították (folyamatos panaszkodás volt rá)?Köszi
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Bodz
nagyúr
Mivel kipurcant anyám HI2050-e ezért gondoltam hátha az Eagletone Original Third megegyezik vele. Más szóba sem jöhetett, mert szemüveggel nagyon kényelmes volt neki, bármeddig a fején lehet. Lőttem egy visszaküldöttet Amazonról 17 euróért, ma jött meg. Szorítóerő ugyanaz, tehát nem sok. Ezt se lehet a fejemre kellemesen nagyra kihúzni. Elvagyok benne, de vagy 1-2 klikk még jól jönne. Olyan a hangja, de kicsit jobban vonyít, ami vagy attól van, hogy nincs még bejáratva, vagy nem lapult a párna, vagy ez ilyen, nem tudom. Más különbség nincs.
De tuti Takstar, ez a mondandóm lényege.[ Szerkesztve ]
-
-
wexford881
csendes tag
Sziasztok!
Elég tapasztalatlan vagyok a témában ezért szeretnék segítséget kérni.
Jelenleg egy Takstar HD2000 fejhallgatóm van aminek eltörött a pántja ezrt szeretnék egy új fejhallgatót venni.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
-Csak otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
-Zene, filmek
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
-20-25k
4.) Új vagy használt?
--Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
-Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
-Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
-Részletes hangzás, ne legyen mélytúlsúlyos
8.) Honnan vásárolnál?
-Webshop
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
-Alaplapi kártyaJelenleg ezen a hárman gondolkodom:
Audio Technica M30X, AKG K92, Shure SRH440 -
szurilo1
csendes tag
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés. Zömében dupstep jellegű zenéket hallgatok, de örülnék ha nem veszne el sok részlet egy jazz vagy komolyzenei műben sem. Nem fontos a mikron. De az fontos, hogy akár 3-4 órán keresztü is kényelmes legyen viselni. Pl. mivel nem sok hajam van, ezért a fejtetőre illeszkedő a két hangszórót összefogó műanyag kényelmes legyen ilyen időintervallumban is. Örülnék ha a kábel nem lenne 2 méternél hosszabb és egy oldalon futna le, továbbá ha lenne raja hangerő állítási lehetőség.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10, max 15 ezer forint.
4.) Új vagy használt?
Új és szívesen rendelném külföldről. Tippek jöhetnek hogy honnan. Köszi!
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Nyitott vagy ha a félnyitott jobb hangzást biztosít akkor az.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Kiegyensúlyozott hangzást szeretnék, esetleg ha a mély egy kicsit erőteljesebb az nem zavar. Túlzott magas kiemelést semmiképp sem.
8.) Honnan vásárolnál?
Gearbest vagy nem is tudom, de eddig nem csalódtam a külföldi rendelésekben. Ahol olcsóbb, de még eredeti.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya.Előre is köszönök minden választ!
Szurilo
-
stranger28
addikt
Üdv itt is!
Szóval keresnék valami 1st gen T1 hangzásvilágú fejhallgatót, árban is kb. max. ott. Lehet akár a 2nd gen T1 is, ha tényleg annyira hasonló, viszont még nyitott vagyok bármire.
Köszi!
-
tag
Sziasztok. Főleg hosszabb vonatutakhoz szeretnék olyan fejhallgatót , aminek viselésétől nem érzem, hogy 10 fokkal melegebb van nem tudom más találkozott e már ilyennel...
Viszont a fülhallgatóktól meg a fülem fájdul meg, szóval az nem jöhet szóba.
Lehet használt is és film+zene max 50ezerig.
Mobilról (S9) hajtanám meg.[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
A vonat zaját is szeretnéd tompítani? Azt csak zárttal lehetne megoldani, de mindegyik zárt melegít valamennyire. Inkább valami nagyon apró fülre helyezhetőt (on-ear) néznék a helyedben, persze csak ha el tudod viselni. Például JVC HA-S160 vagy Panasonic RP-HT010E. Zajt nem nagyon szűrnek (inkább túl kell zenélni a zajt) és nem is 50k kategória. Rangsorolnod kellene, melyik a legfontosabb szempont?
-
fericske
addikt
válasz stranger28 #69075 üzenetére
Én mondanám az ATH-W5000-et és ATH W1000Z-t.
Ezek ugyen zártak, de azok közül amiket eddig hallottam, ezek hasonlóak a T1-hez.
Amúgy ha T1-hez hasonlót keresel, miért nem veszel azt? -
Gabbbb
senior tag
Igen, ha anyagilag megengedheted magadnak. A sima HD800 egy treble ágyú, az S pedig kellemes kiegyenlített.
-
ribizly
veterán
válasz Gabbbb #69077 üzenetére
Azt viszont itt meg kell(ene) említeni, hogy állítólag (innerfidelity, head-fi) modding-al el lehet könnyedén érni a HD800S hangját és elvileg a HD800 egy kicsivel jobban skálázódik. Persze azokat is megértem, akik azt mondják, hogy egy ilyen drága fejeshez már talán ne kelljen nyúlni, de mégis.
-
stranger28
addikt
Köszi mindenkinek.
Egyrészt a gen1 tetszett, másrészt attól még szét akarnék nézni, hátha.
Rákerestem a 800 moddolva vs. 800S dologra: [link]
-
Bodz
nagyúr
Hát attól függ, hogy mi nem tetszett benne... Az S receptje egyszerű, kicsit több/más mély, kicsit simább, kevésbé steril hang. Nyilván hallgasd meg ezt is, ha megoldható. Szerintem egyáltalán nem rossz, HD800-nál jobban tetszett, és még mindig a legkényelmesebb fejes a bolygón.
[ Szerkesztve ]
-
silverbaron
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Shure SRH-440-est nyúzok, de a kényelemmel és a basszussal nem vagyok teljesen elégedett.
Audio-Technica ATH-M50X-re gondoltam váltani, annak mennyivel lenne több a basszusa?
Azt már több helyen olvastam, hogy az M50X kényelmesebb.
Szerintetek megérné a váltás?Előre is köszi a segítséget
Oneplus 7 256GB, Oxygen OS 10.0.10
-
zsoika
addikt
válasz silverbaron #69083 üzenetére
Szia. A mélyet lehet EQ-zni és akkor akár még tetszett is, de a kényelmetlenséggen csak a csere segít.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbbb
senior tag
válasz silverbaron #69083 üzenetére
440-esnél nem nagyon van szub-basszus jelenlét, míg az M50X lemegy rendesen 20hz-ig és 50hz-nél az M50X kb. 10-12db-el nyújt több basszust, szóval picivel több, mint 2x annyi az érzékelt basszus.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz Gabbbb #69081 üzenetére
Mivel a legtöbb HD800 mod csupán annyiból áll, hogy a fülpárna alá be kell helyezni (fülpárna lekap, cucc berak, fülpárna vissza) megfelelő anyagból egy bizonyos formát, így semmilyen garanciavesztésről vagy problémás eladásról szó nincsen. Ráadásul a HD800S-ben megtalálható ugyanaz a formai változtatás, csak ott a driver előtti / melletti belső blokk van már úgy kialakítva, mint amit itt utólagos munkával létre lehet hozni. De mint írtam az teljesen elfogadható, hogy valaki a szervezete ezt nem viseli jól.
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Hétvégén sikerült egy komolyabb fülest kipróbálni játékhoz, s úgy érzem erre szükségem van.
Egy Razer Tresher volt az alany, vagyis kábeles volt, szóval nem biztos de a formavilág 100% ugyanaz volt.Tehát akkor:
1. Otthon
2. Játékra
3. Maximum 20.000 Ft
4. Új is, használt is jöhet
5. Circumaural
6. Alapvetően mindegy
7. Térhangzásban legyen minél jobb
8. Webshop, személyes is mehet
9. Egyelőre integrált alaplapi, de szerzek be rendes hangkártyát.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, fejhallgatót szeretnék venni.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
99% itthon, 1% vonattal tömegközlekedve2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene hallgatás, leginkább jazz, néha egy kis rock. Jazznél még talán annyit, hogy szeretem azokat hallgatni, ahol van ének hang is (Emilie-Claire Barlow, Melody Gardot ...), Illetve néha valami elektronikus zene hallgatás is rámtör (Kraftwerk, Yellow Magic Orchestra)3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Kb. 60 eFt. (Esetleg 75 eFt a lenti massdropos akció miatt)4.) Új vagy használt?
új5.) Circumaural vagy supraaural?
mindenképp a fület körülölelő6.) Zárt vagy nyitott?
nem tudom melyik lehet a jobb arra amire használnám.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Ez lenne az első normális fejhallgatóm így nem is tudom. A mostani fejhallgatóm után azt várom, hogy végre jó minőségben tudjam hallgatni a zenéket8.) Honnan vásárolnál?
Valamilyen magyar ( vagy magyar országon érvényesíthető) garanciát adó boltban / webshop. Vagy massdrop.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Egyelőre egy házimozi erősítő lenne a forrás (onkyo sr-608). Ha ismét rendbe jövök anyagilag a fejhallgató vásárlás után, akkor szeretnék hozzá egy külső dac plusz erősítőt venni. De ez majd pár hónap múlva lesz esedékesA fórumot olvasgatva kinéztem pár fejhallgatót, de nem hallgattam még meg egyiket sem, mert sokszor lebeszéltem magam arról, hogy egyáltalán vegyek valamit.
Annyiban változott a dolog, hogy ma megláttam egy massdrop -os lehetőséget. Massdrop HD6xx
A leírás alapján ez egy Sennheiser HD 650 (vagy azzal majdnem azonos) fejhallgató. Ránéztem az árára kb. 120 eFt a legolcsóbb helyen is, a massdrop ár pedig $200. Ami kb. 55 eFt plusz 15 dollár szállítási költség. (és minden bizonnyal vám)
A keretre vonatkozó kérdésnél ezért adtam meg 75 eFt-ot. Mert mindent összeadva (szállítás, vám) kb. 75.000 forint lenne a massdrop-ról megrendelt fejhallgató.
Emiatt kérdezném, hogy a kérdésekre adott válaszaim alapján:
1. Jó lenne-e a massdropos fejhallgató nekem?
2. Hol a buktató? Miért adnak kb féláron valamit?
3. Ha nem a massdrop-ról rendelem, akkor milyen fejhallgatót javasolnátok 60-75 eFt max összegig?köszi előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Van egy Furutech H118 fejhallgatóm, ami hogyha 1 év garanciális, akkor még van rá érvényes gari Kácsához. Mennyire szoktak garanciában gyorsan és jó minőségben foglalkozni ilyen ügyekkel?
Maga a fejes makulátlan állapotú, ám egyszercsak valami elkezdett belül zörögni, mintha kiesett volna egy csavar. A kérdés, hogy garival érdemes-e foglalkoznom, vagy inkább szedjem szét (ezzel az a gond, hogyha valami nem triviális baja van, a szétszedés miatt gondolom elveszne)?
Amúgy hangilag nincs probléma.Köszi!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
JeffDebr
tag
üdv!
segítséget szeretnék, melyik fejhallgatót vegyem meg a következők közül:
Sony MDR-zx110
Sony MDR-xd150
Maxell Home Studio
Soundmagic P11s
az áruk 5000ft körül van. többet nem nagyon szánnék rá.
sajnos csak ezt a hármat találtam ebben a kategóriában, a többi már 10E felett van.-otthoni használatra szánom
-zene hallgatása, szerkesztése, mozifilmek
-5E ft
-egyenes karakterisztikával (semmilyen frekvencia ne legyen kiemelve vagy elnyomva)
-főleg laptop lenne a forrás (LENOVO G505s) esetleg mobil, jelenleg: Nokia 8köszi
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
addikt
válasz ilyen_85 #69089 üzenetére
Üdv!
Nekem csak egy nagyon rövid megjegyzésem lenne, az árkalkulációddal kapcsolatban. Mivel a massdropos cuccok unión kívüli beszerzésnek számítanak, így a szállítással megnövelt árra még rájön itthon, a 27 %-os ÁFA, majd még a vám, így az általad kalkulált 75 e Ft-os végösszeg kissé karcsúnak tűnik, szerintem 80 e Ft alatt nem fog megállni. Persze befolyásolhatja ezt még, hogy rövid távon miként alakul a forint/dollár árfolyam."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Samtya
senior tag
válasz JeffDebr #69092 üzenetére
A két Sony közül inkább az XD150-et, bár a párnája hámlani fog és lehet, hogy foszladozni is.
Maxell Home Studiot inkább ne, helyette Maxell RetroDJ-t nézz, ennek is gebasz lesz a párnájával, kb 1 év után megkeményedik, de lehet kezelgetni. Az XD150 a kényelmesebb, viszont a RetroDJ jobban szól.
SoundMagic-ből a P21-ről tudjuk biztosan, hogy jó.
Ha elviseled a ZX110-féle fülön felfekvést, akkor a hasonló felépítésű Philips SHL3160 tud olyan hangot, mint a RetroDJ, vagy talán picit jobbat is. A Philipsnek viszont gagyi műanyag a pántja, egy idő után csúszkál magától az állító részénél.
Látható, hogy ebben a kategóriában mindegyik opciónak van valami baja. Ezután majd jön valaki és megmondja, hogy az Invotone HD2000 a tuti, ami első ránézésre tényleg nem rossz, felépítésre rendben van, a hangja nekem kicsit unalmas volt. -
Spíler
őstag
válasz JeffDebr #69092 üzenetére
Na szóval, ezért a pénzért az Invotone HD2000 a tuti. Akkor is ha a kiegyenlített hang unalmasnak tűnik.
Az XD150 sem rossz,a párna hámlást ne úgy képzeld el,hogy megveszed és az első éjjel lehámlik amíg te alszol ,azért az kb. 1.5-2 év.És utána is használható.Végső esetben a ZX110.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
arcitec
addikt
válasz Spíler #69095 üzenetére
Tudnátok olyan fejhallgató ajánlani, ami szinte teljesen kizárja a külvilág zajait? Köszönve a válaszokat.
Mennyi a keret? Jó kérdés, minél jobb ár/érték , nyilván , de úgy kb 20eft... Munka közben kellene, azért szarul ne szóljon ..
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz Spíler #69097 üzenetére
Mennyi a keret? Jó kérdés, minél jobb ár/érték , nyilván , de úgy kb 20eft... Munka közben kellene, azért szarul ne szóljon .. Illetve 2. opciós kérdés, hogy mi az mai jól is szól és teljesíti a zaj kizáró igényeket.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
- Könyv, Tolltartó, Füzet, Zsírkréta, Ceruza STB... eladó / Csere is van!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest