- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spíler
őstag
Hát,ha közel ingyen,akkor miért vacillálsz? 20 körül megy mindenhol,ha nem jön be vagy visszaküldöd 14 napon belül vagy eladod,bukni nem fogsz rajta.Ezt a változatot nem hallottam,konkrétumot nem tudok mondani a hangjáról.
ezoro12
Ezt tegnap válaszoltam valakinek,neked is jó lehet.
"Valamelyik Creative Sound BlasterX H5,vagy Kingston HyperX jó lehet,de inkább itt érdeklődj.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Samtya
senior tag
válasz ezoro12 #68501 üzenetére
20k-ért ki lehet fogni alap HyperX I-et vagy II-t, az szerintem jó.
MPeter87: kevés tapasztalatom van, de azok nagyon jók, lényegében gyári állapotú cucc jött. Warehouse-os ajánlatok voltak, úgy emlékszem.
hcl: töltsétek ki az összefoglalóban lévő kérdéssort, a ZX110, ha eleve nem tetszett, akkor nem muszáj vele foglalkozni. Másra nincs hasonló kedvezmény?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Ehelyett keresnék valami alternatívát 80k-ig. Nem baj, ha jobb USB hangkártya + fejhallgató megoldást szeretnék, mert a PS4-et és a gépet is szeretném rákötni. Van 5.1-es hangfalszettem is, azt hajtanám az alaplapról, de zenét hallgatni, filmet nézni, játszani PC-n és PS-en inkább a fejhallgatóval szeretnék a minőség miatt. Azért keresek alternatívát, mert mikrofonra és világítós hülyeségekre nincs szükségem, ellenben a hangminőség fontos lenne. Szeretnék már végre egy jó fejhallgatót, mert a jelenlegi Sennheiser HD202 sosem volt egy bajnok.
-
Tragger
tag
válasz Tragger #68505 üzenetére
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene, Film, Játék3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
USB hangkártyával együtt ~80.000, de max 100.0004.) Új vagy használt?
Lehetőleg új5.) Circumaural vagy supraaural?
Circum6.) Zárt vagy nyitott?
Inkább zárt, de meg lehet győzni.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Kiegyensúlyozott.8.) Honnan vásárolnál?
Ajánlott helyről.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
PC, PS4, telefon -
Samtya
senior tag
válasz Tragger #68507 üzenetére
A nyitottakat erőltetném: Sennheiser HD 579, Beyerdynamic DT880.
Zártak: Yamaha HPH-MT5, Shure SRH840, esetleg Focal Listen.
DAC/AMP: pl Audio Probe Spartan A, ezzel lehet, hogy túllövünk a kereten, de itt érdeklődj.[ Szerkesztve ]
-
zatom
tag
válasz gaborka8x8 #68493 üzenetére
Ertem en a tanmeset, de nem ennyire egyszeru a dolog.A megszokas valoban nagy ur, alairom.De a T1-et nem csupan a regebbi DT880, 990 elleneben hallgattam, az nem lett volna korrekt, mert mas kategoria, sokszoros arkulonbseg.A Stax SR Lambda volt az ellenfel, a megszokottol szinten eltero hangzassal, ha ugy tetszik, ket "igazi csoki".Nos, az mar "izlett".Egy igazi finomsag!Ami hab a tortan, hogy a komfortja is nagyon jo(nekem).Az, hogy csunyacska, ettol kezdve nem erdekelt.
Ha mar kenyelem kerdesenel tartunk, a HD800-rol azt olvastam sok helyen, hogy a legkenyelmesebb fejhallgato.Valakinek biztosan, nekem nem."Szerencsere" a hangja sem jon be.De talan csak nem jo erositovel hallgattam.A Staxok profizmusa itt is jelentkezik, nevezetesen, hogy osszehangoljak a fejest az erositovel.Hogy mennyire nem vagyunk egyformak, egy rovid tortenet.A 80-as evekben, amikor meg nehezebb volt igazan jo fejhallgatohoz jutni, egy - ma mar high-end gurunak szamito ismerosom, de legalabbis meregdraga cuccokat csinal - noszogatasara szereztem egy B&O fejest, mert az milyen jo.Nem voltam elajulva tole, eladtam.Persze a mostani eszemmel mar tudom, a bejaratas, kabelek, stb. is mennyire fontosak.
Szoval, izlesek es ficamok...Nem vagyunk egyformak.Es ez igy van jol.
-
gaborka8x8
aktív tag
"Ertem en a tanmeset,................... .A megszokas valoban nagy ur, alairom."
Szerintem meg ennyi a lényeg.
Azaz, hogy mindenhez hozzá lehet szokni. A nagyon jóhoz, a nagyon rosszhoz, a közepeshez, a túl édeshez, a túl sóshoz, az ízfokozókhoz, a teljesen íztelen ételekhez, stb., stb., és ebből következően minden ettől eltérőt min. furcsának, szélsőségesebb esetben rossznak érzékelünk."A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
ezoro12
tag
válasz Spíler #68502 üzenetére
Azt a topikot is nézte, de ott mikrofonosok vannak, ami nélkül elvileg jobbat tudnék venni azon az áron, mikrofonom van külön.
A hyperx cloud2 egy "Takstar Pro 80", amit nálunk Omnitronic SHP-600néven lehet megvenni. 30K vs. 14K.
Az ajánlott H5-ből viszont 3 fajtát találtam, igen jelentős árkülönbséggel:
Az egyik: Creative Sound BlasterX H5 Valencia CF Edition 14K
A másik: Creative BlasterX H5 Tournament Edition 24K
A sima: Creative Sound BlasterX H5 27K
itt is 14K és 27K között mozog az ár, mind H5, de nem tudom, lehet, hogy a Valencia változat rosszabb anyaghasználatból adódóan lenne 13K-val olcsóbb? Nehéz elképzelni, mivel H5 az is, talán azért adják olcsóbban, mert Valencia szponzorok.
Szóval nem igazán szeretnék hülyeséget csinálni, szeretném a legértelmesebben elkölteni a pénzt -
Spíler
őstag
válasz ezoro12 #68513 üzenetére
Az SHP600 a Takstar HI-2050 helyettesítő modellje.A PRO80 helyettesítő modellje(majdnem) a Kingston HyperX Cloud,az egyik félig nyitott,a másik zárt.
Esetleg a Creative Aurvana Live! (CAL!),és a Beyerdynamic DTX 910 is érdekelhet azok is jó kis fejhallgatók az árukért.Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
dudLee
tag
válasz ezoro12 #68513 üzenetére
H5=H5 Valencia, csak más a design. Elvileg ezeknek a modelleknek rosszabb a mikrofonja (tesztekben írták). Ennek javításaként jött a Tournament Edition, aminek javították a mikrofonját és elvileg valamivel másabb drivere van.
(A gyártói honlapon szoktak 30% os akciók lenni elég gyakran a tounament editionra kb. 56 Euro így+free shipping) -
ezoro12
tag
Köszönöm a válaszokat, van választék bőven. Már csak ki kell választani melyik legyen a sok jó közül
-
Sinesol
veterán
válasz ribizly #68484 üzenetére
Körülbelül erről beszéltem én is.
A mélytöbblet amúgy nem meglepetés, 650 nem megy annyira mélyre, inkább csak a mélyközép brummog, plusz a lassúsága miatt elvész az egésznek az impactja. Ezzel együtt persze az is élvezhető fejes.Na és még csak a bejáratás elején tartasz, pár nap, hét mulva méginkább kijönnek az erősségei..
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Tragger #68519 üzenetére
Azért írtam, mert ennek egészen jó az erősítő része is. De kérdezz rá a DAC-os topikban is, többfélét fognak ajánlani.
-
zatom
tag
válasz gaborka8x8 #68512 üzenetére
Egy ember belatogat a bolondokhazaba.Latja, hogy egy ferfi a kertben kerteszkedik.Udvariasan megszolitja: Jo napot kivanok, elnezest, hogy megzavarom!Mondja, szokta maga tragyazni az epret?Erre felnez a ficko: Nem, en porcukrozom.Dehat en bolond vagyok.
-
patrik321
csendes tag
Sziasztok! Elég hosszú ideje használok egy Invotone HD 2000 típusú fejhallgatót, ezt is anno Ti ajánlottátok. Nagyon szeretem a hangját, de a sok használat már megkoptatta szegényt. Szeretnék váltani és arra gondoltam, hogy egy kicsit az árkategóriát is feljebb rakom a jobb hangzás reményében. Konkrét elképzelésem nincs, pár Akg-t néztem csak eddig. Sajnos fejhallgatókat kipróbálni nincs lehetőségem.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Kizárólag itthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Elsősorban zenehallgatásra. Zenei ízlésem sokrétű, de elsősorban rock, metál és elektronikus zene kedvelő vagyok.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? Legyen 20 ezer forint.
4.) Új vagy használt? Újat szeretnék..
5.) Circumaural vagy supraaural? Kizárólag circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott? Mindegy.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Hasonló hangzást szeretnék mint a Hd 2000, szeretném ha minden stílusú zenében megállná a helyét, szeretem a jó basszust, de mély orientált fejhallgatót semmiféleképpen sem szeretnék.
8.) Honnan vásárolnál? Árukeresőn nézelődtem, de bármelyik megbízható oldalról szívesen vásárolnék.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Egy Asus xonar dg si hangkártyám van.
Köszönöm ha valaki segít!
-
ribizly
veterán
válasz Sinesol #68518 üzenetére
Még a HD700 meg a HD800 lesz levadászva 1-1 meghallgatásra, hogy melyik hogy szól ezekhez képest, de esélyes, hogy ez a mostani HD6xx, K7xx páros megmarad nálam, mert úgy érzem van helyük egymás mellett.
A K712 mivel "tud" többet a K7xx-től?
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
addikt
válasz patrik321 #68523 üzenetére
Üdv!
Kizárólag otthoni használatra, gondolat ébresztőnek nagyon tudom ajánlani, az Audio-Technika ATH AD500X-et. Nekem volt, és például kényelem tekintetében nálam verhetetlen volt, pedig vannak/voltak ennél nagyságrendekkel drágább cuccaim. Szerintem a hangzása is lefedné, az általad leírtakat.
Ami egy kicsit macerás lehet, az az ára. Viszont, ha kb. egy 10 e Ft-al meg tudnád fejelni a jelenlegi keretedet, azzal már volna esély. Az itthoni új beszerzés, az teljesen felejtős, esetleg használtan, 30 e alatt.
Külföldről viszont beszerezhető elég baráti áron, még a szokásos sarcokkal is.( ÁFA+vám)
Pl.: [link]
[link]
Esetleg használtan:[link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
nLali
őstag
Sziasztok. Keresek Beyerdynamic DT220 fejeshez párnát. Melyik típus lehet kompatibilis?
Bérelhető reklámfelület
-
törölt tag
Válaszoltak a Beyer Supporttól a kérdésemre, az EDT440F rendelhető, bár ide csak a Basysen keresztül küldik. Végre megnyugodhatok, hogy lesz a fejhallgatómra új gyári szivacs.
nLali:
Basyssel vedd fel a kapcsolatot ez ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
bandi20
aktív tag
válasz Spíler #68529 üzenetére
Szia ! Lehet hulye a kerdes ! Akkor elnézést kérek, de pl ezek a fejhallgatók amiket ajánlottal, ázok szóknak telóval és tablettel is rendesen , vagy kellene hozzá erősítő vagy valami extra cucc? Mert nekem ajánlottad a pio-t ami tetszik is , de még nem mertem ez miatt megrendelni ! Köszi a választ
bandi
-
patrik321
csendes tag
Köszönöm pendre54-nek és Spíler-nek a segítséget.
-
Spíler
őstag
válasz bandi20 #68532 üzenetére
Szia!
Én próbáltam a DTX910-et és a Pio-t is telóról,Tab-ról tök jól szóltak.Aztán próbáltam DAC/AMP közbeiktatásával,úgy jobban szóltak,de ugyanez igaz egy átlag hangkártyás PC-re,Laposra illetve kb.mindenre.DAC/AMP-ról minden jobban szól,ha átlagos készülékekről beszélünk.Vedd meg nyugodtan,a Pio-hoz elég lesz a teló,ha még nem csípett meg a Hi-Fi bogár.(#68533) patrik321
Szívesen.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Dimaj
aktív tag
Megjött A Sennheiser HD 25. Nagyon remek hangja van, piszok könnyű és kényelmes, izoláció is példás, meg ér minden forintot. Aki hasonlót keres, ne gondolkodjon sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Dimaj
aktív tag
-
niof
addikt
Hali!
Én évek óta a HD 25-1 II Basic Edition-t használom. Ha esetleg (idővel) szeretnél még javítani a hangzásán, javaslom hozzá a Japán Yaxi párnákat (beszerezhető a Custom Cans-nél is, nem csak Japánból), valamint a Custom Cans ÜBER MOD-ját. Utóbbi a kábelcsere kivételével teljesen kész nálam, az még várat magára.
A Yaxi párnák sokkal kényelmesebbek, mint a gyáriak, mert memóriahabos töltésűek, ez által sokkal hosszabb viselés is problémamentes velük. Jobb az izolációjuk is. Javul a mélyátvitel és kicsit a tér, dinamikusabb lesz az egész hangzás. Az ÜBER MOD is főleg a mélyekről szól, illetve picit a részletezettségről. Még precízebb, pontosabb, "ropogósabb" mélyeket kapsz vele, illetve a behelyezett ólom lapok néhány nemkívánatos rezonanciát csökkentenek, vagy tolnak el egy kevésbé zavaró irányba. A művelet pedig pont olyan egyszerű, ahogy az oldalon látható videóban is van. Több idő megy el a bitumenlapok kivágásával, mint a szereléssel...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
urbi107
tag
Megérkezett a hasznalt hd 430 fejhallgató.Nagyon jó a hangja,részletező. Csak valami fejhallgató erősítőt kell beszerezni,mert 600 ohmons a fejhallgató.
-
Bodz
nagyúr
Nem bírtam magammal, lőttem az éjjel egy Focal Elexet...
-
Bodz
nagyúr
válasz budo82 #68546 üzenetére
Oké, ne tovább, ennek nem itt a helye!
Használt Elear kínálat.[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Ha egy teljesen casual, mondhatni univerzális fejhallgatót keresek 10e Ft-ig, akkor Maxell Retro DJ, vagy Invotone HD2000 lenne a megfelelő? Illetve ha HD2000, akkor ez a mély-szegénység mennyire komoly? Nyilván embere válogatja, de nem ártana ha lemenne mélyre. Egyébként meg mindkét fejesről jókat olvasok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Irodába szeretnék (4-en vagyunk) egy fejest, amivel néha kizárhatnám a külvilágot.
Laptopról megy majd a zene.
Jó lenne, ha kifelé és befelé is szigetelne.
Nem zavar egy enyhe mély túlsúly, de csak ha nem nyom el nagyon minden mást.
Lehet kínai rendelés is (GB, BG, stb.).Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs