Hirdetés

  • Az LG elengedi a feltekerhető tévéket

    ph Nem tudták lenyomni a gyártási költségeket, kevés fogyott belőle, drága maradt.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zull

    senior tag

    válasz Zull #22854 üzenetére

    Sajnos a szerkesztési idő lejárt, de annyit még hozzátennék, hogy ha valaki azt mondja hogy "251 ohmos akkor már nem is jőhet?" akkor arra csúnyán fogok nézni :D A lényeg hogy ne legyen 600-as, mert néha hordoznám is (nem napi szintű ingázásról van szó, sokkal inkább repülés, néha hosszabb vonatutak, stb). Abba felesleges most belemenni hogy nyitott-e vagy sem, vagy hogy inkább vegyek pluszba egy hordozható fülest stb... Inkább csak egy lista érdekelne, amire mondjuk az itteni emberek közül 4ből 5 azt mondaná hogy, igen ez bizony jobb mint az 555 a megfelelő körülmények között (rendes erősítés stb). A maradék mérlegelést igyekszem elvégezni (mondjuk ajánlotok 5 nyitott fülest, akkor lehet mégse fogok elrángatni a vonatra az újdonsült szerzeményt, stb)

    Most itt németországban kb 40-ért lehetne venni 770-880-990 pro-kat, én egy 770 prot néztem 80 ohmos verzióban, de nem tudom van-e annyival jobb hogy megérje-e a váltást. Ha meg mondjuk csak egy T70/HD600-650 tudna nekem valami érezhetően komolyabban nyújtani, és ahhoz is kellene még egy 50k-s erősítő-DAC lánc hogy ki is használjam, akkor meg hagyon a fenébe az egészet :D (Az 555-öt jelenleg egy e10 hajtja, ami hát na, nem optimális, de két éve jelentős előrelépés volt az alaplapihoz képest :) )

Új hozzászólás Aktív témák