-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNorbert
csendes tag
válasz Terapeuta #36780 üzenetére
Húha, akkor menjünk tételesen, jó sok a kérdés :-)
- A 100D váza egy picit kicsi a kezemhez, de nem kényelmetlen annyira, a kisújammal nem tudok ráfogni rendesen, de ennyi. Ha meg állványon van, akkor nem releváns.
- Inkább kültérben, kirándulások alatt, esetleg városban szoktam statikus témákat fényképezni, illetve a nagy egészből kiragadott részleteket. Ami még érdekel, de nem próbáltam, az a makrózás, tudom erre van külön objektív is, illetve közgyűrűs megoldás is.
- A zaj egy érdekes kérdés, valamikor már iso 800-on is látszik (mondjuk ez ritka), de valamikor még iso 3200-n sem, inkább ez az inkonzisztencia zavar, mint a zaj ténye. Meg utómunkával lehet zajt csökkenteni valamennyire.
- Nagyon jó ez a 18-135-ös obi, tényleg jó átfogása van, de sokszor úgy érzem hogy a crop faktor miatt nem tudok anniyt beletenni a képbe mint amennyit szeretnék, ezért is gondolkodom a nagylátószögűn.
- Próbálkoztam asztofotózással is, de a fent említett faktor miatt szerintem ehhez sem átrana mondjuk egy 10-18-as.
Nyomtatni nem, videózni pedig nagyon ritkán szoktam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest