Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbkmachine

    aktív tag

    válasz pergabb #28611 üzenetére

    Persze. Már ebben a hónapban megkezdték a forgalmazásukat, de mégis nagy a csend körülöttük. 3hete voltam a győri Canon nyílt napon és egyetlen árva szó nem esett róluk az előadások alatt. Az 5Ds/5DsR gépekről meg másfél órás prezentáció volt, ízekre szedte a Canon-os szaki mindkét gépet szóban.
    Részemről hibának tartom, hogy a 750D/760D ennyire el van hallgatva, mert a magyar piacon a potenciális vásárló réteg, éppen az amatőrök közül kerül ki, akik a 7XXD és 70D szériák között ingáznak, mert ennyi fér bele a keretükbe.
    Abszolút személyes véleményem, hogy a mostani ezres széria már feljött arra a szintre, hogy bátran oda merném adni a kezdő fotósok kezébe. Az 1200D gyakorlatilag egy egyszerűsített 600D, ami valljuk be, nem egy rossz gép. Én innen indítanék minden átlag pénztárcájú kezdőt és ha már bele tolták az expo számot, addigra fel is nőnek a feladathoz, hogy az igényüknek megfelelő, komolyabb gépet megvegyék maguknak, ami már csak pénztárca függő. Egy 1200D-t alap 17-55 DC obival tavaly 89ezerért meg lehetett venni akcióban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák