- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Daywalker #56296 üzenetére
ha van sok helyed, akkor elengedett es integethetsz kezzel. ha meg nincs, akkor nem engedett el es nincs is mit megkoszonni
de tenyleg: az ifju titanok elso korben a friss motoron hadonasznak boldog-boldogtalannak, pedig meg forgalom nelkul is meg-megbillennek ha elengedik egyik kezzel a kormanyt -
Daywalker
addikt
válasz #25954560 #56301 üzenetére
Barátom, elszoktál te már a pösti forgalomtól Én akkor intek, ha elhaladtam mellette (kvázi előtte vagyok), de nem biztos, hogy az előrébb lévő kocsi is úgy állt...tehát lehet, hogy amellett elférek már, de nincs olyan hű de nagy helyem, ezért inkább nem kalimpálok, hanem koncentrálok, hogy le ne verjem a tükrét. If ju nó whát áj mín...
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
emre
veterán
válasz Bogyó bá' #56291 üzenetére
Egyszer 190-ig próbáltam oldaldobozokkal, amik nem voltak túlságosan megpakolva. Úgy 150-160 felett már piszkosul észnél kellett lenni mert a menetszél olyan áramlásokat gerjeszt hogy beleőszült az ember. Nem véletlen hogy azok a motorok amik gyárilag dobozokkal vannak felszerelve, VFR, FJR, mind kicsi áramvonalas cuccok, de a 130-as sebesség korlát ezekre is vonatkozik.
Azért ha fém doboz akkor Hepco&Becker De ez tényleg az extrém túra kategória.
Én először olcsó pénzért (20k) vettem egy régi Hepco&Becker kpl konzolt, oldaldobozt. A konzolt hozzá kellett igazítanom a motorhoz, amivel aztán évekig jártam. Aztán találtam ezeket az újabb Hepco&Becker Junior dobozokat 25k-ért, amihez idén tudtam venni direkt a motoromhoz készült konzolt. Ha nem áll a rendelkezésedre egyben az az összeg amit én külön-külön erre a célra elköltöttem akkor a későbbi bővíthetőség miatt jól nézd meg mire adsz ki pénzt. Ez pl. ennyiért ingyen van, csak meg kellene nézni, hogy fel lehet-e tenni a gépedre.(#56300) bogyo112
A gyári konzol úgy van kialakítva hogy csak fel kell csavarozni a motorra. De ehhez még kell a platni ami a majdani doboz rögzítéséhez megfelelően van kialakítva. Így igazából nem kell fúrni faragni, és kpl. rendszerben célszerű gondolkodni.Ja, nem vitaindítónak szántam, én így látom miután kb. 6 év után állt össze olyan csomagtartó a motoromra amit mindig is szerettem volna..
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
polimorf
tag
válasz Bogyó bá' #56300 üzenetére
Én a konzolra csak simán felfurtam a dobozt és nem volt vele gondom. Igaz leszedni nem tudtam de nem is akartam.
Szerintem ez az aludoboz köszönő viszonyban sem lehet a bmw-k dobozaival. Azok nem véletlenül kerülnek annyiba.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi az ötleteket, egyelőre csak elmélkedem az olcsó megoldási lehetőségeken.
A mostani fizut már "előre elköltöttem", rendeltem egy EBC hátsó féktárcsát a masinára. Elvileg péntekre itt is lesz, a betétek már megvannak, így adott a hétvégi foglalkozás tárgya.Lehet, hogy addigra jogsim is lesz, mert az Osteren a mai üzenet már ez:
Akkor viszont kimegyek a világbóóóól!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
pakriksz
őstag
válasz Bogyó bá' #56280 üzenetére
én nem vennék givi-t, kínai névtelenebb dobozokat platnistul 8-17 ezerig lehet kapni. Igaz, hogy ahhoz kell készíteni rögzítőállványt, mert gondolom nem kompatibilis a givi pofátlan árú cuccaival.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz pakriksz #56310 üzenetére
Kis Varadero-s haverom szinte félévente dobálja el a kínai dobozait, így most már ő is kappát vett. (3 dobozos szettje volt/van). Nekem egyelőre csak egy használt konzol kell, aztán jövőre valami szintén használt Givi vagy Kappa doboz, emészthető áron. De a magyar aludoboz is tetszik
-
baboss
őstag
Ma volt egy kellemetlen helyzetem. Páty - Budakeszi között,záróvonal-bukkanó-jobbos kanyar..Amint felértem a bukkanó tetejére látom,hogy a bukkanó alján a kanyarban egy piros Renault áll a bal oldalon,a következő pillanatban már fordul is keresztbe az úton,hogy megforduljon,nem sok kellett,hogy beleszálljak.A pasas nem volt normális,hogy ott akarat megfordulni,csak egy y-on manőverrel lehet megoldani.200 métert kellett volna továbbmennie, hogy mások testi épségét ne kockáztassa a megfordulással.Volt mutogatás és káromkodás részemről, és annak az autósnak a részéről is aki szembejött velem. Ha egy kicsi gyorsabban mentem volna mint 60 biztos nem úsztam volna meg baleset nélkül.A másik gépkocsi is éppen hogy megtudott állni.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
StoneBridge
senior tag
válasz baboss #56312 üzenetére
Elég meredek az a szakasz. Hétvégén arra jöttem haza motorral, vettem is vissza a tempóból. Régen sokat jártam arra autóval is. Az út minősége nem sokat (vagy semennyit sem) változott. Az út széle tele van hibával és erősen lejt kifelé, erre jön a sok száguldozó autós, gyakori buszos közlekedés (amit ezerrel előzni próbálnak), oldalról erdő (vad veszély). Nem szeretem.
Viszont a Bajna-Héreg-Tarján útvonal musthave, ismeritek?Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
kcsa
veterán
válasz StoneBridge #56316 üzenetére
jó környék, még autóban is alig jött be bármilyen rádióadás
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
canniball
nagyúr
Mennyire ajánlott (vagy nem) a csupasz SV-n tanktáskával próbálkozni? Vajon bírják a mágnesek nagyobb tempónál is?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-Mosquito-
őstag
válasz StoneBridge #56316 üzenetére
Sose jártam arra.. A Szlovák 14,67,72,524,526,529,584. Korpona-Zsibrito szakaszt/utakat próbáljátok ki.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-Mike-
addikt
Lehet jelentkezni a 2015-09-10-es hringi idei utolsó nyíltnapra. Én megyek a közúti1-ben (2:15 feletti) 4x délután 14h-tól.
-
StoneBridge
senior tag
válasz -Mosquito- #56321 üzenetére
Jólvan. Még ismerkedem hazánk kiemelkedő (jó út, kanyarok, szép tájak) motoros terepeivel. Egyik kedvenc útvonal ez lett: Szentendre, majd Pilisszentlászló felé el Visegrádig, északra fel Esztergomig, és onnan Bajna-Héreg felé, majd 1-esen vissza (az egyes szar, ezért tértem le múltkor Zsámbék-Páty felé).
A szlovák utat kicsit részleteznéd, a két község közötti út 9km, merre érdemes onnan menni? Simán bevállalható 1 napos túrában is?Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
runner 125
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #56325 üzenetére
Ugyanezen akadtam fent is. Mondom mik azok a bazári szárnyak.. te atyaég.. Ez eddig fel sem tűnt, vagy kapott egy faceliftet és vele együtt pár homasita kiegészítőt ?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz runner 125 #56326 üzenetére
A Homasita az a Bóvlimpex, ugye?
-
-
Daywalker
addikt
válasz runner 125 #56326 üzenetére
A kawa legalább csinál valamit motorerő terén, és nem egy olyan szánalomputtyonnal áll elő, mint a Honda az RC213V-vel (annak a váza jó, ez tény, de amennyibe kerül annyiért a szemetet is kivihetné). Szóval addig kár leszólni, amíg legalább próbálkoznak. Nekem biztos merevedésem lenne, ha a feltöltős utcai H2-re felülhetnék és mehetnék vele, függetlenül attól hogy néz ki - a H2R-t meg úgysem tudnám meglovagolni.
De ami a H2R külsejét illeti: ízlések és pofonok. Szerintem egy olyan motor, ami akár 370 km/h-ra képes, és nem speciálisan végsebesség rekordra tervezett torpedó külsőt kapott, biztosan van némi szerepe. De hát itt a fórumon mindenki jobban ért hozzá, ugye Nyilván a Forma 1-ben is a Homasitánál vásárolnak szárnyakat, hogy jobban nézzen ki Mondom ezt úgy, hogy nekem sem tetszik különösebben, de rosszul sem vagyok tőle.
Fireblade hozzászólásán nem csodálkozom, hozza a formáját, ami tipikusan magyar. Kb. minden topikban ezt olvasni. Élőben meglátná a karbont szerintem maga alá pisálna, de hát az itthoni pénztelenség mindenre rányomja a bélyegét Egyébként meg pont magasról leszarják, hogy te mennyit adnál érte, valószínűleg nem is te vagy a célközönség, már ha meg tudnád ülni egyáltalán (erre szokott az a válasz lenni, hogy nem is akarom, ami hát megint csak önvédelmi reflex). Na nem baj, mindenki vegyen egy CBR125-öt - ABS nélkül szigorúan -, mert az a tuti gép[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
canniball
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #56330 üzenetére
Ha idomos géppel pofára esel (pláne ha egy ilyennel), akkor az már nem oszt nem szoroz. Hogy mennyire szép vagy nem azon lehet elmélkedni, de valószínűleg nem is a szépsége miatt tették rá...
-
mm89
őstag
válasz canniball #56318 üzenetére
Simán jó rá! Nekem egy shox táskám van, 180 nál is a helyén volt. Persze nagyban függ mit raksz bele. 4liter kóla már csúszott hátra. Nincs hozzá hevederem.
Most a z750-en viszont bajosabb, mert ha rendesen előre tolom, akkor fogja, viszont teljesen elfordítva jobbra a kormányt beleér a fékfolyadék tartály. Ha hátrébb húzom akkor nem ér bele, viszont csúszik is hátra. Az sv-n pont kő volt minden. Én ajánlom!A kawasaki h2 meg rohadt jól néz ki élőben! Batár nagy, de nekem tetszik!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
válasz FIREBLADE78 #56330 üzenetére
A 2007 és utáni R1 nagy kedvencem, de a H2 jobban tetszik. Ízlések és... A két szarv meg csak a pályaverzión van. A Sima H2 tükröket kapott...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, megjött az "új" vasam törzskönyve. Picit idegesítő, hogy az okmányt még aug.14-én állították ki, és 3 hét kellett a postázásához....
-
mm89
őstag
válasz FIREBLADE78 #56338 üzenetére
a cb1000r bejönne
Amúgy meg majd csinálok másik tartály tartó konzolt. Vagy megszokom
Kettőnk közül te jobban mellényúltálELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-Mosquito-
őstag
válasz StoneBridge #56324 üzenetére
Hont,66 út Korpona,Zsibritó,Selmecbánya,524,51,66,75,564 utak majd Esztergom. Simán meg lehet csinálni egy nap alatt akár forditva variálva is. Rá kell nézni a térképre, ha gyorsabban szeretnél oda érni, hogy hol lehet levágni azt szakaszt/utat ami nem kell. Zakopane-t 1nap alatt megcsinalom/juk. Igaz reggel 6-kor start, ebéd ott majd irány haza. Kb 750-800km. Csülökkel,teli hassal nem könnyű motorolni de eddig nem volt gond.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #56341 üzenetére
A nevezetes "golonkás faház"?
-
kcsa
veterán
Autóval is fáj a seggem ezen a távon, nem hogy motorral
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
canniball
nagyúr
No akkor eddig egy-egy...valaki a döntő szó jogáért?
4l kólát nem ebbe akarok pakolni, arra ott a hátizsák.
Valami olyan táskát kéne vennem amibe néhány apróbb cucc belefér, hogy ilyenek miatt ne kelljen a hátizsákot vinnem magammal. Kéne még hogy könnyen fel/leszerelhető legyen és ha leszállok tudjam magammal vinni. Ha bővíthető az plusz pont, ha netán a hátizsák mellett kéne valamit cuccolni. Archer javaslatára vettem egy Kappa ülésttáskát, pipec cucc, de az a hátizsákkal nem fér el és ennél a rászíjazós megoldásnál egyszerűbbet/gyorsabbat keresnék.
Így jött képbe a tanktáska mint kb. egyetlen opció.Mosquito34!
Teli hassal leginkább egy fa hűs árnyékába elhelyezett nyugágyra vágyik az ember, nem motorra.[ Szerkesztve ]
-
StoneBridge
senior tag
Oké, azt hiszem ez meg is van. Kb. 320 km, ezt bevállalom még a szezonban valamikor. Köszi!
Zakopane+Krakkó autóval is sok volt, igaz, akkor is a csülök vacsora miatt fáradt be mindenki.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
-Mosquito-
őstag
válasz Bogyó bá' #56342 üzenetére
Aham,igen. [link] Most legutóbb 48Zlotiért megkajálsz egy 40-50dkg csülköt, köretet 2db sert. Viszonyítási képpen Osztrák reggeli 2db virsli, 2 szelet kenyer, 3lapka sajt 15Eu.. Vagy winersicni 20dkg, köret, 2 ser 23Eu.
Kacsa:
Itt tuti tudnának segíteni a bajodon.. [link]
Canniball:
Előtte vagy utána megyünk még egy 14-es utat. Mekkora tank tatyit akarsz? Igaz nekem kicsi van 8Literes Oxford, azon 2db mágnes van de tapad mint állat.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz canniball #56344 üzenetére
Szerintem függ attól, hogy milyen a táska, mennyire jók a mágnesek benne. Ha ez a fajta neked szimpi, akkor ha felém gurulsz elviheted kipróbálni.
StoneBridge: Nem tudom mikor mennél, de szívesen csatlakoznék. Hátha polimorf meg elkalauzol bennünket.
-
-
kcsa
veterán
-
-Mosquito-
őstag
válasz StoneBridge #56346 üzenetére
Azt simán lehet teljesíteni. Zakopane Krakkó. Csak az elindulás meg a vissza érkezésnél volt egy kis dugó, valami 110-120km a táv.
Kcsa:
Tudom, haverom Glockneres Vidi alá ezt a muzsikát tette. Szakadtunk..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.