Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Gaboman #104306 üzenetére

    Igen, végül az. Találtam egy szép, érintetlen gyárit, jó árban és a racionalitás is e felé húzott.
    Amit lehet megpróbálok kihozni belőle. Neten találtam jó néhány trükköt, amivel fürgébbé lehet tenni. Sokan felbővítik a légszűrőház szívónyílását, illetve ráteszik az E-s kipfugoját (ami 5-6 mm-rel nagyobb átmérőjű leömlőcsővel bír), aztán van egy vezeték, amit a blokkból ki kell kötni, talán kartergáz-visszavezetés.
    Aztán sportkipuhoz 10-15%-kal nagyobb fuvókát javasolnak, alapjáratiból és főfúvókából is egyaránt, illetve a levegő "keverék" arány állító csavarja a karbin gyárilag le van dugózva, nem állítható. Ehhez rendeltünk ebay-ről egy állítócsavarkát, amivel a több benya miatt, több levegőt is kell adni neki. Felesleges sallangokat leszórom róla, kap kockásabb gumit, normális kormányt kiemelve, h az orrnehézséget kicsit ellesúlyozzam és nagyjából ennyi.
    Tehát, a lényeg, h némi ráfordítással és idővel, egy egész fürge gépet össze lehet hozni ebből is.

    Az a baj, h te is félreérted, belinkeltem utána 2 fényképet, h mire gondoltam. Nyilvánvaló, h ha elmegyek vele motorozni és a földút egy sarasabb szakaszhoz ér, nem fordulok vissza. De nem fogok imádkozni, h legyen 30 mm eső és végre hadd dagonyázhassak. Ez ami engem nem érdekel.
    Viszont erdőben, földutakon,murván, töltésen, mellékutakon gurulás igen.
    Mondom, én nem vagyok ilyen egykerekezős, nagyokat ugratgatós, minden kanyart teli gázzal - csúsztatott motorral bevevő, dagonyában a motort tiltásig pörgető user.
    Legfőképp nekem azért kellett az enduro, h kellemes tempóban tudjak motorozni szar úton és földutakon is.

    Váltókart fentebb emeltem, s úgy már be tud kalimpálni vele alá. Igaz visszaváltáshoz kicsit el kell emelnem a talpam, de ez van. A 47-es csizma gyanítom széltében is magasságában is "erősebb", mint egy 42-es pl. :D

    Ok, kösz az invitálást előre is.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák