- Milyen notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fujifilm X
- UHD filmek lejátszása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Valaki homályosítson fel légyszi. Ugye van az alap játék. Aztán van ez a Night Springs DLC amivel már lehet játszani. Ebben 3 sztorit lehet pörgetni. Néztem a Konzolvilág oldalán a deluxe dobozos játékot, ami még csak előrendelhető státuszban van. Az tartalmazza a Night Springs kieget, meg a Lake House-t. Na de, mi az a Lake House kieg? Amikor ment a Summer Games Fest-en a reveal, ott csak a Night Springsről volt szó. Ezt a Lake House-t nem is említették.
-
GodGamer5
addikt
Először annyira nem tetszett, aztán a harmadik végére kellemes meglepetés lett. Az első sztori elég woke-os lett, de a többi érdekes volt. Az esztelen lövölde miatt nem kellett a töltényeket számolni és ez jót tett neki, mert lehetett a gyors sztoria koncentrálni. 3db Alkonyzóna, vagyis Night Springs epizód volt, ezért nem lepett meg a kb 3x bő 40 perces játékidő sem. A harmadik DLC vége szerintem felvezette a Lake House DLC-t, ráadásul itt voltak a legnagyobb agymenések.🙂 Nagyon jól van vezetve a játék sztorija. Sam Lake-ből meg sosem elég, lassan visszamehetne Max Payne-nek is újra.🙂
-
gV
őstag
-
Yodafon
őstag
Ez a DLC a Deluxe-kiadás része, külön nem megvásárolható.
Akkor meg kit érdekel. Kenjék a hajukra... -
k-adi
nagyúr
Az NS zene állati jó! Már csak az megérne egy pozitív pontot.
[Alan Wake 2 OST Official Soundtrack - Keira - Night Springs]
DLC meg kiegészítő, így valamelyest érvelhető hogy újrahasznosítják a pályákat - bár nyilván az a legjobb ha teljesen új content van
-
DraXoN
addikt
Igazából érdekes kis "multiverzumot" csinált a kiadó a címekkel.
Mit sem sejtve erről amikor a Controllal játszottam azt olvasgatva benne a leveleket volt utalás Alan Wake történetére, jót mosolyogtam
... pár éve elővettem az eredetit, hogy újra végigjátszam... De az évek nagyon megszépítették a grafikát (az emlékeimben), konkrétan csodálkoztam, hogy ez "ilyen ronda volt"?
Bár ez nem az első ilyen eset.
-
scdlsc
senior tag
Nálam nagyon nagy kedvenc volt az első rész. Controlt is imádtam. Quantum Breaket akarom még bepótolni, mielőtt az Alan Wake 2-be belekezdek, de nehéz lesz megállnom a dolgot.
-
Scholes9
nagyúr
Nem volt megváltás, de egynek elment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Windows 11
- Synology NAS
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest