Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blountex

senior tag

válasz blountex #7733 üzenetére

Nem nem és nem hiszem el, hogy 90% befejeztével egyszerűen felválik az Ultrabaseről az anyag 25% tárgyhűtőnél is.... közel 3 órás nyomtatás. 60 fokos bed, 240 nozzli DD PETG szürke
    Olvastam 1-2 olyan kommentet, hogy volt akinek szintén hibás terméket sikerült kifogni belőle, talán kezdem én is ezt hinni. Kezdeti lelkesedésem kezd nagyon alábbhagyni... bő 1 hónapja használom. Szerintem hiába reklamálnék az eladónál mennyi esély lenne hogy újat küldjenek? Gondolom hivatalos weboalnál ez még csak működne de Alin nem hiszem.

Azért is esett erre a választásom, mert bármekkora tárgy végeztével könnyen leszedhető szinte nem is kell spakli hozzá és könnyen takarítható pl vízzel.

Akkor azt hiszem más megoldás felé kell néznem én összeszedem amit találtam:
    Lokbuild
    Buildtak
    Ultrabase
    PEI Sheet
    Tevo Tornado surface irgalmatlanul tapad nem kizárt hogy az ABS-t is simán vinné (ezt majd tesztelem is), a hátránya hogy rohadt nehéz leszedni a tárgyat és 80 fok körül egy idő után buborékos lesz az egész asztal.

A lista végére egy saját vágott üveget beszúrok. Előny hogy könnyű takarítani, könnyen lejön a tárgy, a tapadás pedig szar. Nálam még hajlakkal is, ezért váltottam Ultrabasera. Lehet kipróbálnék egy Glue sticket az üvegre.

Aki gondolja írja le ki/mit használ mi a tapasztalata stb. előny/hátrány, akár lehet az összefoglalóban is egy ilyen téma.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák