Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • puszpang

    csendes tag

    Üdvözlet!
    (Igyekeztem átnyálazni az utóbbi bejegyzéseket. Elolvastam az összefoglalót is. Ha már volt hasonló kérdés, akkor bocsánatot kérek.)
    Egy 3 és 6TB-os Toshiba HDD-t (DT01ACA300, MD04ACA600. SSD mellett szolgálnak, amin a rendszer van persze.) szeretnék kiváltani a PC-ben egy darab nagy kapacitásúra, ami 10TB vagy inkább felette van.
    Ha jól látom, a Seagate Exos X16 Enterprise 14TB (ST14000NM001G) az első a sorban, ami a vételárat illeti (br. ~106e). Viszont tudom , hogy nem kifejezetten PC-be való. Ami PC-be való, ezért a pénzért kb. 10TB-ot kapok (vagy átsiklottam felette). Ám bármi kerül a PC-mbe, - ahogy eddig - nem fog folyamatosan menni. (Ki- be fogom kapcsolni. És kevés írás-olvasás feladat fog neki jutni. A zaj nem érdekel, a két mostani Toshiba is tud kattogni ropogni, ha ír-olvas. Csak ne sívítson a motorja, mint a régi SCSI vinyóknak. Meg persze ne menjen alvóba OS beállítástól függetlenül, mint anno a green lemezek.)
    Kérdés:
    A leírtak alapján belevágjak ebbe a Seagate modellbe, vagy legyek inkább boldog vmilyen desktopba tervezett 10TB-os pl. X300-zal ebben az árban?
    Nagyon szépen köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák