- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
üdv! Nézegettem a nemrégiben kijött 1050 es vga kat és néztem pár videot de kíváncsi vagyok a véleményetekre. van egy gigabyte gtx 960 4GB kártyám és a most kijött gtx 1050 nagyjából egy szinten vannak?? videók alapján néhol még az 1050 veri is. 960 úgy 70 ért vettem 1050 meg lehet kapni 50 ért. ennyivel jobbak az új szériák?
[ Szerkesztve ]
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz phoenix1989 #93201 üzenetére
960-at 1050-re ne cseréld. Onnan ami érezhető előrelépés az egy 1060.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz phoenix1989 #93201 üzenetére
Igen, valóban ez a helyzet. Nekem is 960 van. Nem tudom miért adták ezeket kis hazánkban olyan drágán akkor, kb. 75 körül kezdett, ha jól emlékszem. Majdnem 1 évet vártam, és akkor is csak 68-ért tudtam megvenni. Ha csak a 960-hoz nézzük az 1050 és 1050 ti (51 ezer) árát és teljesítményét, akkor nem is rosszak szerintem.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
phoenix1989
őstag
válasz B.Á.L.!.N.T #93202 üzenetére
nem akartam. csak nézegettem hogy ez a két kártya kb ugyan azon a szinten van és egy 20 assal kevesebbe kerül. mint annak idején a 960
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a kártya, amit egy i5 6600 processzor maximálisan ki tud még hajtani?
Jelenleg egy MSI GTX 960 100ME kártyám van, ezt szeretném cserélni.
Köszi!
-
Gulyopapa
addikt
I7 3770@4.3-hoz milyen Vga illene?
-
-
Lomha 8V
addikt
Hali!
Segítsetek kicsit, mit rakjak egy i5 - 4670, 3.40 Ghz mellé? Mi a maximum ami mehet?
-
nagyúr
-
Gulyopapa
addikt
válasz FollowTheORI #93210 üzenetére
Ez hasznos volt
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Célhardverhez keresek videókártyát. A gépnek 4db fullhd monitort kell vezérelnie, úgymond monitorfalként. A monitorok megoldják a képelosztást, nekem csak egy jó gépre van szükségem ami 4K képet ki tud adni stabilan. I5-6400 prociban és 1050, 1060, 1070 vagy 1080 videókártyában gondolkodom. 8 vagy 16 giga ram mellett.
Milyen gépet vegyek topicban GTX 1050-et ajánlottak, de mondták kérdezzem meg itt is, hogy megfelelő-e nekem.
-
Lomha 8V
addikt
(#93210) FollowTheORI: Köszönöm!
(#93211) Gulyopapa: Nekem nagyon is, mert pontosan erre voltam kíváncsi. Így már tudom, hogy mehet az MSI GeForce GTX 1070 8GB GAMING X, amit kinéztem. Hacsak valaki nem mondja, hogy baromság, mert van olcsóbb, jobb vagy van ennyiért komolyabb.
-
Csupingo
veterán
válasz Pityu89 #93212 üzenetére
A gyakorlatban ez hogy nézne ki? A gépből csak egy monitor kimenet lenne használva és az utána lenne szétosztva a 4 monitorhoz? Ha csak közel "statikus" 4k 60Hz-es kép kell, azt tudja a proci igp is, dp kimeneten. Ha van rá lehetőség, akkor előbb azzal próbáld ki, csak azután vegyél vga-t.
(#93205) Mukucs: szerintem egy gtx 1070 is vállalható.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Lomha 8V
addikt
válasz Gulyopapa #93214 üzenetére
Nekem is ilyen gondom van. A gép elég erős, memória is komoly cucc, van is bőven, de a GTX 760 már nem bírja a strapát. Most döntöttem el végleg, hogy cserélni kell, mert a Watch Dogs 2 nagyon gyengén néz ki rajta és lassan olyan játékok jönnek, amik jobban érdekelnek. Nem vagyok egy grafika mániás, de van egy pont ahonnan már nem bírom nézni.
-
nx29
csendes tag
Sziasztok,
Régebbi gépből szeretném erősebb videokártyára cserélni a jelenlegit: GTS 450 (521MB).
Intel Core i3 550 @ 3.20GHz, Motherboard H55M-S2H
A cél 1280x1024-ban futtasson játékot, amit még bír, akár minimum/low beállításon is.
Legfeljebb 30 ezret szánnék rá. -
bishoplogan
senior tag
A GTX 1060 a gépházban piros fénnyel villog úgymond. Elalszik, és majd megint visszakapcsol, kb mint egy karácsonyfaégő
Ez normális?[ Szerkesztve ]
-
ImI882
tag
Sziasztok!
VGA-t szeretnék cserélni.
1. H97+ i7/4790+16GB ram+SSD+FSP Raider 550
2.FULLHD
3.Játék-munka
4. ?
5. új és használt egyarántJelenleg egy Gigabyte GTX 770/4GB van a gépben, de szeretném cserélni. (NVIDIA) Nem tudom mire lenne érdemes, megérné-e a különbözet az 1070-ért.
Vagy gondolkozzak 980-ban/1060-ban? Tudnátok ajánlott típust ezek közül?Köszönöm!
Meghagylak abban a tudatban, hogy neked van mindenben igazad! Így álltathatod magad abban a hitben, hogy igazoltad minden hamis és feltételezett állításodat!
-
-
Csupingo
veterán
-
-
törölt tag
válasz bishoplogan #93222 üzenetére
Igen. Be lehet programmal állítani, hogy egyfolytában világítson, vagy ne.
-
válasz ImI882 #93227 üzenetére
szerintem inkább az 1060, játékra már azért jobb a 6gb vram, akár már fhd-ra is, viszont ha az adott munkaprogramod szereti a cudamagokat, akkor érdemesebb lehet a 980ast venni mert abban fizikailag több van
márkából 1060ast az msi-t szokták mondani, de szerintem mindegyik jó(nekem a 3gb-osból a gigabyte van, windforce oc 2x de nekem tökéletesen jó volt)[ Szerkesztve ]
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
zsolt1225
aktív tag
Sapphire AMD RX 480 4GB GDDR5 NITRO+ DUAL-X OC
MSI nVidia GTX 1060 ARMOR 3G OCV1Kettő közül melyik a jobb? Árban 2 ezer a különbség.
-
Zsetko
tag
Sziasztok. Vga vásár előtt vagyok. Kérdés az lenne hogy milyen vga-t tudna még kihajtani az i3-4150-em. Játékokra használom Fullhdban.(két monitorral,de csak az egyiken játszok. másikon más megy)
Jelenleg egy Evga gtx760 sc 2gb ketyeg benne 1200 mhz körül. Gondolkoztam hogy esetleg 780 legyen..Vagy 970....Esetleg mit ajánlanátok?(Inkább nvidia párti vagyok de adott esetben hajlandó vagyok amdt is venni. )
Válaszokat előre is köszönömNekem nincs szülinapom.Én szintet lépek :D
-
kisapa
senior tag
Erre tudna valaki mondani valamit?
-
veterán
válasz kisapa #93233 üzenetére
Keress hardveraprón RX 470-et, gyorsabb, mint az R9 380, kevesebbet eszik, mint az R9 290X. Szerintem ezzel egy ideig elleszel majd.
(#93232) Zsetko: ha zöld párti vagy, vegyél GTX 1060 3GB-ot, olcsóbban GTX 1050Ti, ha közel azonos az ár, akkor az előbbit.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz Zsetko #93235 üzenetére
De jó lehet, ha nem zavar, hogy használt. Ez esetben keress olyat, amin minél több a garancia.
Amúgy elég pofátlan ez az 55k-s ár szerintem, használt, lassúbb is kicsit, butuskább is, mint egy zsír új 3 év garos GTX 1060 3GB, de csak kicsit olcsóbb. De persze a 10k árdifi az 10k árdifi, ahhoz már elég, hogy elgondolkodjon az ember.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Egy i5 4460 mellé milyen videokártyát érdemes venni, amit ki tud hajtani?
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Eleg oreg gepem van... egy AMD Athlon II x4 640-eshez mi a legerosebb vga amit tudnek rakni?
Jelenleg HD5770 van hozza[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
Nem értem, újabban a CPU-t párosítják a VGA-val, miért?
Nem fontosabb-e a játékszoftver és a felbontás mint paraméter?
Nem hülyeség az utóbb feltett kérdésekre a "bármilyet, amit a pénztárcád megenged" válasz, csak az a baj, hogy a válaszadót bélyegeznék meg ezért.
Egy P4 simán elboldogul egy GTX1080-al, egyedül játék fogja kifektetni ( ez elméleti dolog tudom, hogy pl alaplapot sem lehet találni ehhez a konfighoz).
Egy i7-7700 is elboldogul a HD 2600Pro-val , megy vele játéktól és a felbontástól függően.A CPU-t és a VGA-t is a szoftver hajtja meg és nem egymást, a játékosoknak a VGA a fontosabb mert a felbontás és a grafikai beállítások elsősorban a videókártyát terhelik. A CPU használat a kisebb felbontásokban és a multinál jelentősebb, nagyobb felbontásban, igényesebb grafikai beállításoknál rendszerint a VGA limitál.
Célszerűbb a kérdésfeltevéseknél a játékokra, a megjelenítő felbontására, meg a megjelenítés igényességére utalni a max ár mellett. -
menyus4661
tag
Üdv egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy athlon 2 x4 640 procim stabilan megy 3.4 ghz.Vajon elég egy 1050 ti kihajtásához ?
Milyen karit ajánlotok hozzá Doom lenne a cél persze nem max beállítás.
Segítséget előre is köszönöm. -
-
-
szabolcs77
tag
Sziasztok!
Új gépbe kellene megfelelő VGA kártya ami kihajt egy [Philips BDM4350UC/00] monitort.
Felbontás típus: UHD (4K)1. HP ENVY 750 vagy HP ProDesk 490 G3 (mindkettő i7-6700)
2. 3840 x 2160
3. munka (grafikailag annyi a feladat, hogy a monitort tudja kezelni, a munkát egy integrált VGA is el tudja látni)
4. ?
5. csak újLehetőleg halk legyen. Mit ajánlatok ilyenre?
Előre is köszönöm!
-
Pubszon
veterán
válasz menyus4661 #93244 üzenetére
Játék, felbontás és részletesség beállítás függő. Nagyjából elég, többnyire megnyilvánul vele a kártya!
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz szabolcs77 #93248 üzenetére
Szia.
Mivel a grafikus teljesítmény nem számít, így bármely félpasszív kártya megfelel neked. De mivel nem írtál összeget, hogy mennyit szánsz rá, így nehéz válaszolni.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest