- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz nepszter1 #175651 üzenetére
Legörgetve itt a hierarchia táblázat, ez pedig egy TPU erősorrend. Utóbbinál sajnos nincs RX 6650 XT a sorban, de mindössze pár százalékkal gyengébb az RX 7600-nál. Fogyasztásban viszont az nVidia a nyerő a 115W-jával az RX 6650 XT 180W-jával (RX 7600 165W) szemben. Természetesen UV-val szépen optimalizálható a fogyasztás.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Apone33
őstag
Üdv!
Melyik kártyának jobb a hűtése? Melyik ajálnlott?
Gigabyte GeForce RTX 3080 Gaming OC vagy ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity.KAMELOT: Köszi!
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
mmarta
senior tag
Sziasztok!
Nekem is megérett a csere Ehhez kérnék segítséget, mert elvesztem a vid.kártya dömpingben, passzol-e a géphez vagy nem...1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/:
i5 6600
ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4
16 Gb DDR4
750W (lesz hamarosan)
XFX RX 480 4gb
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?:
1600x900 jelenleg, de a későbbiekben 1920x10803. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?):
játék, videó, netezés4. Mennyi pénzt szánsz rá?:
100-150 ezer5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?:
újAmivel szemezgettem az az rx6750, ez talán megfizethető, de bírja-e a proci, passzol-e az alaplaphoz, stb?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Tikakukac
titán
A kérdésem egyszerű:
Adott egy 5600G-s AMD konfig. Vettem egy 4K 144Hz-es TV-t monitornak, amin csak HDMI van. Gondolom sejtitek mi a gond: nem lehet meghajtani a TV-t rendesen, minden baja van, állíthatatlan, homályos, vagy frame droppol stb.
Szóval mi az a VGA legolcsibb szinten amivel tudom rendesen használni ezt a kijelzőt?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Topikgazda
válasz Tikakukac #175672 üzenetére
Olyan vga-t kell venni, amin van hdmi 2.1 kimenet. Ahogy nézem, a legolcsóbb az rx6400. Ha csak tv meghajtásra legalább 4k 120hz-n kell és nem akarsz játszani (így nem gond a pcie3 limit) és nem gond az av1 hardver, a vp9-h.264-h.265 videó dekóder hiánya, akkor annak elégnek kell lennie erre a célra. Vagy fentebb az rx6600, aminél megvan minden és a pcie3 is csak 1-3% limit van. Vagy nvidia oldalon az rtx3050 legkisebb ilyen kártya.
A fentebbi offokat töröltem. Mint írtad, rtx3060-al kitesztelted és megy, így az olyan hsz-ek sem relevánsak, hogy lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
PodMAN
senior tag
Sziasztok!
1440p felbontásra keresnék megfelelő gamer VGA-t Ryzen9 5900X proci mellé. Sima 4070-eket nézném, de nem tudom, hogy meg szabad-e venni "olcsóbb" kategóriás kártyákat, mint: PNY, Palit, Zotac, Gainward,... vagy mindenképp MSI, ASUS kategóriák az ajánlottak? Milyen hátrány érhet az ismeretlenebb márkákkal?
Köszönöm a segítséget! -
kolopele
nagyúr
Egyetértek, csak az a baj, sosem tudjuk milyen játékokkal játszik a kérdezők többsége, mert ha teszem fel az újabb címekkel nem, akkor máris mehet 1440p - re akár egy 6700XT is, a 4070,4070 Ti meg pláne. Ezért lenne jó azt is odaírni, milyen játékokkal akar játszani. Van akinek csak a CSGO miatt kell az erős kártya, hogy a 240 fps meglehessen, ott meg a VRAM pont nem számít.
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Kb. 1 hete vettem egy Sapphire Nitro+ 7900 XTX-et, de sajnos az RGB csík 3 nap után meghalt, így refundot kértem és visszaküldtem. A kérdésem, hogy nagy mellényúlás lenne egy XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK helyette? (Ezen nincs RGB, ami elromolhatna )
Most az Alzánál 410k és adnak hozzá Starfield premium editiont. Megvehetem, vagy inkább újra nevezzek be lényegesen drágábban (450-490) valahol egy Nitrora (ami ugye elsősorban a hűtése miatt ajánlott)?Köszi a segítséget!
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Most rakom össze az új gépet (7800x3D, 32GB, 1440p 165Hz), és a videókártya, amivel első körben kipróbálom, egy Asus TUF RX6900XT OC 16GB GAMING. Kb. ugyanebben az árban (650 €) tudok hozzájutni most egy ASRock Radeon RX 6950 XT Phantom Gaming OC-hez is - ehhez viszont járna a Starfield prémium kiadása. Mindkettő 3 év garis; az ASUS már itt van, néhány napig még visszaküldhető. Érdemes lehet-e váltani az ASRock-ra?
Az ASRock alig nagyobb frekiken megy. A játék még nyomhat a latban valamennyit; kérdés, hogy a két kártya minőségben hogyan viszonyul egymáshoz... köszi.[ Szerkesztve ]
uff
-
aktív tag
Sziasztok !
AMD videokártya vásárláson gondolkozom és most találtam egyet az iPonon jó árban.
Ez egy POWERCOLOR AXRX 6900XT 16GBD6-3DHE/OC Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 Red Devil.Ehhez is jár a Starfield most az AMD promóban.
A kérdésem az lenne, hogy vegyem ezt 220K-ért vagy inkább most már 7900XTX váltsak még akkor is, ha az dupla annyiba kerül az új generáció miatt ? COD, Cyberpunk, Star Wars Jedi Knight és Diablo IV futna rajta.
köszi
-
Illye
tag
Sziasztok! Rx570 4GB-os kártyám van, de szeretném lecserélni valami gyorsabb kártyára! Mi most a Best Buy kártya használtan 50-60e Ft környékén? Válaszokat előre is köszönöm!
-
MM
őstag
válasz Bugfix1984 #175685 üzenetére
1. gép többi része? (CPU / RAM / TÁP)
2. milyen felbontásban játszol, mik az igények FPS-ben (60 FPS elég, vagy 100-144 kell, vagy stabil 144)Ha ezeket megválaszolod, akkor kaphatsz érdemben segítséget.
-
forguet
senior tag
válasz Bugfix1984 #175685 üzenetére
Hú de jó h ezt beírtad...ma rendeltem egy Asrock PG 6800xt-t ugyanennyiért.
Lemondtam, és berendeltem helyette ezt.
Remélem elviszi ezt is a 750w-os Seasonic Focus Gold...mivel szeretem a csendet, úgyis kap undervoltot.
5700x proci lesz mellette amúgy és WQHD felbontáson fogom használni.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
GEIL
addikt
válasz tobias88888 #175696 üzenetére
Elég a 10 Gb vram a 3080-ra ha elfogadják a tulajok hogy már inkább 1080p-re való, de még ott is kellhet kompromisszum RT mellett.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
palfitom
félisten
válasz tobias88888 #175694 üzenetére
Így van!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #175694 üzenetére
Ultimate verzió megérheti a +10 ezret? Azt rendeltem de most már elbizonytalanodtam. Fizikailag egyezik a két kártya hűtése ránézésre, csak elvileg a jobb chipek kerültek az ultimate verzióba
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest