- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz failed #176650 üzenetére
Egy kép az erősorrend miatt, 6600 XT 8 GB - 6650 XT 8 GB - 7600 8 GB - RTX 4060 8 GB - 6700 10 GB - 6700 XT 12 GB ezek vannak újonnan.
Ha újat akarsz akkor ~120e keretbe maximum az XFX Speedster SWFT309 AMD Radeon RX 6700 Core 10 GB fér bele, viszont a házadba már valószínűleg nem!
Kivéve ha hajlandó vagy átszabni, átszabatni valakivel egy kicsit a HDD keretet lemezvágó ollóval vagy sarokcsiszolóval.Egyébként az AMD kártyák mellé itt és itt kapod a Starfield játékot mellé itthon.
Az meg majd kiderül vásárlás után, hogy melyik hajlandó működni a tv + monitor kombóddal.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
t256
őstag
válasz Headshot #176649 üzenetére
Köszönöm!
A magas képfrissítés csak játéknál jön ki?
Tegyük fel játszanèk mondjuk egy GTA5-el. Csak tegyük fel, mert jelenleg nincs rá idôm.
A 144 Hz képfrissítést hogyan tudom kihasználni?
Mi a belépô VGA ehhez? Asztali alkalmazásoknál soha nem lesz ilyen magas képfrissítés?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
wjbhbdux
veterán
Asztalon nézve szép folyamatos lesz ha görgetsz egy weboldalt, szöveget, vagy gyorsan mozgatod az egeret, nem maradozik úgy le mintha 60Hz-en néznéd.
Játékokban úgy tudod kihasználni, hogy ha jóval 60 fölött, közel 144 FPS-el fut egy játék, de ehhez erős videokártya kell, különösen ha ekkora széles felbontású a monitorod.
/s
-
-
lemusz
addikt
Újonnan van valami kártya a 40-100K közötti range-ben, ami árérték arányt tekintve megérheti? Elnézve pl hogy RX 6600 80K újonnan, de aprón 55-ért is hozzád vágják a ki nem mondott bányászosokat eléggé döntésképtelenné lettem, mert húznék én az új irányába, de ugyanakkor meg túl nagy a difi hogy ne vegyem észre. XT verziónál pl mégnagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
DFB
tag
Sziasztok!
Szerintetek nem túlzás i5 11400 procihoz egy 7800XT?
Főleg a 16 GB miatt.
Jelenleg fhd,később lehet qhd esetleg magasabb Hz-en.
Jobban szeretném a
4070-et,de azok dràgàbbak ami jobb fajta.
Sajnos amd többet is fogyaszt.
A tàp Corsair 650i.
Köszönöm -
failed
tag
lehet, hogy a kártya 4k-ban is tenné a dolgát, de a 11400 szerintem 4k-ban semmire sem lesz elég. nekem 10400 van, szerintem fhd-ra elég, de később már csak hátráltatni fog, kevés lesz mindenre. igazából 7800xt-vel fhd-ban lehet mindent max beállítások mellett fogsz tudni játszani.... de érdemes azon elgondolkozni, hogy ez mennyire éri meg?! Annak tükrében, hogy voltaképpen a high és a maximum beállítások között legtöbbször nem észrevehető a látványbeli különbség - pusztán egy opció arra, hogy 20 fps-sel kevesebbed legyen és azt érezd, van még feljebb.. ha max grafon 80 fps-em van, akkor nem fogok 2x annyiért gpu-t venni, hogy max grafon 83 legyen, holott highon a feleannyiba kerülővel is megvan a fix 80 fps.ugyanolyannak fogom látni, csak kétszer annyit fizetek érte... highon meg nekem tökmindegy, hogy 80 fps vagy 100..
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
raziel01
veterán
válasz lemusz #176660 üzenetére
RX6600 amúgy nem annyira gáz FullHD-ra. Kb 15%-al lassabb, mint egy RTX3060 és árban azért jóval alatta van.
[link] Most még jár mellé a Starfield is amit el lehet passzolni nagy eséllyel 8-10 körül.
De ahogy néztem használtan 75 alatt is volt 6600 XT az picit erősebb. -
DFB
tag
válasz failed #176663 üzenetére
4k biztos nem lesz csak "2k".
3070 em volt,de eladtam egy 4070 reményében,de nem jött össze.
Előző generàciosat nem szeretnék,meg 8gb ot sem.
7700 meg a 7800 között àrban nincs akkora különbség mint tudàsban.
4070 böl meg csak gaming X vagy Asus tud jöhetne szóba.
Az meg mind dràgàbb,300 felett vannak. -
SerenityBest
lelkes újonc
Én Ryzen 5 5600x hez akarok venni egy rtx 4070 et. Remélem kihajtja a te procid kicsit gyengébb, nézz tesztet hogyan működik együtt. Én néztem nagyon sok tesztet meg itt is kérdeztem hogy jól fognak-e működni együtt. Féltem a nagy bottlenecktol de elvileg nem lesz gond. 1080 Ben fogom használni 2-3 hét max. Majd jelzem hogy megy remélem hogy tényleg minden okés lesz mint ahogy azt itt többen is írtak.
-
prannk
őstag
Sziasztok.
Ea fc 24 (fifa 24) 4k játszásra milyen vga ajánlott használtan? 100 ezer körülRyzen 5 5600
2x8 gb 3200
Chieftec 700W 80 plus táp
Asrock b450 alaplap.Off:
Asus strix 1070 kártya mennyiért adható el manapság?
-
t256
őstag
válasz wjbhbdux #176659 üzenetére
Az adatlapom nincs frissítve. Egy Asus Prime 270 Pro lapról van szó.
A leírásában ezt találtam:
Integrated graphics processor - Intel® HD Graphics support
Multi-VGA output support: DP, HDMI, DVI-D ports
- Supports DisplayPort 1.2 with maximum resolution of 4096 x 2304 @ 60Hz
- Supports HDMI 1.4b with maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24Hz / 2560
x 1600 @ 60Hz
- Supports DVI-D with maximum resolution of 1920 x 1200 @ 60Hz
Supports Intel® InTruTM 3D, Quick Sync Video, Intel® Clear Video HD Technology,
and Intel® InsiderTM
Maximum shared memory of 1024 MB (for iGPU exclusively)
Supports up to three displays simultaneously
Ezért gondolkodom egy belépőszintű, esetleg pár generációval régebbi használt kártyán.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
wjbhbdux
veterán
Az csak annyit jelent, hogy azon a legnagyobb elérhető felbontáson 60Hz-t tud, kisebben fog az többön menni.
A teljesítménye már kérdéses, hogy milyen lesz amikor egy ultrawide 1440p videot próbálsz lejátszani, de sztem előbb próbáld ki, és ha nem felelne meg bővítheted a gépet.[ Szerkesztve ]
/s
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
3 kártya közül melyiket éri meg jobban megvenni?
RX 6600Xt, 6650Xt vagy 3060/ti?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Headshot
tag
Használt vagy új?
Ez inkább 4 kártya, mert a 3060Ti nem ugyanabban a ligában játszik (6700XT szint), mint a másik 3Ha a használt árakat nézem, akkor 6600XT-t már elég jó áron lehet kapni (6650xt sokkal ritkább).
A sima 3060 viszont túl van árazva (a memória hype miatt) kb annyiért adják mint a Ti-t (100 ezer körül), miközben teljesítményben nagy különbség van a két kártya között.TLDR:
ha 70 ezer körül akarsz költeni akkor 6600XT/6650XT
ha 100 ezer körül akkor 3060 Ti vagy 6700XT -
Szoradi
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy van egy Rtx 3070-em és 1x8 pines,viszont van olyan ami 2x8 pines ,ezen kívül van valami különbség a kártya között ? Teljesítmény akár?
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Ocolus quest 2 hoz szeretnék venni videokártyat.
Alaplapom :MSI MAG B550 tomahawk max wifi
Proci :AMD Ryzen 5 5600x
Ram :64GB 3600mhz ddr4
SSD:2x 2tb Samsung 980 Pro NVMe2
VGA : Gigabyte RTX 3070 TI 8GB
A. Mostani kártya elég gyengécske hozzá[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Próbálom a 6. generációs i5-ös gépemet újabbra cserélni. Amit belőttem anyagi megfontolások miatt az a 8-9. generáció lenne. Amim eddig van:
alaplap: Gigabyte H310M H2.0
CPU: Pentium G5400 ezt szeretném egyszercsak a közelijövőben majd cserélni valamilyen i5 vagy i7-re.
Ram, Ház, táp, monitor stb...Ami kéne az valamilyen videókártya, ami képes lenne a majdani jobb CPUt kiszolgálni. Első körben RX580-akat nézem. Mindenképpen AMD játszik, NVIDIA nem kell. De annyira nem vágom ezeket a kártyákat. Érdemesebb lenne valami jobb videókártyát nézni? Anyagiak annyira nem számítanak, nyílván a fenti szetup meghatároz egyfajta videókártya kört. Használtan tervezem beszerezni.
A cél World of tanks Civilization, egyszerűbb, régi játékok futtatása semmi új.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
hokuszla
senior tag
Üdv!
"Kis" fogyasztású, "olcsó" kártyát vennék 10400 mellé az 1050ti helyett. Melyiket válasszam ezek közül?
1660s, 1070, 2060, 2060s, 305010600k 16GB 1660s 5TB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest