- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
Sziasztok.
Ryzen 5 1600AF mellé RX470 4GB helyett 60-75k között használtan milyen kártyára lenne érdemes beruházni? -
t1
addikt
Köszi mindenkinek
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy olcsóbb videokártyát amin van HDMI 2.1?
( párom gépében lenne, netezés, filmnézés kb, játék minimális)Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Csupingo #176712 üzenetére
A monitoron van 2.1 ezért gondoltam akkor legyen ugyanaz..
( most 3000g proci van az gondoltam elég lesz de nem. 8bitet ad csak ezért gondoltam egy vga-ra. Vagy nem tudom, hol kell feljebb állítani ha lehet ennek. Bár magamnak úgyis veszek új vgat neki gondoltam át rakom a 1060 6gbos kártyám, de azon is csak 2.0 van vagy 1.4 dp. Mondjuk ez így tudja a 10bit -12bit 144hzen, csak érdekes 144hzen kicsit más a kép film lejátszásnál... mákosabb vagy milyen. Vagy 120hz vagy 240hzen kellene mennie úgy nem ilYen a kép ..1440p LG oled)
Meg azt nem írtam, hogy 350w-os be quiet táp van a gépben.
( b450es lap, 16gb ram, 2 tb vinyo meg egy SSD van a gépben)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni videokártya vásárlásban!
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/Processzor: Intel(R) Core(TM) i7-10700K CPU @ 3.80GHz 3.80 GHz
Memória: 16,0 GB
Tápegység: Seasonic Prime Ultra Titanium 650W moduláris tápegység
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?4K felbontás - 65-ös LG OLED C1 + 42-es LG OLED C2
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Leginkább játék.
4. Mennyi pénzt szánsz rá?400 - 500 ezer forint a max amin gondolkodtam (ha pl. 530, akkor az sem baj)
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Csak új, de külföldi vásárlás is lehet. Szlovákia 20 km-re van tőlem, úgyhogy ott is meg vásárolhatom. Németország is simán belefér vagy ausztria.Első körben ezek alapján szeretnék segítséget kérni.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz lemusz #176660 üzenetére
Ha bámyásztak is azokkal a kártákkal, akkor sem sokat, épphogy csak bemelegedtek, nem kell tőlük félni. Ugyanakkor ha van egy kis pénzed, vedd újan, Starfieldel, és örülhetsz a garanciának.
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
D.Orion
veterán
Üdvözletem! Az alábbi gépbe keresnék valamilyen használt vga-t. Korábban egy RX480 volt benne, de már vagy 3 éve eladtam. Azóta az integrált szolgálja ki a minimális igényeimet játék fronton.
Alaplap: MSI B150M Mortal
CPU: i5-6600 + AC Freezer 13
Ram: 2x8GB
SSD: Kingston 512GB KC400
Táp: FSP Aurum 400W Gold
Felbontás: 1920x1080
Gépház: Jól szellőző, nagy méretű, Antec P183, alsó tápos, 4db 12cm venti.Játék: Warthunder
Havi szinten! 5-10 órát játszom mindösszesen.Olyan vga-t kersek amivel még elbír a processzor OC nélkül, és lehetőleg medium/high beállítások között képes futtatni a játékot 25fps felett. Nincsenek nagy igényeim és elvárásaim, mert elég keveset játszom. Nem szeretnék tápot cserélni, hiszen anno az RX480 mellé is elég volt ez. Vegyek megint azt vagy egy 1060-at? Esetleg valami kicsit modernebbet?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
vanskeraal
újonc
Sziasztok!
Szeretném nyugalomra helyezni az RX570-m, és segítséget kérnék GPU vásárlás ügyben
1. Pontos konfigurációd leírása
Proci: R5 3600
RAM: 16GB @ 3000mHz
Táp: Seasonic Focus GX-550 - 550W Gold
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
2x 1080p monitort hajtana meg, a fő kijelző az 1080p 144Hz
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát?
Elsősorban játék, néha stream 720p-ben és minimális videovágás.
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
100k körül
Mindegy.Válaszokat köszönöm!
-
KAMELOT
titán
-
F.B.I.
veterán
válasz vanskeraal #176725 üzenetére
+1 6700XT-re, NITRO vagy XFX, esetleg Hellhound.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Gabo4
csendes tag
6700XT-nel látom a Nitro, XFX Powercolor (Hellhound, Red devil) ajánlott. Van esetleg olyan gyártó is amit érdemes elkerülni? Ha mondjuk hosszabb távra tervezek
-
Gabo4
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors válszaitokat!
-
dzsampi
tag
Uraim!
Ha teljesen jól értettem, akkor 4K gaminghoz mindenképpen a 4080 vagy 7900 XTX közül kellene választanom.
Sosem volt AMD kártyám. Milyen hátrányokat fogok szenvedni egy 7900 XTX esetén?
-
Lorden
senior tag
válasz dzsampi #176737 üzenetére
Ha a 2023as és a jövőben megjelenő AAA játékokkal szeretnél játszani kompromisszummentesen, magas részletességgel akkor ez a két kártya marad.
Ha elég pl a 4k high/medium, vagy kevésbé érdekelnek a megjelenő AAA címek, akkor érdemes lejjebb is nézelődni pl 7900XT, 4070TI. -
GeriSzán
csendes tag
Sziasztok!
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Konfiguráció váltás előtt állok, de egy Ryzen 7 5700X-szel szemezek ,ASRock B450M Pro4 R2.0 alaplapban. 16 vagy 32 GB DDR4 memória (max 3200 MHz)2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1440p
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Elsősorban játék, azon belül WoT, BF 2042, de újabb címekbe is belekostólnék
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
Maximum: 150.000 Ft
ÚjEddig egy Pulse Radeon RX 6700 XT-vel szemeztem.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz sfefe #176735 üzenetére
Egy új, még garanciás, kevesebbet fogyasztó típus esetén, megfontolandó választás lehet és nem kell kerülni. Természetesen ha a csendet szereti az ember, akkor mindenképpen a több ventis, komolyabb hűtéssel rendelkező példányokat kell keresni. Azonban ha a spórolás az elsődleges szempont, akkor nincs kérdés, amelyik a legolcsóbb ( a későbbi használt értékesítésnél, azonban azt a különbözetet el is bukod, pont a jobb modellek miatt).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz sfefe #176743 üzenetére
Egy Nitro biztosan halkabb, ezt a 6700XT kapcsán írom (mindkettő volt/van). Gondolom a 7800XT esetében is így van. Illetve lehet ami nekem halk, az neked hangos pl. Szóval nehéz, hogy kinek hol az ingerküszöbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest