- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zicokuka
senior tag
Ahogy leírták,max még annyi hogy kevesebbet is eszik ezeknél.Bár ha teheted inkább 1060 3Gb-t vegyél.(bocs a 1050 tulajoktól)
-
fauv
őstag
válasz snecy20 #111189 üzenetére
Nézd, őket is meg lehet érteni. Az elmúlt 1 évben a kártyák árai a csillagokban voltak, akik akkor vettek kártyát most nagyon nagy veszteséggel tudják csak eladni, talán próbálják minimalizálni ezt.
losilee1337 GTX 960-assal van kb 1 szinten, a tesztek alapján 10-15 % a különbség közöttük az 1050 Ti javára.
[ Szerkesztve ]
-
losilee1337
aktív tag
Köszi mindenkinek a választ hm azt hittem ezek a low profilos kari gyengebbecskè, de így simán megfelelő számomra.
Psn id: HungaryLosi
-
-
-
veterán
válasz -szabi- #111210 üzenetére
Ja, de ezek nem mai kártyák, csak még ma is kaphatóak.
Az R5 230 pl anno HD6450 néven látta meg a napvilágot 7 évvel ezelőtt. Erőben a GT710 sem jobb kb.
Ahogy írták, újak közül R7 240 GDDR5, vagy még inkább R7 250 GDDR5, az jobb, mint a GT 730, GT 740. Ha futja, a legjobb újonnan egy GT 1030 (GDDR5 memóriával) lenne.
Használtan meg ugye kevesebből lehet erősebbet venni.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz -szabi- #111214 üzenetére
Ezekből csak a GT 1030, másik sokkal gyengébb. Pofátlanul áraznak a boltok.
Ahogy elnézem, 20k-ig egyáltalán nincs értelmes VGA, elképesztő.
Mondjuk megértem, madarakra vadásznak, mert egy új Ryzen 3 2200G proci IGP-je erősebb mindennél, ami a GT 1030 szintje alatt van.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Gryff
csendes újonc
Alaplap - ASROCK Z370M Pro4
Processzor - INTEL Core i5-8400 2.80GHz 1151 300 BOX
Memória - CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL15 KIT CMK16GX4M2B3000C15W
Merevlemez - TOSHIBA P300 1TB 3.5" 7200 rpm 64 MB SATA 3 HDWD110UZSVA
SSD - SAMSUNG 250GB 860 EVO SATA 3 2.5" MZ-76E250B/EU
Optikai egység - LG GH24NSD1 fekete OEM
Ház - AEROCOOL Aero 800 fehér
Tápegység - BITFENIX Formula 450W
Processzor hűtő - ALPENFÖHN Ben NevisVideokártya -
GIGABYTE GV-N1080G1 GAMING-8GD GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X G1 Gaming PCIE
MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 PCIE
MSI GTX 1070 GAMING X 8G GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 PCIE
Sziasztok!
Új gépet akarok összerakni és nem értek hozzá.... Az a baj, hogy nem tudom, hogy egyáltalán jó-e amiket összeraktam, de az alapján van amit a gépösszerakós topic ajánlatai alapján sikerült összehozni... szóval remélem igen.. és mivel a videó kártyán vagyok legjobban elakadva ezért ide írok.
Szóval felsoroltam 3 videókártyát amit az iponból néztem ki. Az lenne a kérdés, ha jó az összeállítás, akkor... egyáltalán érdemes kiköhögni a pénzt arra az 1080-asra?(még pont beleférne) vagy valamelyik kisebbel jobban járnék?
meghogy egyáltalán jó-e ahhoz a procihoz vagy ahhoz már abból is jobb kéne? (amire már nem futná az 1080 mellé az biztos)A monitorom 1920x1080. Játékra lenne. Egyelőre a Monster Hunter Worldhöz, de aztán még ki tudja. Az ár olyan 190ig megy...iponnál talán ez volt a legolcsóbb 1080 8GB-os amit találtam és elvileg az ajánlottnak megfelelő tipus (Giga G1..az ezaz ugye? X) )
-
snecy20
nagyúr
válasz Gryff #111222 üzenetére
Milyen időtávra rendezkednél be az alkatrészekkel? Ha a jelen és a közeli jövő akkor pénzkímélés okán az 1060 pont jó FHD-re, de ha hosszabb távra, akkor az 1060 kilőve. Viszont ha 190e a keret, akkor már mindenképp 1080-ban vagy 1070Ti-ben érdemes gondolkodni.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Gryff
csendes újonc
-
diegho
nagyúr
-
nzozz
aktív tag
válasz diegho #111234 üzenetére
Hát még az milyen jó, hogy az említett EVGA GTX1080 Gaming kártya az EU -ban 168 000Ft, az USA -ban már csak 122 000Ft... Régóta nem néztem az EVGA gyári webshopját, tegnap szétnéztem rajta, mert épp kéne egy VGA, hirtelen úgy megörültem az áraknak... majd jött az agyf*sz, hogy rossz oldalt nézek és az EVGA EU -nál igazából szinte ugyanannyiba kerülnek azok a kártyák, amik nekem szóba jöhetnek, mint bárhol máshol. De kb. ugyanez a helyzet az EVGA US -ből rendelve, szállítás+ÁFA+vám után is.
-
Gryff
csendes újonc
Hú hát... igen... Valószínűleg sokat spórolnék azzal is, ha kinézném mi hol a legolcsóbb, de nekem azis segítség, hogy iponban összerakják...Meg a zűrzavar, hogy mit honnan rendeltem, ha mindent máshonnan..
Procival meg amúgy úgy vagyok, hogy esetleg, majd egyszer újítom vmi dupla annyiba kerülőbe...szóval most azt a plusz 10k-t se ölném már bele, ha azt mondtátok, hogy jó az ami már ki van választva..
A külföldről rendelés meg megint nem az én világom.. Most jelenleg bankkártyám sincs...
Tápegység ajánlott minimáls teljesítménye: 500 Watt
Akkor viszont nagyobb táp kell ha ezt a phoenixet veszem mégis? -
Zicokuka
senior tag
Msi-re nincs panasz még ebben a hidegben is nėma Pedig egyedi profilt csináltam hogy előbb adja rá a ventiket. Gigakra sok az efféle panasz, bár akit nem zavar akkor simán veheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest