Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    en gondolkodtam ezen a 270-en multkor. amugy uj allapotaban 7% adl korul utoleri papiron a 9400, alatta a sony a jobb. elessegben, felbontasban nyilvan nincs kerdes. fenyeroben jobb az epson. epsonban van motoros lencse mozgatas. cinema filter is van a 270-ben? szoval p3-at lefedi?
    9400 110-120"-ig azert cinema filterrel is hasznalhato. sot mostanaban en is megneztem par filmet igy, 13.3 fl-en madvrrel, valojaban nezheto.
    de egyetertek, a jobb alacsony adl% melletti kontraszt sokkal fontosabb, mint a hdr meg a szinterek. hiaba rakod oda a bt2020 szinteret ha nincs pincemely feketed. en legalabbis igy latom, az dob a legtobbet a kepen. egy 10 ezres nativos sony-n kis blackcrushhal fuszerezve a rec709 szinek is olyat poppolnak, hogy nedves lesz a bugyi rogton :DD
    sot nem csak a kontraszt, maga a fekete szint is alulertekelt sztem. Biginel pl. a szurke vaszon okozta jo feketeszint miatt siman a kontrasztot meghazudtolo kepet lattam..

    csak pont ez a problemam, mi van ha par ev utan pont ugyanannyi lesz a nativja, mint a 9400-nak...atlagban pont ezt merik a hasznalt sonyknal. akkor meg szinte egy liga..

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák