Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz kalap12 #46980 üzenetére

    "Mert a sok felesleges több usb és firewire miatt nem fogom megvenni" Ne szajkózd már ezt az USB dolgot ... említette valaki rajtad kívül? :) Egyszerűen erősebb tápkört kapott az ajánlott lap ami még bordázatot is kapott ....
    "Azért jó a több fázisú CPU tápellátás mert minél több fázis van, annál stabilabb a feszültség leadás, kisebb a drop (a BIOS-ban beállított és a valós feszültség különbsége), és a CPU foglalat melletti feszültség szabályzók is kevésbé melegszenek.Végül is erős túlzással minél több annál jobb.
    Az egy dolog hogy a tuning alatt megnövekedett terhelésnél nagyobb a jelentősége, de a tuning nélküli rendszereknél is jó tulajdonság .... még ha nem is akkora az előnye mint egy tuningrendszer esetében.
    A pontosabb, stabil feszültség egy stabil rendszer alapja. Persze ez nem csak egy tényezőn múlik.
    És ehhez jön hozzá ugye hogy kisebb terhelés, kevesebb hő, kisebb degradálódás."

    A revízió vagyis felülvizsgálat ..A Giga (is) fejleszti módosítja a lapjait pl. a rev.3.0 már tett bordát a melegedő tápkörre és UEFI-t kapott a lap. GA-970A-D3 (rev. 3.0) , (rev. 1.4) , (rev. 1.3) , (rev. 1.2)

    "a core i5 használt nem nagyon érdekel használtan." Ha nem hát nem ... bár a szorzózáras használt I5-ök aztán nem valami kockázatosak.Ugye a kétbalkezes tuningolók nincsenek. :DDD

    (#46982) kalap12
    Szerintem egyszerűen jobb lap .... de ha ennyire leragadtál a témánál ne a CPU-s topic-ba szemeteljünk már ... linkeltem a megfelelő topic-okat.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák