Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pene

    csendes tag

    Programozóknak vennék Macbook pro-k "mögé" másodlagos, 24 colos monitorokat. Milyet tudnátok ajánlani? A keret 50k-60k körüli, monitoronként persze. A múltkor sikerült venni 2 db Samsung s22c150-et meg b150-et, de ezeknek a színei olyan gyatrák, hogy legszívesebben a kukába dobnám őket.

    További sarokpontok: 24''; hdmi csatlakozó, vagy még jobb, ha mini display port van (ilyet nem is találtam, van egyáltalán nem apple terméknél?); felbontás lehetőleg 1920 x 1080; egy front-end-es kollégának kell egy olyan, ami forgatható, amúgy a többinél ez nem kitétel, de jó lenne, ha a magasságuk állítható lenne és minimálisan 5-10 fokkal dönthetőek.

    Megnéztem pár konkrét monitort is természetesen (dell, lg, benq), de olyat, ami minden kitételnek megfelel nem találtam. Ez talán a legközelebbi, de az ára már kicsit húzós: https://ipon.hu/webshop/product/benq_bl2410pt/357268
    És a legnagyobb problémám vele, hogy vakon nem szívesen venném meg ezt sem addig, amíg nem tudom, hogy megfelelő minőségű képet és könnyen olvasható szöveget ad egy terminál ablakban vagy phpstormban.

    Válaszaitok előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák