- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Üdv!
A laptopom (ThinkPad T400) mellé szeretnék egy külső monitort. A laposban 4500MHD IGP van és D-SUB. Egy P2414H-et néztem ki az összefoglaló alapján. Túl nagy falat lenne ez a monitor a ThinkPad-nek vagy simán elmegy vele (kihasználva a monitor képességeit)? Azért választottam ezt a monitort, mert az asztali gépet is fejleszteném idővel és ahhoz is használnám majd.
Előre is thx a válaszokat!
-
Yllgrim
őstag
27-30"-os 4K-s monitort keresek foleg jatekra, lehetoleg nem TN panelest, 200e max ertekben, milyeneket tunatok ajanlani, 60Hz-et jo lenne ha tudna.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
framling
tag
meghalt a samsung 305t-m, és költséghatékony nagy felbontású monitort keresek. max 150k-ig, de lehetőleg minnél olcsóbban. Ez megadja, hogy 2560x1440, BenQ GW2765HT vagy Acer K272HUL vagy esetleg más?
-
Sage83
aktív tag
Hi
Melyik lenne jobb választás Dell u2412m vagy ASUS PB248Q??
Mindenes monitornak kéne...Photoshop,web,Bf4...stb
Válaszokat előre is köszönöm!!
Üdv
Sage83 -
t-zotya
csendes tag
Sziasztok
Monitor vásárlása előtt állok és szeretném kikérni segítségeiteket meg tanácsotokat.
24" monitort szeretnék venni
Max 60.000Ft-igMilyent ajánlotok??
-
bari012
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Dell P2414H, vagy DELL UZ2315H?
Köszönöm! -
D.Orion
veterán
Üdvözletem!
Anno 2011-ben itt sikerült kiválasztanom egy Dell U2312HM monitort. Sikeresen használtam idáig. Azonban nemrégiben lett rajta egy oszlopra kiterjedő pixel hiba. Sajnálatos módon nem javítható, mert a kijelzőre integrált elektronikában található a kiváltó ok. Panelcserével lenne csak javítható, de az nem olcsó.Így úgy döntöttem, hogy új monitor után nézek. A felhasználási forma nem változott sokat a régihez képest, csak a tv kártya került ki a képből. Árban 50K-ig mennék el, de jöhet LG is.
Előre is köszönöm.
-
Geresics
addikt
válasz t-zotya #56901 üzenetére
Ugyan picit túllő a kereteden, de megéri azt a pár ezrest: Dell P2414H
(#56902) metal01
Nem a monitorral, hanem a felbontással kell megküzdenie. Játékhoz gyenge az az IGP, de böngészéshez, és egyébhez (office, stb.) teljesen jó. Szóval vedd meg bátran!(#56913) D.Orion
Ha megteheted, hogy picit jobban a zsebedbe nyúlsz, akkor Dell P2314H vagy ASUS PB238Q szerintem.[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
syler123
veterán
válasz Geresics #56914 üzenetére
A Dell P2314H-nek vagy ASUS PB238Q-nak egyenletesebb a háttérvilágítása? Még működik a jelenlegi monitorom, de a későbbiekben tervezek váltani, ez a kettő, amit nagyon ajánlgatnak és ez a max ár amit rászánnék, de rettentően zavarnak a Samsung tv-men is a bevilágítások, a jelenlegi monitoromnak egyenletes a háttérvilágítása, mert ez még ccfl-es.
-
Geresics
addikt
válasz syler123 #56915 üzenetére
Szerintem mindkettő azonos szinten van, de minden boltos azt ajánlja közülük, ami "neki jobb". Véleményem szerint bármelyikből kifoghatsz a másiknál jobb példányt, szóval azt javaslom menj be egy boltba, nézd meg mindkettőt, és válassz a saját szád íze szerint!
Szerk.: hozzáteszem nem volt alkalmam egymás mellett megnézni a kettőt sajnos, így a véleményem szubjektív, és nem tényszerű!
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
syler123
veterán
-
Atilla001
senior tag
válasz syler123 #56915 üzenetére
Üdv!
Annyit biztosan tudok, a PB248Q alacsony fényerőn szinte bevilágításmentes. Már 30% on kiégeti a szemem. De alacsony fényerőn sem PWM-es. Ha feltekered a fényerőt és sötétben feketeségeket nézel, mindnek lesz. A 200k-s EIZO-nak is. Sokkal zavaróbb az IPS glow a sötét színeknél ami technológia.
Nekem a DELL nem vált be. Ja, és az ASUS gyári "kalibráláson" is teljesen oké, nem úgy mint az a DELL amit én láttam.Védd a természetet!
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Asus MX299Q milyen játékra.
Azt állítják elég gyors. A jelenleginél szeretném ha gyorsabb lenne és persze kisebb imput lag. ezek a szempontok érdekelnek.
Játékra kell!
-
Geresics
addikt
válasz D.Orion #56921 üzenetére
mindkettő 59eFt.
P2314H
PB238Q
(szándékosan két külön boltot linkeltem, nehogy részrehajló legyek )
24MP55: a talpa rettenetesen gyenge! 22"-osban használom a cégnél, azzal még elmegy, de elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet 24"-osan...
23MP65: ez az áll-kávamentesség szerintem rettenetes, de van akinek bejön...
Szerintem hosszú távon megéri, ha egy hónapig még spórolsz, és a Dell-t, vagy az ASUS-t veszed, elvégre az ember nem félévente cserél monitort.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Vegitaa
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung SA350H 24-es monitorom. Többnyire word-özésre használom a gépet, de jó 10 perc olvasgatás után már ki akarnak folyni a szemeim...
Ráadásul kvázi alacsony (1440x900) as felbontásban használom, tehát jó nagy betűk is vannak...Tudnátok ajánlani valami monitort, ami kellemesebb a szemnek efféle használat során?
Köszi!
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy fullHD-s, 24"-es monitort játékra? A keret 45 ezer ft körül van.
Nem hardcore gamer vagyok, csak szeretek játszani.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Keresek 120Hz-s monitort miket ajánlanátok?
PSN: salieven
-
huby80
senior tag
Sziasztok
Létezik 144hz IPS monitor már? Érdemes varni rá? Vagy gamer monitornak jo egy jobb TN es is?
-
XxMr4r0nxX
csendes tag
Vélemények erről a monitorról? [link]
(Az IPS paneles monitorok ilyen árkategóriában nem vonzanak ezért gondoltam erre a TN re...)
-
ggbuffon1897
őstag
LG 29UM55-P
erről van vkinek tapasztalata?
-
LilProphet90
senior tag
válasz ggbuffon1897 #56942 üzenetére
Samsung S24D300H vs. LG 24MP56HQ-P - melyiket érdemes?
Egy ilyen Samsungot használtam egy ideig, bejött. Az LG meg ugye IPS, de rengetegen írják a backlight bleeding effektet. Melyiket ajánljátok?
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
CO2
csendes tag
Üdv!
americanidiot volt szíves ajánlani ezt a monitort megvételre
BenQ VW2245Z
(edigitalnal akarom venni jelenleg csak rendelésre)DE
közben találtam 1 ilyet IPS panellel
LG 22MP55HQ-P
erről kérnék véleménythasználat: film 80% játék 20%
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
Hali, újra itt.
Tudtok ajánlani 22-24-es montort, valamilyen VA panellel (sorry, nem kedvelem az IPS feketéjét) elfogadható színhelyességgel 50-80k között?
HDMI, hangszóró kell rajta, minimum fHD.
Köszi. -
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Láttam a 22-es kategóriában szeretitek ajánlani a LG 22MP55 sorozatot. Tudnátok hasonlóan ajánlottnak minősülő monitort az eggyel kisebb (18-19") kategóriában is? (korlátozott a hely sajna)
Köszi!
-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs