- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
Az AOC monitorok mennyire megbízhatóak illetve jók
pl ez? AOC-I2269
-
ggbuffon1897
őstag
-
diegho
nagyúr
Megjött az 24MP55 monitor. Tényleg nem éri meg kisebbet venni. Jelenleg nem sokat foglalkoztam vele, csak egy fullhd előzetest néztem meg, de sokkal részletgazdagabb és szebb minden, mint a TN paneles korábbin.
-
katt777
félisten
Kinéztem egy U28D590D SAMSUNG Levant UHD monitort ("csak" 150k). Ez a legolcsóbb, de "gyáriolag" jókat olvasni róla. Minőségben mennyire lenne visszalépés a mostan FHD IPS-hez képest? 180k-ért viszont már jóval nagyobb UHD TV-t is lehet kapni, érdemesebb ezt választani, akkor is, ha Smart? Vagy inkább maradjak a kis felbontású IPS-nél, amíg nem lesz elérhető áron IPS UHD?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
intuicio
aktív tag
Minden napra egy új kérdésem lenne szakik
Samsung S27A850D
Megérné?
Panel típusa: PLS
Maximális felbontás: 2560x1440 pixel
Milyen ez a PLS? Nem nagyon találok róla infót. -
Ombi5
őstag
Ezekhez mit szoltok, mondjuk BF4 alatt vagy inkabb vmi dell ?!
"LG 29UB65-P 29" 21:9 Ultrawide IPS Monitor"
-
balazska92
senior tag
Sziasztok, monitor vásárláshoz kérnék segítséget, holnap black friday, és ha látok valami jó akciót akkor vennék egy monitort magamnak. Jelenleg valami Samsung TV/monitorom van, 1680*1050 felbontást tud. A következő monitorom szeretném ha FHD lenne, max 22", és csak monitor, nem kell hogy TV is legyen. Számítógéphez kellene, játékra. Hozzá nem értőként nézegettem emagot 30-40 ezerig vannak ilyen LG monitorok. Várom az ötleteket, úgyhogy a jelenleg 30-50 ezres kategóriában mit ajánlotok, aztán elválik mennyi lesz az akciós ára.
-
Neoteric
addikt
válasz dabadab #53711 üzenetére
Legtobb jatek nem engedi allitani a field of viewt, de az latod lehet megoldas lehet. Mar nincs nalam ilyen monitor, ugyhogy nem tudom lecsekkolni.
(#53714) Ombi5: Ha csak jatek a szempont, akkor szerintem igen. Eleg lustak a fejlesztok, hogy normalis tamogatast csinaljanak minden jatekhoz. Filmeknel, excelnel, tervezo programoknal, stb viszont jol jon az extra hely.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
diegho
nagyúr
MP55 LG-nél hogyan lehet kikapcsolni az automata fényerő állítást? Ha custom-a teszem és beállítom magamnak, akkor ez itt nekem automatán állítgatja a megjelenített tartalomhoz, de én ezt nem akarom.
-
Geresics
addikt
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy kocka 19" Samsung TN paneles van.
Szinte csak netezésre lenne, otthonra és ezt néztem ki.
LG 24MP55VQ-P 24" IPS LED monitor HDMI és DVI csatlakozó van benne.
Szabad ezt megvenni? Esetleg van más ajánlatotok?(#53715) diegho
Pontosan melyik LG-t vetted meg? Mit állítottál rajta a custom alatt?
Engem is érdekelne, mert tényleg a fényerőt ne állítgassa maga.[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz xrvman #53718 üzenetére
Fontos volna tudni a rá szánt keretedet, de amúgy ár/érték arányban nagyon jó monitor.
Én a cégnél egy 22MP55-öt használok, otthon pedig Dell P2414H van. A minőségi különbség szemmel látható, de nem is ugyan annyiba került a kettő. Amennyivel drágább az egyik, annyival jobb is, de csak netezésre nem kell Dell... Szóval mire mindezt leírtam, meggyőztem magam: igen, jó vétel az Neked!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Ombi5
őstag
válasz intuicio #53717 üzenetére
Ez a bajom,h 24" keves es 27"-nal mar 1440p van ami nem feltetlenul jo mert fullba 980 gtx se biztos,h annyi fps ad amit en szeretnek,ips paneles 27" kellene es keves valaszidos,ami 1080p-s!! :-) igy csak vakarozok. Vki tipp?! Meg annyi ha visszaskalazza 1080p-be akkor meg tuti nem szep a kepe...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
40-45k kerettel nézegetek monitorokat. Múlt héten volt 45-ért az ASUS VX239H, de nem csaptam le rá, illetve amit még nézegetek az a Philips 224E5QDAB, nem vagyok igazán jártas a témában. Mindenképpen IPS monitort szeretnék a méret nagyjából mindegy 21" fölött. Kevés játékra inkább tervezéshez,házikhoz használnám.
Tudnátok ajánlani monitort, véleményt mondani a Philipsről?
Köszi
-
beroch
tag
üdv az lenne a kérdésem hogy mi a véleményetek a g-sync es monitorokról?
-
intuicio
aktív tag
-
Geresics
addikt
válasz beroch #53723 üzenetére
Még nem olvastam el, de lehet, hogy Neked segít ez a tegnapi PH!-s teszt!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
-
Mikisys
őstag
válasz balazska92 #53712 üzenetére
Nézz meg egy Philips 234E5QDAB monitort, azon van mindenféle csatlakozó és jó is.
Üdv!
-
dabadab
titán
válasz katt777 #53705 üzenetére
Azt lattad, hogy ez TN monitor?
"180k-ért viszont már jóval nagyobb UHD TV-t is lehet kapni, érdemesebb ezt választani, akkor is, ha Smart?"
Az, hogy smart TV, az miert baj? Ami gond lehet, az az HDMI2.0 (mar hogy tenyleg tamogatja-e a TV meg a videokartyad (ha mar inputos nyuglodesek: a monitort meg csak DP-n keresztul lehet 4K-ban 60 hertzen hajtani) meg az input lag.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
AVarice
tag
Sziasztok.
Boldog vásárlója lettem, egy P2414H monitornak. Egyenlőre csak barátnőmnek vettem, de egy darabig még nálam lesz a kicsike.
Magamnak is tervezek egyet, pár hónap múlva esedékes is lesz a dolog.
Szóval, olvasni szoktam a fórumot, nem túl gyakran, de előfordul. Emlékszem, hogy írták páran, hogy gondjuk volt az energy saver funkcióval, viszont már nem emlékszem, hogy mi volt a gond. Valaki megírhatná, érdekesség képpen. Nálam ez alapból ki van kapcsolva.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen irányadó beállításokkal érdemes használni. Keresgéltem kicsi, 93, 96, 99 RGB beállítást találtam. Ez megfelelő? Kalibrációt nem kértem, mert még nem változni fog a képernyőt hajtó videókártya.
Drivert érdemes hozzá feltelepíteni? Esetleg azóta van hozzá patkolt verzió? Utolsó tudomásom szerint nincs.A monitor maga nagyon tetszik. Egy hasonló 23"-os HP-m van a munkahelyen, de ez tetszetősebb. Sötét háttér mellet nálam is észrevehetőek a világosabb részek, de igazából csak a bal alsó sarokban észlelhető nagyobb mértékben. Használtat közben nem észrevehető nálam.
Ezúton is köszönöm a sok hasznos véleményt ezzel a monitorral kapcsolatban!
-
dabadab
titán
válasz AVarice #53738 üzenetére
"Keresgéltem kicsi, 93, 96, 99 RGB beállítást találtam. Ez megfelelő?"
Minden egyes peldany mas, nincs olyan, hogy egy beallitas jo a tipus osszes darabjahoz.
"Kalibrációt nem kértem, mert még nem változni fog a képernyőt hajtó videókártya."
A kalibracio nem fugg a videokartyatol. Egyebkent - egyszeru felhasznalokent - azert nem erdemes tul sokat varni a kalibraciotol, nem lesz tole szebb a monitor kepe, csak pontosan fogja visszaadni valamelyik skala szineit (es azt is csak a megadott fenyerobeallitas mellett es tobbfele skala is letezik)
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Isual
veterán
válasz AVarice #53738 üzenetére
Pont úgy és pont azt akartam írni, amit dabadab.
Minden monitort egyedileg kell kalibrálni, nincs univerzálisan használható kalibrációs beállítás.
A kalibráció nem függ a VGA gyártójától, típusától és a csatlakozó kábel minőségétől (DVI, DisplayPort, HDMI).
Azért írom le még egyszer, mert jó lenne lassan mindenkinek az eszébe vésni.
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Moriai
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam magam átrágni a sok sok információn ami itt van de túl sok így egyszerre.
Kérdésem az lenne kinéztem Asus VX239H] monitort.
Átlagos felhasználásra kellene, nagyrészt böngészés(olvasás,írás,fórum,programozás), egy kis videó/film nézés heti 10-12 óra, és minimális játék heti 2-3 óra.Vélemény a választott monitorról? Netán valakinek van és tapasztalat? Jót választottam ilyen árban?
[ Szerkesztve ]
-
Koczka
tag
Üdv.
2 monitoros rendszerhez keresek monitort, ami IPS de legalább baromi jó szinekkel rendelkezzen, 16:10arányú, és a legfontosabb NO PWM-es legyen mit lehet kapni ilyen kritériumokkal?
-
Télapó_
tag
Sziasztok!
A 21:9 monitoron ha csak egy asztalt használok akkor nem lesz torz a képe a képarány miatt?
Milyenek ezek játékra?Üdv.
-
diegho
nagyúr
Úgy döntöttem visszaküldöm az LG 24M55HQ-t és maradok a TN-es monitoromnál egyelőre. Ez a talp kritikán aluli és tegnap volt időm kb 1 órán át megnézni, hogy milyen a monitor, rá kellett jönnöm, hogy túl széles. Nagyon közelről nézem és nem kényelmes Még el kell döntenem, hogy mi legyen, mert sokkal részletgazdagabb a kép így fhd-ban, lehet egy 22"-os lesz a megoldás.
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok ez a monitor iylen árba jó választás lehet most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs