Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    válasz *Ropi* #47377 üzenetére

    Köszönöm szépen a részletes választ! :R
    Ezek szerint képfeldolgozásra a P2414H-t válasszam ebben az árkategóriában. Sajnos VGA kártya cserére most nincs lehetőség (mivel komplett gépet kellene cserélnem). Van még egy macBook Air-em HD3000-es kártyával, gondolom az se sokkal jobb. A 9400-as tényleg nem támogatja a 10bit-et, most néztem utána. Remélem emiatt nem lesz sokkal rosszabb a képminőség a 10but-eshez képest.
    A TV-n észrevettem én is a képjavító feature-k kevésbé jótékony hatását. Amikor a monitor képéről áthúzok egy képet, van egy pont ahol bekapcsolódik pl. a inamikus kontraszt. Gyakorlatilag pl. a vörös színt elmossa, részletszegénnyé teszi (iszonyatosan megnöveli a kontrasztot, elvesznek a részletek).
    Szerinted így is érdemes megvenni, hogy csak egy 9400M fogja hajtani? Így is jelentősen szebb, nagyobb tónusátfogású képe lesz a beépített TN panel képénél? Gondolom közvetlen Apple mini displayport to displayport kábelt nem adnak mellé. Van egy Apple mini displayport to DVI kábelem. Vegyek mellé egy DVI to displayport kábelt vagy keressek egy Apple mini displayport - Displayport kábelt? Elnézést a laikus kérdésekért és előre is köszönöm a válaszokat!

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák