- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imy
veterán
válasz TheMartin03 #130348 üzenetére
Akkor amiket én néztem képeket csalokas. A felbontásban a fent említett mennyire elég?
-
motown5l
senior tag
sziasztok.volna nekem egy DELL S3222DGM monitorom.
es ezzel kapcsolatban szeretnem azt kerdezni,hogy mivel nekem nvidia kartyam van,akkor az AMD FreeSync et kapcsoljam ki rajta?
De elvileg kezeli a monitor a G-SYNC et.
Legalabbis be kapcsoltam az nvidia vezerlopultba -
Rathrol
aktív tag
14" VERBATIM PM-14 - LCD monitor | Alza.hu ez jó ár/értékben hordozható monitor? Asztali pc-re szeretném kötni (játékra is lenne használva igen), mivel a lakásban pár helyen lenne használva (gyerek miatt) , és kisebb asztal miatt is "kellene" ilyen hordozható monitor a mérete miatt. Laptopot ne sózzatok rám!
[ Szerkesztve ]
-
-
Imy
veterán
A 21:9-es monitorokat még mindig nézegetem. A korábban ajánlott ACER NITRO XV340CKPBMIIPPHZX [link] olcsóbb mint a LG ULTRAWIDE ERGO 34WN780-B [link] , de az Acer paraméterekben is jobb. Az LG-nél ennyit jelent, hogy LG? Csak ha a főbb paramétereket nézem az LG 75Hz-es az Acer 144, Acer válaszidő 1 ms, az LG 5ms.
-
Ez szubjektív melyik specifikáció jobb , mert mindegyik monitor másra van optimalizálva, LG inkább munkára termet , ezt igazolja a panel , kialakítása és a szoftveres adottsága .
Acer inkább játék irányába mutat .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Imy
veterán
válasz Luck Dragon #130368 üzenetére
Mondjuk én nem játszanék a gépen.
Ha nem játékra nézem, akkor mit érdemes nézni, miért jobb az LG? -
Egyrészt az állvány az amiért ilyen borsos az ára , de igazából nagyon hasznos , másrészt multitaskingot és a képernyőfelosztása is ami szoftveresen egészen jól alakítható .
Olvasó mód is szuper.
Munkára ettől függetlenül az Acer is jó választás , főleg ha spéci állványzat nem kell .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
KAMELOT
titán
válasz Luck Dragon #130370 üzenetére
Ha később spéci állványra szüksége van, vesz kart
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Egy gyors kérdéssel jöttem. Legion 7 laptoppal (5800H CPU, RTX 3080 Laptop GPU) használok külső kijelzőként egy Legion Y25-25 monitort (1080p, 240 Hz).
Ezt most úgy tűnik nagyon kedvező áron le tudnám cserélni egy Acer Predator XB273U gsbmiiprzx - re.
A laptopot a monitorral illetve a saját kijelzőjével, kiterjesztett desktop módban használom. Játék, filmek(Netflix, mkv-k vegyesen), web böngészés a fő felhasználási terület.
Ez az Acer egy régebbi modell, azt tudom. A jellemzői viszont elég meggyőzőek, illetve a tesztek, amiket találtam, jó véleménnyel vannak róla.
Szerintetek belevágjak a cserébe, megérheti a dolog?
Köszönöm ![ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
válasz KAMELOT #130371 üzenetére
Így van .
Ukraan
Maga a típus ajánlott darab , ha tényleg jó árban van , mehet a kosárba .
Maga a Legion-t mivel szeretnéd párosítani a monitorral ?
Van akkori kimeneti teljesítménye ? (K2, 270Hz)+10bit)A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
KAMELOT
titán
válasz Luck Dragon #130373 üzenetére
Bizony a kimeneti teljesítmény a fontos 1080p 270Hz !!! Ha az nincs, akkor kuka.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ukraan
aktív tag
válasz Luck Dragon #130373 üzenetére
Igen, a Legion 7-el használnám, kiterjesztett desktop üzemmódban, illetve játékok esetén csak az Acer monitor menne(ha megvenném ), a noti beépített kijelzőjét kikapcsolnám.
A kimeneti teljesítményre vonatkozó kérdést passzolom, a lapos adatai között annyit találtam, hogy a Type C/DP csatija 1.4 DP szabványú. Az 1080p-s Legion monitort is ezen keresztül kötöttem a gépre, egy Type C - DP kábellel.
Egyébként mennyi a jó ár egy ilyen Acer Predator monitorért újjan?[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
válasz KAMELOT #130374 üzenetére
Nem feltétlenül kuka , csak nem tudja teljesen kihasználni.
Ukraan
Az 1.4 szabvány az nagyon jó , annak specifikációi megfelelnek a teljes kihajtáshoz.
Újonnan tudtommal már talán nem is forgalmazzák , olyan 200 körül volt az ára ennek a modellnek.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ukraan
aktív tag
válasz Luck Dragon #130376 üzenetére
Köszönöm
Akkor jó áron tudnám beszerezni...
Át kell gondolnom a dolgot, eddig elvoltam a Legion 7 saját kijelzője + Legion Y25 1080p kombóval is. Ez a 27-es méret a 2K felbontással viszont dobna a játékélményen, meg a filmeken is, az tuti...BÚÉK!
-
-
Imy
veterán
válasz Luck Dragon #130370 üzenetére
Igazából az állványzat nem érdekes, mivel 1-2 hónapja vettem egy ilyen kart: [link]
A multitasking és a képernyőfelosztás lehet jó feature, ha MAC alatt is működik. -
-
Imy
veterán
válasz Luck Dragon #130381 üzenetére
Ez az OnScrren control ez nagyon jól hangzik, ha jól értem, mintha több monitorom lenne, és úgy húzom át oda az ablakokat. Nem kell a méretezéssel szöszölni. És nem csak két felé, hanem sok féleképen akár 3 felé is el lehet osztani a képernyőt.
-
-
TheMartin03
tag
válasz Luck Dragon #130383 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy erre nagyon sok 3rd party szoftver létezik, önmagában nem gondolnám, hogy ezért érdemes LG monitort választani egy másik felett...
Csak ahhoz a szoftverhez lehet, hogy nem adta az LG a nevét, és nem kerül bele a monitor árába kalkulálva. De lehet hogy én látom rosszul... -
válasz TheMartin03 #130384 üzenetére
Nem látod rosszul .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pipijoe1
csendes újonc
Sziasztok!
Irodai munkához keresnék 24" környékén monitort.
Legfontosabb a szemkímélés, jól látom, ma már nincs PWM?
Milyet ajánlanátok?
Ezt néztem ki, de ha javítsatok ki ha tévednék.:
ASUS VZ239HE -
válasz pipijoe1 #130386 üzenetére
Kinézett példány megbízható és megfelelő irodai munkavégzésre. Arra ügyelj, hogy magasság állítás lehetősége nincs , így nem lesz hosszútávon olyan komfortos .
Legtöbb példányban már nincs , kinézetben sincs PWM.
Ajánlani nem tudok ,mert nem ismerem az elképzeléseket, kérlek töltsd ki az összefoglalóban levő pontokat .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
32" QHD monitort szeretnék vásárolni.
Egy otthoni mindenes lenne.
Filmnézés, játék (inkább single kalandjátékok),excel, böngészés.Két kiszemeltem van:
[link] Philips 32M1N5500VS Va panel
[link] Acer XV322QUP Ips panelMelyik panel lenne erre a felhasználásra ideálisabb?
Más paraméterekben elég hasonló a tudásuk.
Esetleg 150 ezerig más jobb ajánlat?[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
pipijoe1
csendes újonc
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
60e Ft körülig.
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
24"
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Jelenleg IPS van, a többit nem ismerem.
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Irodai cél.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
ThikPad T470- re csatlakozna. Illetve Dell L. 5400-ra.
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,MKV switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem tudom.
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Jelenlegi fix 20 centin van az alja, ez nem mozog, ám néha döntöm. Állva is dolgozom. -
válasz Rogiii #130388 üzenetére
Erre a felhasználásra inkább IPS-t ajánlanék , XV322QUP modell lenne a legalkalmasabb .
Ritka 1:1200-as kontraszt aránya IPS paneleknél ez kiemelkedő , ahogyan a 10-bites panelja is igaz ezt FRC-el éri el .
HDR is tudd , igaz alap Vesa400-at , de legalább ez is elérhető .
USB-hub-al is rendelkezik.
HDMI 2.0 nagy segítség lesz , 10bit + legalább 144Hz közös együttműködésének elérésében .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
starius
tag
[link] Ez a monitor ajánlott ennyiért? Főleg fps játékokra, kb gyanúsan olcsó kategória
-
-
starius
tag
válasz Luck Dragon #130395 üzenetére
Bocsi , azt hittem valamiért 144 hz
[link] Akkor esetleg ez? az 5 ms és az 1 ms közt van érezhető különbség?[ Szerkesztve ]
-
válasz starius #130396 üzenetére
Ennek a monitornak biztosra mondható, hogy nem ez a modell neve (27QD58P) .
Tessék írni az illetékesnek , hogy a nameplate címkét fotózza le, mert azon rajta lesz a megfelelő modell nevezése.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
starius
tag
Miből gondolod? A leírásba ez szerepel: Gyári talp helyett LG UltraGear talppal
-
-
Elderath
őstag
Valakinek tapasztalata ezzel a monitorral?
ASUS ROG SWIFT PG27AQDM
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest