Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k.daniel91

    tag

    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretnék monitort vásárolni az alábbi igényeim alapján:
    - 32" vagy a fölött (inkább 34" nézegettem csak nem tudom hogy ott a 21:9 képarány tuti támogatott e PS5-n..valahol azt olvastam igen valahol azt mondják van egy fekete csík benne, de 34 jobban tetszene)
    - VESA mount kompatibilis legyen (Mount méret mindegy mert 75,10,200-as lyuk is van rajta)
    - ezek mennek rá: PS5, HP 400 G4 mini (2dp,1hdmi portja van), HP g5 dokkoló (2dp,1hdmi pontja van) :erre C type-n vagy egy MacBook air m2 megy vagy egy HP elitebook

    2K vagy 4K-n vaciláltam(tudom azt nem kapok ezért az árért)..de nem biztos hogy megéri a 4K azt a felárat..jelenleg egy Samsung 32 2K monitorom van(valami régebbi sorozat)...azt cserélném (sajnos a dp portja megadta magát..így kevés a csati) és ha nem ment volna tönkre még maradt volna egy darabig...meg amúgyis a 4k annyira pici hangya.

    Ami jó lenne az a PS5 miatt 120Hz támogatottság..bár mindig 60Hz-n játszottam, de jó lenne kipróbálni. :)

    sRGB színtér lefedettség 95% vagy a fölött legyen..néhanapján hozzá kell nyúljon a ps,lr,c1,finalcut-hoz és mindenképp bekalibrálnám erre a feladatra.

    Fő felhasználást nem tudnék írni mert elég vegyes..de valahogy a gaming világa felé lenne a fő csapásvonal és mellette a képszerkesztés elfogadható legyen színekben. Ha ezekre alkalmas én naívan úgy gondolom, hogy programozásra is az lesz. :)

    Ár kategória: max 230e Ft (jó lenne 180-210 között maradni, de ha nincs ilyen akkor azt is megértem)

    Ha nem túl nagy kérés meghallgatnék 2-3 monitort is, ha esetleg az adottból épp globális hiány alakulna ki..mert jan végén legkésőbb kénytelen leszek beszerezni egyet.

    Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák