Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siege5

    aktív tag

    válasz unclefucka #120331 üzenetére

    Itthon viszont kapható egy Dell S2721 DGF és DGFA végződésű "egyed" is, mind a kettőre igaz lehet? (a nagyobb oldalakon amit ismerek nem foglalkoznak a DGFA típússal, így megnézni sincs lehetőségem a különbséget)

    Más:
    El vagyok végképp veszve 1 hete találtam egy monitort amire már éppen áment mondtam (Acer Predator xb273Ugs) erre kiderül, "csak" 1.2-es DP csatlakozója van (az m27q-nak is), sajnos az MSI optix MAG274qrf típusnak szintén így írják egyik másik oldalon. Marad az LG általad is írt GN850-B típusa (írtó rossz beállítási lehetőségek) vagy az először kinézett Acer Nitro xv272up (majd 4 éves panel), vagy valamelyik DELL (asusokat nem is néztem, nem sokat ajánlgatják őket)
    Vagyok bajban egyébként, mert bár az eddigi DELL P2414H típusúm is végülis jó volt, de ablak előtt ülök vele, érzem ha fény esik rá rosszabbul látok, viszont gyakran sötétben használom estefelé, amikor meg "szürke", emiatt meg VA is szóba jöhetne, de sosem volt és nem tudom ki sem próbálni mennyire rosszak azok a betekintési szögek, ami az előző kettőn segíthetne.
    Kb a 150ezres kategóriában nézelődöm, főleg casual játék (nem fps, de a "folyamatosság" és szép színek fontosak lennének a képi világ miatt), némi irodai munkával. 27"on 1440p-ben gtx 1080 mellé.
    Ha van más ajánlat amit érdemes lehet még megnéznem szívesen várom.

Új hozzászólás Aktív témák