Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Selynelar

    aktív tag

    válasz zarew #106152 üzenetére

    Hello.

    Egyetértek HSM fórumtárssal.Játékra és internetezésre inkább énis 50cm távolságban a 27" WQHD-t ajálnom. Ha csak kimondottan filmnézés lenne,Grafikus tervezés stb akkor volna értelme a 4k-nak. Amúgy is nem sok játék támogatja még a 4k-t ami meg igen annál nagy az fránya fps drop. S ahogy HSM is írta a 4k eléggé megizzasztja a vga-t.

    Szóval csak ismételni tudom:Ami neked kell az egy izmos 27" WQHD monitor. Azokból pedig vannak jó alternatívák.

    Pl.A már sokat említett LG 27GL850-B ami ips és 1ms válaszidő.
    Vagy ezek:
    [link]
    [link]
    Vagy ez ha már mindenáron 4k- t szeretnél.
    Ips,gsync,4k,144hz,1ms válaszidő
    [link]

    Gondolom maradnál ips-nél mivel eddig is azt használtál. Így nem ajánlottam Va/tn paneleseket. Azt tudnod kell,hogy ips-nek a hátránya hogy nagyon jellemző rájuk a bevilágítás és nem sok olyan van belőlük melynek a válaszideje 1ms. Ezért is jó vétel az ajánlott LG.

    A gsync előnye nem sok de ha kártyád támogatja akkor miért ne? Én 144hz-en és Gsync-el játszom.Mondjuk tényeg sima és lagmentes a játék.Szóval van haszna.

    Nekem egy 2080 Ti-om van egy 9900k kombóval ami simán megbírkozna a 4k gaming-gel. Énis agyaltam 4k monitor vásárlásán.De letettem róla mivel én főképp competitive-t játszom arra pedig kell a gyors válaszidő. Ezért én egy Va paneles Acer-t választottam.Amely Va panel révén nem szenved bevilágítástól sem.A színei is szépek attól függetlenül hogy nem ips.
    HA neked nem fontos a gyors válaszidő és nem rettegsz az ips bevilágítás problémától akkor maradnék ips-nél főleg hogy eddig azt használtál.Nehéz lenne visszaszoknod va-ra.

    Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák