Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mucsácsó

    tag

    no, én is immáron az LG 27GL650B-ről írok :) (alza).

    komolyan mondom, sokkal rosszabbra számítottam a pixelességet illőtőleg, én itt nem látom a j betű alját pixelesnek, bárhogy zoomolok ki-be, de persze lehet vak vagyok.
    ha még hátrábbcsúszok picit a székkel, akkor meg totál nem para szerintem :) nem tudom, hogy ez mennyi függhet a paneltől... de egyébként értem mire gondoltatok sokan a pixelesség alatt, de ez inkább csak Win alatt tűnhet fel sztem.
    de persze elhiszem, hogy totál más egy QHD vagy akár 4K, nyilván sokkkkkal élesebb.

    pixelhibát ellenőriztem minden sok színnel, az biztosan nincs szerencsére ;) teljesen patika!

    respone time "Faster" beállításon nagyon rendben van szvsz, totál fasza.

    a színek szerintem eléggé jónak mondhatók, bár még játszani kell a beállításokkal meg a módokkal persze. (LG IPS237L-ről jöttem, ahhoz képest határozattan jobb)

    G-sync gyönyörűen megy, bár elsőre tényleg csak 120Hz-et tudtam beállítani a driverből, de végül sikerült a 140 Hz is (csak lejjebb kell görgetni a "PC" sávba...) - természetesen Displayportról.

    HDR-t próbáltam 4K-s videók alatt, poén, bár a Windows az egy hányás azt bekapcsolva, szóval tényleg csak max a tartalom erejéig érdemes kapcsolni, utána villámgyorsan vissza :D

    .....DE őszintén szólva valahogy mégsem érzem egyelőre azt az immerziót 90k-ért :\ mármint hogy ez nem teljesen igaz, mert ég és föld a 144Hz Windows alatt is, de szvsz túl közel ülök hozzá, és túl nagy így, és kajak mintha még a nyakamat is érezném - pedig állítgattam mindenhogy a magasságát, de egyelőre nem tudtam megszokni teljesen :\ valszeg eddig túl alacsonyan volt, de azt szoktam meg az előző monitortnál..

    úgyhogy nálam momentán nem is a technikai hiányosság a gáz, hanem ergonómiai problémák vannak :'D új íróasztalt nem nagyon akarnék venni, mert nincs 2 hónapja se, hogy vettem ezt (a sajnos keskeny szart).

    de még adok neki pár napot / hétvégét, aztán meglátjuk...
    próbálgatok azért még pár játékot / filmet, de legszívesbben megnéznék egy 24"-t lehet inkább..

    viszont ha mégis visszaküldeném, akkor nyilván 110%-ban nem tudom ugyanolyan patikrára visszacsomagolni az alkatrészeket, mint ahogy voltak - ebbe mennyire kötnek bele?
    próbáltam minél kevesebb dolgot kinyitni meg leszedni a monitorról, dehát na...

    szerk:
    viszont összeteszem a két kezemet, hogy nem az AOC 27G2U-t választottam :U persze ez több is ez 20-assal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák