- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz core i7 #37099 üzenetére
Még nagyon régen linkelte talán Ringman válogatáshoz. Esetleg itt válogatni.
Meg ez is az egyik ilyen 'óccó kínai', most nem látom, de biztos világit ez is (legfeljesebb beállítod) egy színben.
A topickban forgó főleg ezt szokták ajánlani 'óccó és jó ként, akciósan érdemes keresni (~€24,99), esetleg ezt is használtan fillérekért megtalálod.
Esetleg még ezt is megtalálod említésre Aliról.
Esetleg itthon ali[ Szerkesztve ]
-
Dzsekobsz
csendes tag
Sziasztok, a német amazonról kinéztem magamnak egy Sharkoon Purewriter TKL billentyűzetet.
Elvileg ez a Sharkoontól jön az amazonon keresztül. Nem tudjátok, hogy Ilyen esetben a garancia érvényesítése az hogyan történik?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
megjött a 2500 ft-os iso fullset
van benne ansi ű és enter grátisz
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #37105 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pengwin
addikt
-
Ringman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #37106 üzenetére
ezt a precíziót: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Varoz
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
"Komplett" Cherry MX blue switch-re tudtok ajánlani megbízható forrást? Ahonnan nem hamis, vagy hasonló kapcsoló jön.
Lehet, hogy rendelnék egy szettet, természetesen, ha megéri.
Ducky Shine 2-ben cserélném. Alapból ugye LED-es, ez nem tudom számít-e. (fehér).
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy mechanikus billentyűzet megvételén.
Általános felhasználásra, néha játékra használnám.
Jó lenne, ha valahogy magyarosítható lenne.
Háttérvilágítás nem hátrány, de nem kritérium.Keretet nem szabnék, kíváncsi vagyok első körben, hogy van-e önmagában ilyen igényekhez opció!
Köszi a segítséget!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
agoka07
senior tag
Sziasztok, mivel a megefelelő topik nem igazán pörög, ezért megemlítem itt is a kérdésem billentyűzet témakörben, valaki tudna segíteni ebben? Előre is köszönöm!
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Isual
veterán
-
Ringman
nagyúr
óccó alighasznált mx blue-s billentyűzet: azerty qpad
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Isual
veterán
válasz Domonkos #37133 üzenetére
Általános - se nem HC typer, se nem HC gamer - felhasználásra a blue és brown cherry között van szignifikáns különbség?
Tegnap hackeee blue cherrys billentyűzetének a hangja és érzete nagyon tetszett, ezért gondoltam arra, tudom hogy a brown halkabb, finomabb. Kérdés hogy általános felhasználásra melyik a jobb, ajánlottabb szerintetek?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Ispy
veterán
Ha most csak úgy cserélhetnék egy kékre, akkor gondolkodás nélkül megtenném, gépelésre szerintem 100x jobb, mint a barna. Mondjuk most már azt is kezdem megszokni lassan, szóval azért nem teljesen lehetetlen a helyzet, és a barna viszont 100x halkabb.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én a kezdetekkor brown switch-et szerettem volna, de blue lett. Lényegében már megszoktam, hogy kicsit keményebb.
Manapság több helyről is hallottam, hogy játékra is főként brown és red switch-es billt visznek, a blue switch-re mondhatni hullámzó az igény.
Véleményem szubjektív...
-
Domonkos
Ármester
Sok gepeleshez egyertelmuen inkabb a kek, jatekhoz viszont egy dolgot leszamitva teljesen mindegy.
Annyiban jobb a barna jatekokhoz, hogy az ugyanott kapcsol ossze, mint szet, ellenben a kekkel, aminek van vagy .5mm hiszterezise. Ez gepeleskon nagyon jo, mert majdnem eliminalja a veletlen duplazast, viszont jatekban - ahol gyakran szukseges duplat/triplat nyomni - ott megneheziti. A ma kaphato cherry felhozatalbol a keknek es az egyeb klikkelos kapcsoloknak van szandekos hiszterezise.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok!
Beújítanék billentyűzetet én is, várom az ajánlatokat. Feltételek:
1, keret 5-10 e
2, új, vagy nem sokat használt
3, szigorúan magyar kiosztású, numpados
4, a membrános/gumis jó, nem kell mechanikus
5, kizárólag háttér világított - nem a csicsás rózsaszín/piros, hanem vaksötétben is jól használható neutrális színű világítás kellene pl. fehér nagyszerű lenne, kék is oké
6, sokat játszom, a qwer -asdf - yxc gombokat azért nem kímélem, csuklótámasz nagyon nagy plusz lenne
7, szimpla, egyszerű design, nem kellenek gyors és makro gombok, de hangerő, vagy némítás gomb hasznos lehetÖtleteket várok, ha valami nagyon jó, használtan 10 ezer körül van, attól sem húzódok el.
Köszi! -
R1ch
tag
Sziasztok!
Új billentyűzetet keresek, tucatnyi webshopot végignéztem már, de nekem úgy tűnik, mindenhol a gamer billentyűzet megy, és már vagy 10 éve nem gyártottak egy (számomra) normálisat
Most egy ősrégi Logitech MX700 szettet nyúzok (Canada 210), az extra funkciókra (scroll, zoom) elsősorban Photoshop miatt van szükségem. Abszolút tökéletes, csak már haldoklik szegény.Valami olyasmit keresnék helyette, amin:
- bal odalon van 4irányú scroll
- zoom billentyűk vagy tárcsa
- néhány programozható gombde az újak között még csak hasonlót sem találok (trackball talán megtenné, de nem találtam olyan modellt, ahol BAL OLDALON lennének ezek az extra dolgok, hogy közben jobb kézzel tudjak egeret használni).
Régen hasonló modellek voltak: Microsoft Office Keyboard, Trust KB2200, Logitech Internet Navigator.Tudna valaki ajánlani megfelelőt? Amit neten találtam egyedi gyártásúak, azok 50ezer Ft-nál kezdődnek... Használtban is néztem, de sehol nem találtam (kivéve eBay, méregdrága postával...)
Előre is köszönöm! -
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Jelenleg egy Fujitsu KB521 HU billentyűzetet nyúzok. Hasonlóra volna szükségem. Ki is néztem a KB900-ast, de a lesújtó vélemények miatt inkább lemondok róla.
Amire szükségem van: magyar kiosztás, NET, levelező, altatás, számológép gombok, fekete szín. Semmi más ripityom nem érdekel.
Költségkeret 10 ezer.Mit tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Domonkos
Ármester
-
dqdb
nagyúr
Billentyűzetből az ilyen kialakítású ritkaság, ha van is, garantáltan a túlárazott kategóriában.
Egy 3Dconnexion eszköz lenne neked az ideális, csak mind a SpaceNavigator, mind a SpaceMouse csúnyán kilógna önmagában is a keretből. Olcsó klónnal még nem futottam össze, talán ez áll hozzá a legközelebb, de erre legalább még fél évet kell várni (+ a szokásos KS késés miatt valószínűleg még többet).
Programozható (hozzáadott programmal vagy firmware cseréjével) különálló numpaddel valami hasonlót el tudsz érni, ahol például a nyilakra a megfelelő egérgörgetést teszed, stb. Ilyet hirtelenjében csak DIY megoldásként tudok a GHpad személyében.
Esetleg egy multitouch touchpaddel is tudod helyettesíteni, de abból sem tudok olcsót.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
R1ch
tag
Köszönöm a választ!
Sajnos én is hasonlóra jutottam.
Mivel a PS nekem csak hobbi, nem megélhetés, nem érné meg túl sokat fektetni belé...
Esetleg még arra gondoltam, hogy fixen egy trackballt bal oldalra, jobbra meg egy egeret,
de az már nagyon körülményesnek tűnik...
Az megoldható lehet, hogy a trackball bal és jobb gombját úgy programozzam be (mondjuk zoomra), hogy attól a "sima" egér hagyományos módon működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs