Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz vzsryl #201823 üzenetére

    Ha Niro/Capture/C-HR hibridek is normál méretű crossover/suv-ok, akkor ezekkel kényelmesen megy, sőt (a kompakt hibrid tesóik is tudják)!
    De i30/Corolla 1.5 motorral is meglepően egész eszik városban is akár, kis tsi/puretech/tce szintén normál közlekedéssel nyújtottB/B szegmenses kasznival 7 körül megvan átlagos városi közlekedéssel (meg pályán, lakotton kívül meg az öt környéke.)
    Vszínű a 813-at én értelmeztem félre, hogy (10 körül ha jól sejtem) suvszerű városban viszonylag takarékos autókra a fentieket írtam 1.6T suv helyett, mea culpa.

    kisza25: Gyorsan hozzászoksz a jóhoz! Bringán komolyabbbvilágításom van mint sok új autó halogénes lámpája (főleg a H4-esek). 90-nél kell kellene egy 120-130 méter amíg ellátsz, plusz a fehér fény (röviden) jobb. Én szeretem, nem vennék jobbik világítás nélkül új autót (Tipohoz is olcsó volt a xenon, 200 környéke rémlik).

    Az a Passatos is fincsinek tűnik. :K

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák