Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    Sziasztok!

    Egyrészt picit mósodítanám múltkori felindulásomat, miszerint minden kereskedő csak fapadot rendel be magának az új opel combo life-ból. Ugyanis az opel duna rendelt egy full extrásat is (azért ez sem az, de tényleg szinte közel az), meg is tudtam nézni legalább.
    Gondoltam akkor végre nem kell várni 3-4 hónapot az újra, megveszem ezt, erre közlik, hogy egy nappal előtte indították a demo autósítást, így 2 hónap múlva lehet csak vinni (persze azóta is úgy árulják neten, hogy azonnal vihető...). Egyrészt nem kell demo autó, másrészt felettébb érdekes számomra, hogy megvenné valaki és azért sem adják el. Mert már van másik demó autójuk is amúgy, ez még a szalonban állt 0km-rel.
    Mondták, megnézik központba hátha van valami hasonló, azóta sem jelentkeztek.
    Totál olyan érzése van az embernek, mint ha ez egy pénzmosoda lenne és nem a kereskedelemből élnének.

    A másik kereskedés, ahol legalább válaszolnak a kérdésekre (mert a haramadikban erre sem képesek) és valamennyire halad a dolog, hát náluk sem értem a tempót. Két hete megvan az ajánlat, el is fogadtam, azóta nem sikerült egy szerződésig és rendelésig eljutni. Hiába mondom, hogy megvenném, intézzük már el, haladjon, úgy kell könyörögni, had rendeljem már meg.

    Elveszik az ember kedvét az egésztől...

    Nem ismertek olyan opel kereskedést, ahol ténylegesen lehet kocsit venni?

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák