Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz #31733248 #95359 üzenetére

    "De jó, hogy ezt nem én mondtam."

    Az tényleg elég ciki lenne, mert akkor valami komolyabb betegséget is beleképzelnék a történetbe, aminek nagyon nem örülnék még ismeretlenül sem, szerencsére ez nem áll fenn, csak simán troll vagy meg aki okoskának gondolja magát.

    Elég csak a példaértékű weboldaladat megnézni, amire időt szántál a szabadidődből ahelyett hogy megtanulnál fotózni, úgy vannak forgatva a szavak, hogy mindig minden téren a Sony APS-C legyen a jó és az MFT a szar. :D Most sem mi kérdezünk a Sony csoportban, hogy mire kéne váltanunk, hanem te trollkodsz itt, remélem átmegy a különbség.

    Ha azt reméled, hogy az Olympus tulajok tömegesen elrohannak Sanyizni, óriásit tévedsz. Egy Olympus tulaj okkal az, nem akar balfaszkoni a Sanyi színvilágával, mert akkor már olcsóbban házon belül balfaszkodhat tovább a Pana szintén érdekes színvilágával is. Egy Olympus tulaj ha úgy alakul, elmozdul a Fuji irányába, ott egy komplett f/2.0-as fix sor, elfogadható méretben, jó áron és nem utolsó sorban, használható jpg motorral.

    Most pedig nyugodtan vissza mehetsz más fórumokra, jellemzően itt senki sem kíváncsi rád, bár lehet, hogy te ezt élvezed...

Új hozzászólás Aktív témák