Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Graphics

    Jómunkásember

    válasz lenox #88584 üzenetére

    Leirom, de ugy kb most utoljara, aztan be is fejezem.

    Mivel, a HEC belsos tapokrol olyan keves ismeretanyag all rendelkezesre es meg annal is kevesebb tapasztalat, ezert a gyarto multja erosen meghatarozza azt , hogy a jelenkorban nem kerult a tapegyseges topic csucsara.

    Hogy most ez siman beskatulyazas eredmenye, avagy a minoseg is kozrejatszott, a veletlen muve is lehet.

    Ugyanugy, mint minden gyarto, probalkoznak, kategorikusan attol elzarkozom, hogy gagyi. De mivel a fentebb ismert hianyossagok jelen vannak / tehat OEM belek nem voltak tesztelve. Nincs rola info, igy nem lehet nyugodtan azt mondani vedd meg Pista, jo lesz.

    Nem tartom kizartnak azt sem, hogy pl a BQ-val valo egyuttmukodes soran kitertel minőségi es ar-ertekbeli kerdesekre amiatt hogy a BQ marka megitelese ne romoljon a piacon / amit evek alatt kialakitottak, ambar az elejen neha nagyon gyenge belsokkel is / Topower

    Visszakanyarodva a temahoz, az ajanlasaim , es a tapokrol kialakult velemenyem a sajat vasarlasaimon is alapul, tobb markahoz kotodve.

    Mivel az en anyagi lehetosegeim sem vegtelenek igy nincs opcionalis lehetosegem a kialakult vits feloldasara egyeni tesztelgetesi opciot osszehozni.

    Koszonom.

    Ui.: megint sarkitasz, az apros dologgal. Mert szerintem nem igy adtam elo! Ne ferdits ezzel, ha egy mod van ra! Nem szaroztam, meg semmi ilyen... Akkor ne is akard ide belemagyarazni.....

    Amugy meg atadom en szivesen a lehetoseget masnak is, hogy tapot ajanljon... Max tobb idom marad masra...

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

Új hozzászólás Aktív témák