- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eduardo89
aktív tag
Köszi srácok !
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/parkolas_nas_tapasztalat_eduardo89.html
-
gabor222
tag
Hello
Milyen tápot ajánlatok ehhez a confighoz?
CPU: C2Q 8300
Alaplap: Gigabyte US3L
Memória: 2x2 GB Corsair XMS2 (később bővülhet még 2-vel)
VGA: ASUS GTX 560 DC2TOP
2 SATA HDD
1 DVD író
5 ventilátorAlsótápos házba lenne szóval a kábel hosszak is fontosak.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Martell
tag
válasz Graphics #56853 üzenetére
Az FSP, Seasonic, belsők azonos kategóriában sokkal jobbak. Az enhance egyértelműen jobb szintén, a sirtec bronze belsők is talán.. A CWT eléggé a végén kullog 20alatti kategóriában tudomásom szerint. Én bizony rá merem mondani, hogy ócska. Életveszélynek persze nem nevezném.
(#56854) gabor222: Chieftec CTG500 vagy XFX Pro 450
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Martell #56855 üzenetére
Hát mondom nem ócska, akkor ne irj ilyet lehetőség szerint..
Tudomásod vagy a külföldi tesztek, utobbibol olvass,el párat. , mielőtt ócskának irod, mert ez igy erős... föképp hogy egy idöben a CX430 ajánlott volt. Sztem nem változott a táp azota.
Melyik tápban van Sirtec bronze belsős, ebben az ársávban?
Moduláris tápról is beszéljünk...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Martell
tag
válasz Graphics #56856 üzenetére
Jogos, a moduláris jelzőt nem láttam. Jobban utánanéztem, tényleg nincs nagy baja. De én sehol nem láttam, hogy hasra estek volna tőle, mindenütt azt emelték ki, hogy ennyi pénzért más moduláris tápot ami nem bóvli nem kapsz.
De azért nem egy Seasonic ezt te is belátod nem?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Potzee #56845 üzenetére
Koszi a felvilágosítást, akkor az esztetikan es a levegoaramlas segitesen kivul semmivel nem jobb mint regi hagyomanyos tarsaik. Arban mit kiabalnak ezek atlagosan?
Es ki melyikre szavaz? Hagyomanyos vagy modularis?
Probalok okos lenni, mert kesobb mikor konfigbovules lesz, akkor a Gigabyte tap vandorol mas gepbe, helyere egy komolyabb tap lesz amit Kamelot javasolt nekem priviben ( CM GX 550W[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kriszute
tag
Sziasztok nah végre meg van a kiszemeltem fsp raidon 750 vélemény jelzem nem egy évre vesszem azért kell ekkora ! Ajánlott Tap ?
Sötétedés után kitágul a világ :)
-
syberia
veterán
válasz kriszute #56859 üzenetére
Az aláírásodnál lévő konfighoz vennéd? Oda 500 watt is elég lenne, a 750-es már inkább SLI/CF csúcsgépek mellé szükséges, amúgy az Fsp ajánlott márka.
(#56861) kriszute egyrészt drágább az erősebb-minőségi-tápegység, másrészt a legjobb hatásfokot jellemzően feles terhelés mellett érik el, tehát egy túl erős táp több áramot igényelne egy nála gyengébbnél.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
tarBubbles
tag
Tudtok ajánlani 600W körüli tápot amire nincs panasz (tapasztalatból) a hangra? Lehet vissza küldöm ezt az XFX-et.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dragonfx #56865 üzenetére
Leírtam ott is, jobb mint egy iArenában, de ebben az árban van jobb vétel természetesen.
Kapásból ezt venném
OCZ PCP&C Silencer MKIII 400W, Seasonic belsővel, és ízléses köntösben
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Zsmester89
őstag
válasz tarBubbles #56866 üzenetére
Be quIet! - Straight Power E9 600w
Én is ebben a kategóriában akarok venni, de lehet h az 580 modulárisat, bár egy árban vannak. Fsp aurum belsővel vannak, és halkabbat nem találsz (aktív hűtéssel).A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
afrojack1
senior tag
Hali
Jó ez a táp? evga supernova nex750g 120-pg-0750-grSC: Herczku_Death
-
dragonfx
veterán
válasz Graphics #56867 üzenetére
5 év garancia?
a bolt megbízható?pécsi,én pesti vagyok.
szerintetek amit egy 400as nem visz el azt egy 430as?:
jövöbeni konfig amit még ki kéne tudna szolgálni.
i3/i5, 7790 2gb, 2x4gb memo. 1-1 winyo dvdíró.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bonkheads
tag
Sziasztok! Szeretnék videokártyát, és monitort cserélni a gépembe. De, nem tudom, hogy elbírná-e a mostani tápegységem az új videókártyát (HD6850).
Tápegység: LC-Power LC420H-12 Passzív PFC 420W
-
Potzee
addikt
válasz dragonfx #56877 üzenetére
Tedd hozzá, hogy
3 év garis CWT belső Yate Loon D12SM-12 ventivel ill.
5 év garis Seasonic belső ADDA AD1212MB-A70GL ventivel...(#56878) Bonkheads: Jaj, az a szegény LC-Power táp még magát sem bírja...ha még eddig nem csinált semmi galibát, akkor cseréld ki azonnal!
pl. egy Chieftec CTG 450-80P vagy 500-80P -re[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
válasz Bonkheads #56881 üzenetére
+1 a Gigára
illetve CTG 400-80P felső táposba.
Alsó táposba ugyanezek + párszáz forintért 12V-os hosszabbító kábel esetleg CTG 500-80P (annak alapból hosszabbak a kábelei)syberia: Duliee-val mi már ezt régen mondjuk...
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Bonkheads
tag
válasz syberia #56883 üzenetére
Nekem felső tápos van. Tehát akkor ez a Giga 420 táp teljesen megbízható jó lesz ebbe a gépbe/ ehhez a videokártyához? Egyébként játékra fog kelleni a gép. De, gondolom ezt a HD6850-ből gondoltátok.
Itt van a mostani konfigurációm, ha esetleg ez számít még valamit
Alaplap: MSI H61M-P23 (B3)
Processzor: Intel Pentium G860 (3.00 Ghz)
Memória: Kingmax DDR3 1333Mhz 4GB
(jelenlegi) Videokártya: Gigabyte NVIDIA GeForce GT440 (GV-N440D3-1GI)
Monitor: BenQ GW2255 21,5" 1920x1080[ Szerkesztve ]
-
Easy001
csendes tag
Hi!
Ehhez a konfighoz szeretnék egy hozzá illő tápot választani. Ebben kérnék segítséget, ajánljatok valamit.
ASROCK B75 PRO3, intel B75 alaplap
Intel CORE i5 Quad i5-3350P processzor
KINGSTON DDR3 8192MB 1600MHz
Jelenleg egy gts 250-es vga-val de ez cserélve lesz hamarosan HD7850-re.
A rendszerhez tartozik még 4 venti, 1 SSD, és 2HDD.
Ami még fontos hogy olcsó (max 20k) és megbízható legyen, ha moduláris az sem baj mert a kábelekkel mindig csak a gond van. Alsótápos gépház.Előre is köszönöm.
Easy[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
Ez a táp mennyire lehet hangos:
Cooler Master 600W Thunder ?GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
syberia
veterán
válasz Bonkheads #56885 üzenetére
Nálam ez a táp i5-2500 és 7850 OC 1100mhz simán vitte
(#56887) Potzee igen ám, de a ctg 400-at lepipálja a 12V ágai terhelhetőségével: 300 vs 336watt a Gigabyte javára
(#56889) Bonkheads játék közben hallgattam de akkor sem volt zajos, IDLE jó csöndes
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
mexel
veterán
Egyik otthoni konfigból ki kellett vennem egy régebbi FSP ATX-400PNF-et mert megállt. néha indult a gép, de aztán egyre kevésbé. A táp volt a ludas. Ez milyen fajta volt? Érdemes lenne megcsináltatni hogy elrakjam tartalékba? Vagy dobjam ki?
(egyáltalán javít valaki az Őrs vezér tér környékén tápot )( másik konfigból maradt még egy Chieftec GPS-400AA-101A is, ha jól emléxem ebben Delta belső volt, ez működik, vagy inkább ezt hagyjam meg tartalékba? )
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz Graphics #56894 üzenetére
De azok vagy drágák vagy nincs abban a boltban ahonnan veni fogok vagy akarok...
A mindnkinek itt ajánlgatott xfx táp is elromolhat így egy olcsobb Cooler Master is lehet jó nem?
Azért mégsem codegent akarok venniGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
lemusz
addikt
Sziasztok! Egy elég noob kérdésem lenne. Van nekem egy Chicony Hipro 380/430W-os tápom. Namost ha én cserélném az alaplapom, amin a proci melletti tápcsatlakozó nem 4, hanem 8 pines kialakítású, akkor mivan? Új tápot kell venni, amin 8 pines van vagy 2db 4-es? Nem igazán értem én most ezt, valaki legyen szíves helyre rakni ezt a témát nálam, köszi!
-
kop8
őstag
válasz Morris #56899 üzenetére
Egyágas 12voltos táp kell, gondolom az övé nem az....
Régen mikor én is hasonló gondban voltam az alaplapon amikor néztem az összes sárga és fekete vezeték a csatlakozón össze volt fórasztva....
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest