-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacardi1989
csendes tag
Sziasztok
Telefont szeretnék venni.De az a gondom hogy abszolut nem értek hozzájuk.Tudnátok segiteni abban hogy milyet vegyek?Nos lenne rá 50-60000ft-om.Jó lenne ha lenne benne egy internet nélküli Gps.És az se baj ha valami normálisabb fényképezője van.Elképzelhető hogy játszanék is rajta mikor várom asszony pajtit a kocsiban.
-
bacardi1989
csendes tag
Sziasztok
100.000ft érték-ig keresek telefont.3 dolog ami fontos volna nekem.1 nagy kijelző,2 normális kamera,És legyen benne internet nélkül is használható gps
Első körben a lenovo S90-et néztem.
Van valakinek tapasztalata vele?Vagy esetleg tudtok alternatívát ajánlani?Kinai telefont nem szeretnék,csak rossz tapasztalatom van velük[ Szerkesztve ]
-
bacardi1989
csendes tag
Samsung Galaxy J5-ről mi a véleményetek?
-
bacardi1989
csendes tag
Sziasztok
Asszonykámnak szeretnék új telot venni.Ő nagyon Lg párti,próbáltam már samsungra át állitani.Első sorban érdemes Lg-t venni?- Árkategória. 60000-70000ft max
- Használt vagy új?új
- Hol vennéd meg? Még nem néztem ki.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,2-3 év jó lenne
- Mire használnád? Telefonálás,facebook,internet és nem baj ha nem olyan képet csinál mintha kaputelefonnal készitették
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?teljesen mindegy -
bacardi1989
csendes tag
Sziasztok
Samsung A5 telomat szeretném cserélni.Játékra nem igazán használnám,ami nekem fontosabb a normálisabb képek készítése.Eddig samsungot akartam de elbizonytalanodtam az áraik miatt.A 20 A 40-et érdemes venni vagy azok ilyen kapu telefon szindroma?Nem szeretnék vissza fele lépkedni- Árkategória: 80 körül
- Használt vagy új? új,
- Hol vennéd meg? Bárhonnan, csak a garancia legyen. Függetlenül.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 2-3év
- Mire használnád? Telefonálás, fényképezés,
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?mindegy[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest