Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

Üdv!

Lassan eljár az idő szeretett Note 3-am fölött, így időszerű keresnem az utódját. GSM Arénán szétnéztem és ott csapott arcon a felismerés... eddig is gyűlöltem a fogyasztói társadalmat, de nem gondoltam, hogy 2017-ben már nem is gyártanak cserélhető aksival (normális) okostelefont... Az ilyen döntéshozóknak a lélegeztetőgépét vagy a pacemakerét is remélem cserélhetetlen lithium-ion aksikról fogják működtetni.

Nincsenek extra igényeim, csak egy csúcskészülék, amit 3-4-5 évig tudok használni, akár főzött romokkal. Eddig az OnePlus-ban láttam a jövőt, de az 5-össel végleg elásták magukat a szememben.

Szóval ami a lényeg:
    - Minimum 5.7-es, de lehetőleg nagyobb kijelző, imádom a tepsi telefonokat.
    - Minimum 8 giga RAM és 64 giga belső memória (az SD slotról már lemondtam)
    - FullHD kijelző elég, de nem baj ha több.
    - Aksija azért húzza már legalább újkorában 20-25 órát intenzív használat mellett.
    - Most sorolhatnék még pár "extra" igényt, mint normális kamera, dualSIM, por, víz és ütésállóság, stb. de ezeket felejtsük is el...

Már úgy érzem ennyi is túl sok. Ugyanis a legfontosabb, hogy ha kiadok egy telefonra 200K+ összeget, akkor ne kelljen már egy éven belül kivágnom a kukába vagy kínai dzsunka oldalakról 40 napos kiszállítási idővel kétes aksikat rendelnem, amiket YouTube-os tutorialok alapján beleapplikálok a telefonomba, miután sniccerrel leválasztottam a hátlapját, mert "hivatalosan" nem cserélhető... A Power Bank itt már nem segít, ha már beruházok valami high-end cuccra, akkor szeretném 4-5 évig használni. Addig meg legalább 3x megdöglenek a lithium cellák.

Új hozzászólás Aktív témák