- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Üdv!
Lassan eljár az idő szeretett Note 3-am fölött, így időszerű keresnem az utódját. GSM Arénán szétnéztem és ott csapott arcon a felismerés... eddig is gyűlöltem a fogyasztói társadalmat, de nem gondoltam, hogy 2017-ben már nem is gyártanak cserélhető aksival (normális) okostelefont... Az ilyen döntéshozóknak a lélegeztetőgépét vagy a pacemakerét is remélem cserélhetetlen lithium-ion aksikról fogják működtetni.
Nincsenek extra igényeim, csak egy csúcskészülék, amit 3-4-5 évig tudok használni, akár főzött romokkal. Eddig az OnePlus-ban láttam a jövőt, de az 5-össel végleg elásták magukat a szememben.
Szóval ami a lényeg:
- Minimum 5.7-es, de lehetőleg nagyobb kijelző, imádom a tepsi telefonokat.
- Minimum 8 giga RAM és 64 giga belső memória (az SD slotról már lemondtam)
- FullHD kijelző elég, de nem baj ha több.
- Aksija azért húzza már legalább újkorában 20-25 órát intenzív használat mellett.
- Most sorolhatnék még pár "extra" igényt, mint normális kamera, dualSIM, por, víz és ütésállóság, stb. de ezeket felejtsük is el...Már úgy érzem ennyi is túl sok. Ugyanis a legfontosabb, hogy ha kiadok egy telefonra 200K+ összeget, akkor ne kelljen már egy éven belül kivágnom a kukába vagy kínai dzsunka oldalakról 40 napos kiszállítási idővel kétes aksikat rendelnem, amiket YouTube-os tutorialok alapján beleapplikálok a telefonomba, miután sniccerrel leválasztottam a hátlapját, mert "hivatalosan" nem cserélhető... A Power Bank itt már nem segít, ha már beruházok valami high-end cuccra, akkor szeretném 4-5 évig használni. Addig meg legalább 3x megdöglenek a lithium cellák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest