- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz -=Vacsek=- #119250 üzenetére
A leírtaknak leginkább a Samsung A5 2017 felel meg.
Azt nem írtad,hogy kártyafüggetlen vagy szolgáltatós lenne. -
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Kollega kérdezné, hogy Huawei P8, Huawei P10 lite és Honor 8 közül melyiket válassza? Azt mondta az ár nem szempont (jó neki). Átlagos használat lenne, játékra nem használná a telefont és pár évig azért szeretné kihúzni vele.
Én a Honor 8-t javasoltam neki, de azért biztonság kedvéért rákérdezek itt is. Köszi! -
-
sharp4
őstag
válasz -=Vacsek=- #119250 üzenetére
Xiaomi A1
Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi 4XMég a keretet sem használod fel teljesen!
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Redmi 3s leváltására mit vennétek?
Kritériumok:
- Android
- 5-6"
- NFC (fontos!)
- jó akkus üzemidő
- kamera legalább a Redmi 3s szintjén
- dual SIM
- 4G
- magyar frekvenciák támogatása
- min. 3 GB RAM
- max. 70 ezer Ft, külföldi rendelés is játszik, csak újElsősorban kommunikációra (e-mail, FB stb.), navigálásra (Google Maps), netezésre lesz használva.
Ha tudnátok ajánlani webáruházat, ahol a legolcsóbban beszerezhető, azt külön megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
zabu
tag
Mate 9-cel versenyezhet bármi 150 ezer alatt és 5,8col fölött?
XXL GSM ajánlott bolt? (azon kívül, hogy mobilarena partner) 3 év garit adnak rá, 126 ezerért, aminél nem találtam sehol jobb ajánlatot újonnan
-
Dara
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék visszatérni androidra.
Hosszú távra keresek telefont,újonnan,vagy akár használtan venném.Ez még nagyon kérdéses. Napi átlag használatra lenne vásárolva, e-mailezések,messenger, sok telefonálgatással,és nagyon sok fényképezéssel.Ami lényeg lenne nálam a megbízhatóság, kamerák minősége,és hosszú akkumulátor idő.
Általam kinézett telefonok:
Huawei P10 Plus vagy LG G6Árban is ilyen kategóriában nézelödök.
Szerintetek melyik lenne jobb választás számomra? Huaweibe a nagyobb aksi és a fényképezője tetszik. No meg a garancia ideje..
Das Beste oder nichts
-
Crestol
tag
Sziasztok olyan dual kamerás telefont szeretnék amibe elérhető a manuális beállítások, illetve hogy a htc one m8hoz hasonlóan mélység érzéke kamerával rendelkezik!
Minden ár kategóriába várom a válaszokat, android... De lehetőleg olcsóbbik fajta.
-
veterán
Sziasztok!
Két rokonnak is kéne ajánlanom telefont, a segítségeteket kérem.
- árkategória: 30k alatt
- csak új
- éppen bestbuy kéne
- idősebbeknek lesz, telefon, sms, néha egy mail, esetleg fb, semmi extra, játék nincs
- minél hosszabb távra kéne, ezért minél több garancia fontos lenne, meg nem árt azért 1+GB RAM
- mindenképp Android
- 5 colnál nagyobbat semmiképp, szóval gondolom 5 col lesz a vége
- B20 nem ártEmagnál gondoltam nekik a Homtom HT16 Pro-t, 30k alatt volt néhány ezressel, 2 év garanciával, de nincs már náluk, úgyhogy erről lecsúsztunk. Van most valahol valami hasonló ajánlat? Néhány hétig még tudnak várni a vásárlással.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Brandynew
őstag
válasz solfilo #119264 üzenetére
Szia,
Az a fél col tényleg számít?
http://eustock.eu/shop/okostelefon/homtom-ht-17-pro-sotetkek-reszletek
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Dara: Szia! Ha tényleg fontos a jó kamera, akkor a P10 Plus árában ott a HTC U11. Az üzemidő kb azonos.
A 3 év garancia a Huawei mellett szól, a HTC 2 éves garanciájáról ebben a hozzászólásomban írtam, a nem szolgáltatós LG készülékekre pedig 1 év jár, szabályos számla ellenében.Ha minél inkább a pénzednél szeretnél maradni akkor G6, ha nagyobb biztonságérzetet adna a 3 - 3 - 3 gari akkor a Huawei, ha pedig ezek közül a legerősebbet szeretnéd fotózásban is akkor U11.
Jimbo75: Szia! A javaslatod helytálló, de ha a pénz nem számít és több évre tervez, akkor érdemes lenne az idei zászlóshajók közül választani.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Kallor
csendes tag
Sziasztok!
Totál mezei felhasználóként - e-mail, böngészés, telefon, messenger - keresgélek telefont az 50-65K közötti kategóriában. A Xiaomi Note 4-et néztem ki első nekifutásra, de a folyamatos rendelés halasztgatások miatt most képbe jött az MI A1-es is. Pillanatnyilag utóbbi felé hajlok, részben mert - az alapján amit olvastam - az Android One jobban passzol az én "mezítlábas" igényeimhez mint az MIUI.
Nálam nem prioritás a testre szabhatóság mg az egyedi szolgáltatások. A sallangmentesség, a megbízhatóság és a rendszer gyorsasága a fő kritérium.A kérdésem az lenne, hogy van reális kihívója az MI A1-nek ebben az ártartományban vagy annyira best buy, hogy nem is érdemes más felé nézelődni?
Köszönöm előre is.
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Az alábbi telók közül melyiket ajánlanátok mert iphonrol android rendszerű telóra váltanék.
Samsung galaxy s7
HTC 10
Sony xperia xz1 -
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Árkategória: Maximum 70 000 forint, nagyon kivételes esetben 80.
Használt vagy új? Új.
Hol vennéd meg? Notebook.hu
Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? A leghosszabb üzemidejűt ennyi pénzért.
Mire használnád? Átlagos felhasználás. Néha menetrend, térkép, böngészés, youtube, ilyesmi.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" és fölötte.Válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz Brandynew #119270 üzenetére
Továbbra is 21%, a területre gondolok, az a mérvadó. A 7,1% nem tudom hogy jött ki.
Hosszabb és szélesebb a telefon, amitől nadragzsebben sokkal kenyelmetlenebb hordani. Nekem pont, hogy nehezebben kezelhető egy ekkora telefon, mivel az átlagos méretű kezemmel nehezebben kezelem a kijelző teljes területét.
[ Szerkesztve ]
-
Balu_
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon között gondolkodom,mert ezek tetszenek legjobban:
iPhone SE: 71.990.-
Samsung Galaxy A5 2017: 62.990.-iPhone telefonom sosem volt még, de nagyon tetszik. Nagykezeseknek ez a méret megszokható, vagy zavaró?
Mert ha az, akkor nem kérdés: A5 marad.Válaszokat előre is köszönöm.
iPhone 11 Black
-
axioma
veterán
A note4 egyetlen elonye a valos kiemelten hosszu uzemido (meg talan kicsit jobban lathato, ld. A1 tesztben az osszehasonlitas). A MIUI felhasznalofuggo, hogy tetszik-e. Hatranya, hogy korabbi, es hosszutavra gondolkodva hogy me'g nem typeC usb (viszont igy nem is kell me'g miatta atallni). Es kapni se biztos, hogy egyszeru rendes garival magyar garival, az A1 meg az eustockrol olyan.
-
Brandynew
őstag
válasz Osynho #119279 üzenetére
7,1%-kal szélesebb a mobil.
Ízlések és pofonok, egy kézzel is lehet kezelni egy mobilt, nem kell átérni az ujjaddal az egész felületet, a laptopon se éred át, sőt, a tévén sem. Ez az átérés mizéria még a klasszikus telefonokról ragadt ránk, egyszerűen meg kell tanulnia kezelni a nagyobb kijelzős mobilokat.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz Brandynew #119282 üzenetére
Nem kötözködni akarok, de a mobil szélessége nem csak a kijelzőtől függ. Eleve a 5,5-os kijelzővel ellátott mobilok se azonos szélességűek. És a kiterjedés nem csak a szélességből adódik, engem például a magassága jobban zavar.
Én értem a nézőpontodat, de fogadd el, hogy valakinek nem kell akkora telefon, amekkorától pár éve egyébként szívrohamot kapott volna a felhasználók többsége. Akkor is fotóztunk, videóztunk, neteztünk a mobiljainkon és azt is értem, hogy állandó fejlődés, változó (
a gyártók által változtatott) igények, stb stb, de a nagy telefon iránti igények ki vannak elégítve, kisebb modellek viszont nem nagyon jelennek meg normális hardverrel. Ez az ami zavaró.[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Elérkezett nálam is az a pillanat, hogy nem találok megfelelő (másodlagos) telefont.
árkategória: 55 ezer Ft max keretem van rá.
használt vagy új:Lehetne új de ha van jobb használt akkor az is megfelel. Lehetőleg garanciális legyen.
Nem tudom kinek mi a hosszú táv, lehetőleg kibírhatna 2 évet, min. 1 év ami alá nem adok. Tehát ne legyen tesco gazdaságos termék
mire használnám: angliába használnám, fontos a 4g, de ha nincs az se akkora baj. A lényeg az nfc. Ez muszáj, hogy legyen benne. 1 napot lazán bírjon ki, igazából csak fizetnék vele meg telefonálnék, 1 órát hallgatnék zenét max, szóval folyamatos internet - nfc kapcsolat szükséges. Ha van ip védettség meg ujjlenyomat olvasó az se baj. Az utóbbi fontosabb.
4,3-5,2 képernyő méret lenne a tuti.
Köszönöm ha valaki meg tudja nekem találni a majdnem tökéletes telefontSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
polar-x
tag
Sziasztok! Lehet most vitaindító leszek,de szerintetek a jelenlegi Samsung S5 készülékem érdemes lenne lecserélnem LG G6-ra? Elgondolkodtam a cserén mert lassan 3 éves lesz az S5... Samsungnak nincs semmi baja,csak lassan el jár felette az idő
-
Brandynew
őstag
válasz Osynho #119283 üzenetére
"pár éve egyébként szívrohamot kapott volna a felhasználók többsége"
Itt van a kutya elásva. Most már senkinek se kéne egy 4"-os mobil, és ez annak a tökéletes példája, hogy csak az újdonságtól való félelemmel van dolgunk. Ez tetten érhető egyébként az élet legtöbb területén, pl. az idősek egy része a mai napig idegenkedik az automata mosógépektől.
-
Skillet
addikt
válasz Brandynew #119286 üzenetére
Én baromira nem félek az újdonságoktól, de nekem egy akkora telefon, amit nem tudom kényelmesen zsebben hordani, semmilyen újdonságot nem hordoz. Nem is igazán értem, mire gondolsz, hogy mi a zergesz@r ebben az újdonság. NFC, ujjlenyomat olvasó, csati nélküli töltés... ezek pl újdonságok.
A nagy méret nem újdonság, hanem egy opció kellene legyen.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
diegho
nagyúr
válasz Skillet #119287 üzenetére
Páromnak még nyárig 4.3-as telefonja volt, képtelen voltam használni, annyira kicsi a kijelző, hogy hihetetlen, egyszerűen nem tudtam ott megnyomni ahol akartam. Ő nem akart nagyobbat, de végül P9-et vett, teljesen megváltozott a véleménye a kis telefonokról és semmi szín alatt nem venne újra kisebbet.
-
Osynho
addikt
válasz Brandynew #119286 üzenetére
Szerintem meg annak a példája, hogyan formálják az igényeket a gyártók a a saját profitjuk maximalizálása érdekében.
diegho: Azért elég sok iPhone SE fogy napjainkban, ami ugye még kisebb. És azt se gondolnám, hogy az emberiség keze 5-10 év alatt szignifikánsan nőtt volna, ami miatt az akkori telefonokat még képesek voltak kezelni, a maiakat már nem.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz diegho #119288 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. A lényeg, hogy sokaknak, nekem is, egy bizonyos méretű telefonnál NEM KELL nagyobb. Pont. De teljesen mindegy, mert nem tudunk mást venni, mert csak ez van.
Vegyél egy 3g-s 10"-os tabletet, aztán járkálj azzal mindenfelé... azon majd még könnyebben fogod eltalálni a virtuális gombokat!Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ovics
aktív tag
sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék telefont venni, 2 hónapon belül, amit nem kell babrálni, csak bekapcsolom és működik. Eddig samu telefonja volt, de haldoklik neki, mind a kettő, szóval olyan kellene ami dual simes. Vidéken lenne használva.
- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) 40-50k minimális eltéréssel
- Használt vagy új?csak új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? független
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? minél hosszabb időre, amit ki lehet hozni belőle
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) normál használat
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5" környékeElőre is köszi!
-
vodrosjozsi
őstag
-
w333
félisten
-
BenHans
addikt
A P10 Plus és S8 közül az utóbbi, U11 vs S8 esetében legkevésbé sem lenne egyértelmű kamerában sem.
vodrosjozsi: +1 az A3 (2017)-re.
szerk: Azt írtad használt is játszik, hardverapróról pedig le lehet vadászni ennyiért.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #119298 üzenetére
Használtan garanciával szvsz. már kapsz ennyiért
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
csp01
tag
Huawei Nova és Sony Xperia XA1 közül melyik volna a jobb választás? Kb. egy árban vannak. Ha lehet, indoklást is kérnék, illetve ha van más, jobb ötlet max 5" és 80 ezer környékén annak is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
Állásajánlatok