- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whatismyname
újonc
-
mark!
őstag
-
pinnacle
nagyúr
válasz Osynho #119301 üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ennyit számít pár mm, gramm. Xiaomi Note 4 nekem nagy volt, (fél kézzel szeretem használni), Samsung J5 (2017)-et vettem helyette. Nekem ez az 5,2" az ideális méret, pedig csak 5mm-ről van szó.
Vettem hozzá Dual Layer tokot, ezzel olyan kényelmetlenül széles lett, mint a Note 4, és ha hisztek, ha nem, nehéz a +30g.
Vettem egy Jelly tokot, de még ezzel sem tettszik, pedig csak 2-3mm.
Nem érzed a készülék házát, ami nagyon jó minőségű, és nem 2-3mm-nek tűnik, hanem olyan bumfordi az egész. Így tokot csak "vészhelyzetben" használok, amikor pl. haverokkal találkozom vagy kirándulok.
Egyébként nagyon jó a telefon, nincs vele semmi különös probléma, azt leszámítva, hogy a Gmail nem jön meg csak a képernyő zár feloldása után. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, WhatsApp üzenetek megjönnek.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Szerintem a Huawei szofvere sokkal fluidabb, átgondoltabb és igényesebb. Ha teheted csinálj egy magántesztet, szerezz (kérd el haverét) egy Iphone-t, Samsungot, Huaweit, majd mindegyiket használd egy két órát felváltva, észre fogod venni miről beszélek. (szigorúan magánvélemény).
Nem kell, hogy neki álljatok meggyőzni nem fog menni. -
Dara
csendes tag
válasz istnag #119308 üzenetére
Most i7-em van,majusba vettem,de egyszerűen nem tudom megszokni,megszeretni az iOst... elotte S6os samsungom volt,nagyon szerettem,csak teljesen széthullott.. elotte szinten i5S-em volt,azt is nagyon hamar meguntam,rájöttem hogy android való nekem
Das Beste oder nichts
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek Nagykanizsán vagy a környékén ilyen telefonja? Megszeretném nézni élőben, mielőtt rendelnék, jelenleg épp nincs raktáron!
[link] -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Azt mondta a zelado jany a voda boltban, hogy a feltolto kartyamon levo zsetonbol vehetek keszuleket.
Szoval, az lenne a kerdes, hogy mit vegyek egy 40-es nonek, olyan 70 ezer jMF magassagaban?
Kb. facebook, youtube, kis bongeszes. Mumiarol valtana.
Karacsonyra lesz, ugyhogy nem surgos, csak erdeklodom, mert kipuhatolnam, tetszik-e neki.
Elore is kosz a segitseget!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
sagesz93
addikt
Hali,
Barátnőmnek esedékes lesz egy telefoncsere,
Az ok: Sony Z5-nek gyér a kamerája.
A cél: egy minél jobb kamerás telefon kb 150-160 ezerért.Eddigi versenyző a oneplus 5, (fehérben, formailag neki ez a fajta teljesen megfelel), főként azért ez mert nekem o+3 van és ennek a kameráját jobbnak tartja mint a Z5-ét.
Szerintetek? Van valami jó vétel 150-160 körül? -
BenHans
addikt
válasz tvamos #119314 üzenetére
Szia!
Sony Xperia XA1
ui. A Mumia az Lumia lenne? Mert akkor: Egyből arra asszociáltam, ki tudja miért...
istnag: Nálam nem jók a linkek és legközelebb kérlek így linkelj: HTC 10 teszt
Töröljem? Írsz újat?[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tulujus
csendes tag
Sziasztok!
Had kérjek Tőletek egy kis segítséget! Korábbi készüléket kell új készülékre cserélnem, de még soha nem volt Androidos telefonom, így nem is ismerem őket! Mit, vagy melyik készüléket ajánlanátok az alábbi feltételeknek megfelelően:
- GPS vevő legyen benne
- legalább 3, de inkább 4GB RAM
- ha lehet legalább 8 magos processzor (1,6GHz feletti órajellel)
- megfelelő minőségű képeket előállítani képes hátlapi kamerával
- erős akkumulátor legyen benne, hogy akár több órán keresztül is megfelelően működjön a GPS vevő
- kizárólag fekete szín
- árban egyenlőre max 60eFtMennyire ajánlanátok a különböző "kínai" márkákat?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
''Az erőszak a gyengék végső menedéke.'' Salvor Hardin (Isaac Asimov)
-
kiralytom
aktív tag
Üdv
Egy kínai piacra gyártott modell , mint a Xiaomi Redmi 4x/ Note 4 stb.. miben különbözik a globál verzióshoz képest? A B20-as LTE sáv hiányán kívül és néhány kínai appon felül (ami törölhető) semmiben? Csak mert a párom böngészésen és chatelésen kívül nem használja semmire és maga az internetcsomagja sem több, mint 200 megabájt, azután korlátozott! Így a vidéki LTE biztosította lefedettség (ez lenne az LTE ugye?) sem kell hogy szempont legyen tehát bátran lehet ázsiai piacra gyártott modellt vételeznünk?
-
törölt tag
üdv!
Véleményeket szeretnék kérni.
2 készülék közül szeretnék választani. Nem az ár a befolyásoló tényező.
HTC 10
LG G6Ez egy kicsit visszatart: HTC 10 " A beszédhangszóró tiszta, de a hangereje nem volt mindig elegendő zajos városi körülmények között, a mikrofon viszont remekül szűri a zajt és érthető hangot továbbít a partnerünknek."
-
tvamos
nagyúr
válasz BenHans #119317 üzenetére
Igen, egy Lumia 640LTE-vel kuzd, de mar elegge utalja.
Koszonom az ajanlatot, szep telefon.
A boltban az SG A3-mat ajanlottak, az nem jo amugy? Mondjuk en nem tudom, a 2GB RAM mennyire eleg.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
-
nagyúr
válasz kiralytom #119331 üzenetére
tudják, csak a szolgáltatoknak nincs mindenhol 3G
GPRS meg edge meg nagyon karcsú, értesítésekre, szöveges üzenetekre és waze-re lehet használni4G nálunk 90%-ban B20, mert azt a legolcsóbb kiépíteni
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kiralytom
aktív tag
Egy másik esetben:
25 eFt-ért mit érdemes venni használtani ami elmuzsikál tök alap chatre , böngészésre. Nem tudja az illető kivárni, hogy legyen 35-40 egy 4x-re
Nincs ötletem , ilyen Mi 4C-t nézegetett, mert az tetszik neki de nem tudom van-e alternatíva, esetleg jobb lehetőség.
-
zoner15
csendes tag
Sziasztok
Új telefonra szeretnék váltani, segítségetek szeretném kérni :
- 70-80 ezer ft körül lőttem be az árat .
- Lehetőleg újonnan szeretném , Függetlenül (webshop akár stb.)
- hétköznapi használatra ( fb, telefonálás, netezés , néha egy-két kisebb játék, nem lenne rossz egy jó kamera )
- Androidot szeretnék és az se lenne hátrány ha majd megkapná az Oreo frissítéstElőre is köszönöm a segítséget !
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz tvamos #119330 üzenetére
Én sokkal inkább vennék Sony XA1-et 73-ért mint A3 (2017)-et 94-ért, egyaránt Voda Net+ feltöltővel nézve.
Sehol nem ér annyit a kis Samsung.8: Szia! Az idézett részre még nem hallottam panaszt ezen a megjegyzésen kívül. Az üzemidő hasonlóan alakul. Kamerában nincs nagy különbség de talán a G6 jobb. Audioban, szoftveresen a HTC jobb.
Az LG nagyobb kijelzőt kínál alig nagyobb házban és mivel idei készülék talán főverziók terén kegyesebb lesz hozzá a sors.
Ha boltból veszed az LG-re 1 a HTC-re 2 év garanciát kaphatsz.
Innentől egyéni preferencia.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Szülők szeretnének 2 új telefont venni, ugyanolyat mindkettőjüknek. Nem tudom apple vagy android rendszert javasoljak, talán utóbbi jobb lehet, én évek óta azt használom, szeretem, és talán könnyebben tudok nekik távsegíteni, ha szükséges.
- Árkategória? kb bruttó 100-ig bezárólag
- Használt vagy új? Kizárólag új, és olyan, ami a héten beszerezhető
- Hol vennéd meg? függetlenül vagy T-mobile dominó csomagban
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra szükséges
- Mire használnád? Alap felhasználás, semmi extra: alapvetően telefonálás, sms és e-mail, néha fényképezés és ritkán internet böngészés, játékok egyáltalán nem lesznek
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? android vagy ios jöhet szóba, windows phone-al már befürödtek, soha többet
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Külön kérés volt, hogy a jelenleginél kisebb legyen a készülék, talán ez lesz a legnehezebb feladat. (Lumia 640LTE, ennek a kijelzője 5"-os, de nagy az üres terület körülötte, szóval az 5" akár jó is lehet, de ha lehet kisebb kellene)Kérnék szépen 1-2 tanácsot, hogy melyik készülékeket nézzem meg!
Köszönöm!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
mark!
őstag
válasz A_ScHuLcZ #119340 üzenetére
iphone se jó választás lehet. talán az apple id-val lehetnek gondok, de ha érdekli is őket a dolog, gyorsan rájönnek a dolgokra maguktól is!
androidos vonalon pedig p10lite, moto g5 plus.
a kis kijelző kb csak az SE-ben van, érdemes megnézni mert jó telefon.[ Szerkesztve ]
>
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz kiralytom #119334 üzenetére
Ez nem ajanlas, csak sajat tapasztalat. A homtom ht16pro nekem nagyon jol bevalt. Atmeneti keszuleknek vettem, mert a csillivilli draga telom allandoan szervizbe. Ez is maradna A telefonom, ha az a 11.5giga hely nem lenne szamomra fogcsikorgatoan keves.
Ja es ujan sem utotte meg a 25-ot.[ Szerkesztve ]
Arvizturotukorfurogep
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz mark! #119341 üzenetére
Az iPhone SE biztosan jó lenne méretben, a sebességével sem lenne gond (amíg ki nem jön 1-2 új verzió), és a rendszer is jól össze van rakva. Egy nagy hátrány lenne: én sem ismerem, ha szülők hívnak telefonon, hogy ez meg ezt történt, segítsek, mit nyomjanak, stb, akkor nem igazán fogok tudni segíteni, hiszen nem ismerem. (évek óta droidot használok, egyszer másfél hétig volt almám cseretelefonként, akkor is alig nyomkodtam)
Továbbá a T-mobile webshopon kifutó termékként szerepel: A választott készülék jelenleg nem kapható.
A készülékek amiket írtál jónak tűnnek, de a legfontosabb feltétel nem teljesül, miszerint legyen kisebb, mint a mostani:
Soybex: köszönöm neked is! Az A3-at már én is néztem a mérete miatt, a tartósságával kapcsolatban vannak fenntartásaim (tartósság alatt azt értem, hogy milyen tempóra lesz képes 2-3 év múlva)
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
rinpocse
aktív tag
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, telefon vásárlás előtt állok szülőnek, és hirtelen annyi típust találtam, hogy nem tudok dönteni, vagy amit kinéztem arról rosszak a vélemények (HT16)
- Árkategória. max ~30
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? bolt/webshop, de mindenképp újonnan (edigital / eustock)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
szokásos kihordási időre
- Mire használnád? alap telefonálás, messenger, rádió, esetleg CandyCrush szintű játékok
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? lényegtelen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5.0-5.5 (mivel kisebb úgy se nagyon van)Ezek közül valamelyik esetleg? Vagy ha van jobb ötlet szívesen hallgatom meg.
HomTom HT16 / HT17Pro
Doogee X5 / X5Pro / Shoot2
Navon Supreme Fine DualKicsit benéztem a naptárat, és sürgősen kellene beszereznem, köszi előre is!
Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz axioma #119348 üzenetére
Ahogyan hasonlítgattam össze a kiszemelt darabokat, végül a Doogee X5 Pro lett a befutó 2/16 Gb, egyedül annyi, hogy Android 5 fut rajta, de igazából már ez is előrelépés lesz annak aki kapná, mert most valami ősrégi LG-je van, és annyira nem is használná ki, tényleg csak alapfunkciókra kell.
Az a baj a HomTom-mal, hogy oké, hogy van meg elérhető, de megnyitom a tesztek alatt a kommenteket és csak az megy, hogy épp kinek melyik funkció szar...
Do you see the white shadow?
-
axioma
veterán
Egyik lanyomnak homtom volt (17pro) azt nem javitottak gariban beazasra hivatkozva, most egy 20pro van az remeljuk birja; masiknak doogee de 5.5-os sztem x5 max vagy milyen neven fut. Utobbi a masodik hettol kezdve ugyesen lerakva mozdulatlanul tolt csak, kilazult a csatlakozo. Lassabb is meg lathatosagban is gyengebb, nincs ujjlenyomat-olvaso es meg valami volt kulonbseg amit emlitettek.
Persze te dontesz, csak nekem ez a privat ismeretem roluk. A doogee ha jon valami jo akcio le lesz cserelve 3/32-esre de nem doogee-ra, az biztos. Egy kategoriaval a ht ala sorolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
Állásajánlatok