- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz piRate_nEx #66995 üzenetére
3C Play Edition van a képen (szürke). Valószínűleg hibásan rakták ki.
-
legenda
kompromisszumos kérdés, mert a több ram nagyon jó dolog, főleg android esetén, viszont sokan nem szeretik a mediatek alapot, én sem preferálom, csak végszükség esetén nyúlnék hozzá, de az 1 kontra 2 gigabyte ram sokat nyom a latban.
sok más esetben mind a kettő mellett és ellen is szól valami; a g620s lte képes, van nfc, és összességében szimpatikusabb a chipset/cpu/gpu összeállítás, amíg a c3 jobb akkumulátoros, több érzékelős (compass), dual sim (már aki kihasználja), és a fontos 2 gigabyte ram.jeni; én sem preferálom a mediatek alapot, csak ha nagyon muszáj...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
campers
tag
Sziasztok!
Szerintetek a felsorolt telók közül melyik a leg sokoldalúbb, legjobb választás?
Samsung S5,
HTC One M8,
Galaxy Note 3,
LG G3,Ha tudtok még hasonló méretben, árkategóriában alternatívát mondani, nyugodtan jöhet.
-
krezna
tag
Sziasztok,ahogy látom másnál is felmerül a kérdés honor 3c miatt.Tehát az én kérdésem:Honor 3c 48e,Redmi s1 55e,huawei p7 mini 49e,vagy huawei P6 67.A szívem a P6 hoz húz az alu keret miatt..Nem fényképezek,nem kell feltétlenül 4g,nem kell full jatek,de az akksi bírhatja.Nokia lumnia 520 cserelem,de csak stabil készülékre...😁 koszi
Forza Milan!
-
MrSzab
csendes tag
Lumia 535-öt az xxlgsm.hu-n 42,9 k-ban adják, mindenféle tartozék nélkül. Tartozékkal, ami tartalmaz, töltő, tok, hangfal, vagy füles, nem tudom + 10 k... + Esetlegesen kiszállítás, de végülis azt megtudom oldani, de szép kis összeg jön ki érte. Egyébként, szerintetek Karácsonyig lesz T-nél, vagy más webshopnál ajánlat, esetleg lejjebb megy az ára? Saját véleményem szerint, nem mintha olyan drága lenne ez a telefon, ha lejjebb tudjuk szedni az árát, best-buy telefon lenne számomra.
XPERIA X8
-
szkorhetz
őstag
válasz monti0222w #67015 üzenetére
+Mi3, OnePlus One. Abban az árkategóriában már mindig jók, egyéni márka preferencia szerint dönthetsz, de Samsungot én pl tuti nem vennék.
-
fefe-30
csendes tag
Szia!
A tanácsodat kérném.
A gyereknek vennék okostelefont olyan 20-25 körül.
Legalább 4"-os kijelzőre gondoltam.
Nem tudom, hogy az 1024 ram belefér-e ebbe, valószínűleg csak az 512.
Azért ár-érték arányban a legjobbat szeretném, mit javasolsz? -
Zeki
nagyúr
Bakker!
Most olvaslak benneteket, hogy Honor 3C az edigitalban... erre várok basszus!
De mit látok? A Forgalmazás vége a mai dátum... és elfogyott.HE?
3 napja még tuti nem volt! Mondjuk nem is értem, miért a csak 3G-s verziót kezdték el forgalmazni? Már ha elkezdték...
Valami nem kóser a dologban.Jaja, most néztem a fészbúk oldalt.... tegnap írták, hogy hamarosan lesz Honor 3C. Na de a Play? Azt nem írták.
[ Szerkesztve ]
-
campers
tag
válasz monti0222w #67015 üzenetére
A Xiaomi Mi4 pl. mivel jobb mint a G3? Paraméterek szerint kB. egyformák. Vagy a Huawei 8 magja az tényleg akkora durranás mint ahogy hangzik?
Lehet, hogy "régimódi" vagyok, de valamiért fenntartásokkal kezelem a kevésbé neves gyártókat. Szerviz, támogatottság, frissítések, stb. Vagy teljesen alaptalan a félelmem, és pl. a Xiaomié a jövő? Tekintettel arra, hogy ha jól tudom ők a világ 3.legnagyobb gyártója... -
szkorhetz
őstag
válasz campers #67021 üzenetére
Hogy 105 ezerért kijött, házhoz szállítva, rendes gyártói, 2 éves garanciával, aminek intézése persze körülményes. Hát, öcsémnek S4-je van és az még mindig egy csúszós, kemény, kopogós műanyag. Elég vacak minőségérzetre. Na, most ehhez képet a 1+1 sokkal minőségibbnek tűnik, meg nekem igazából nem jön be, ha sokszor szembejön a telefonom velem (ezért nem is lesz soha iPhone-om). Meg mondjuk nekem kifejezetten nem jön be a Touchwizz meg különböző leszármazottjai.
-
Zeki
nagyúr
válasz piRate_nEx #67022 üzenetére
S szürke hátlapos más. Kerekebbek a szélei.
-
Sholom
tag
Ismerosom keres 40.000-ig androidos fuggetlen telefont, 5" korul. No ugyhogy feher lenne jo es minnel vekonyabb kivitelben. Kinai ne legyen, mas nem szamit.
-
xmaas
őstag
válasz campers #67027 üzenetére
Majd nezd meg hivatalos arakat gyari garanciaval , gyurishop meg pityushop arak nem igazan ertekelhetok amikor adnak 1/2 ev bolti garit ennyiert ,csak mondom .
(#67026) Sholom Hat ha kinai gyartok kiesnek akkor marad Moto G 2013/2014 potolni kell kicsit 40 ezret de megeri vagy vesz par honapos hasznaltat , esetleg Samsung Galaxy Ace 4 ha szereti a zsir muanyagot van szep feher szinbe is
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz campers #67027 üzenetére
Hát azért tegyük hozzá, hogy Edigital hivatalos forgalmazója a One+ Onenak vagyis, hivatalos gyári garancia van rá. Addig a boltokat amit linkeltél S5-nél bolti garanciával adják annyiért.
Itt vannak gyártói garanciás mobilok: (amit linkeltél az bolti garanciás)
http://vip-phone.hu/gyartoi/Samsungxmaas:
Tartós fogyasztási cikkekre a kötelező jótállás 1 év! Ez a minimum, ennél kevesebb nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Telekom-tól melyiket ajánljátok?
LG G2 Mini?
Sony Xperia M2?
Pro kontra?LG-t ajánlottam az ismerősnek.
Sony ellenszenv. -
zmilaner
tag
válasz dokee78 #67032 üzenetére
Én is ezeket néztem először, majd itt a többiek a Huawei G620S-t ajánlották, meg is vettem és abszolút nem bántam meg. Most csoporttársam LG G2 minit használ, azt is nyomogattam, de a Huawei engem jobban meggyőzött. Szintén T-nél, ajándék bluetooth hangszóróval majdnem 20ezerrel olcsóbb mint az LG.
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, tényleg jó választás volt a Huawei!
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Alpachino
veterán
válasz dokee78 #67032 üzenetére
A g2 miniről még annyit, hogy az anyaghasználat csapnivaló nekem olyan érzésem volt kézbe fogva, mint ha üres tejfölös dobozt hasznosítottak volna újra a gyártása során.....nálam ez kizáró ok egy teló választása során
LG G2 Mini
Sony Xperia M2 Kontra esetében én az M2-t ajánlanám."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Nemkutya
csendes tag
Sziasztok! Megéri még nexus 4 et venni?
-
Nemkutya
csendes tag
válasz maggi1886076 #67038 üzenetére
Köszönöm.
-
Lovey
csendes tag
válasz maggi1886076 #67038 üzenetére
Galaxy Ace 4-el hardveresen összevetve milyen a Nexus 4. Közel azonos árban lehetne beszerezni mindkettőt, Nexus 4 szoftver miatt előnyben van, de hardverileg?
-
törölt tag
Sziasztok! anyámank szeretnénk a közeljövőben okostelefont venni. Az ár max 30 ezer forint lenne. a lényeg hogy vadi új legyen. dual simes és normál simes. én lumiát szerettem volna neki venni de lumiák ilyenek nincsenek tehát marad az android. Androidba milyen telefont ajánlototok? e-mail sms böngészés telefonálás ezekre lenne használva. várom a válaszotokat. köszönöm.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem mobiltelefont max. 80k-ig.
Ami a lényeg, hogy legfeljebb 5"-os legyen, független, vagy telenoros, lehet használt is, csak ne legyen leharcolt!
Köszi!
Samsung S9
-
dori66
újonc
Sony Xperia P után telefont váltanék.
Kb 50 et szánok rá.
Jelenleg nagyon akad és néha magától kikapcsol,illetve nem jelzi ha hívnak.
Szempontok:Androidos,jó minőségű kamera,hosszú üzemidő,játékok fussanak rajta.
Segítséget előre is köszönöm
-
Víz Elek
senior tag
válasz Víz Elek #67044 üzenetére
Időközben leszűkítettem 2 készülékre a listát.
BlackBerry Z30 vagy Nexus 5, mindkettő független, a BB vadonatúj, a Nexus 5 az 1 hónapos, az áruk is nagyjából ugyanannyi, pár ezer ft eltéréssel.
Melyiket érné meg jobban megvenni, ami az árát is tartja?
[ Szerkesztve ]
Samsung S9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest