-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Motion_Blur
félisten
Van/volt itt már valakinek Nissan Leaf?
Itt elég jók a személyes tapasztalatok.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
HoaryFox
őstag
To all: Oké, meggyőztetek, marad a pályázás. Nem azzal van a baj, hogy nem tudom kifizetni, csak hát akkor is, milyen dolog, hogy a legkisebb is 10 napos, nem igaz, hogy nem lenne kereslet mondjuk 3 naposra (~hétvégi).
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
törölt tag
válasz Tsebacsi #91280 üzenetére
Ja, hogy ott hó is volt? Itt meg süt a Nap nyugaton. Köpönyeget szoktam nézni, de mint ahogy mindig is lenni szokott, reggel még nem ír semmit, délben meg már riogat ezerrel nagy piros betűkkel. Mikor már rég elindult az ember... Jó kis előrejelzések.
Saint_
"Ekkora rücskös terepgumit teszünk rá."
Vagy "Ekkora dobot teszünk rá." by ricerteamszpojlermatricakingextreme[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Motion_Blur #91303 üzenetére
Fb csoportokat ajánlom, szeretik a taxisok is
-
Motion_Blur
félisten
válasz molnarpeter #91308 üzenetére
Köszönöm!
Akksi degradáció elég kemény sajnos, főleg gen1 autóknál... egy új akksi meg 2,1-2,2 milla...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Motion_Blur #91310 üzenetére
Milyen távon használnád? Nagy meleg jobban árt, itthon azért nem szokott vészes lenni a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #91311 üzenetére
Ja, meg ha nem kopptól koppig merítenéd-töltenéd, és az alap használatot is csak otthoni/lassú töltésen, szintén sokat lehet nyerni. Praktikus a gyorstöltés, de jobban "kopik" a technika.
-
Predator2
addikt
Helló
Ha már lejárt műszakival viszem el a kocsit műszakira, akkor azért kapok plusz büntetést?
Gondolok itt, hogy drágább lesz a vizsga, utólag kapok valami csekket az okmányirodától stb...Vagy "csak" a rendőrrel kel vigyázni? Pont nem leszek itthon amikor lejárna.
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Predator2 #91315 üzenetére
Nem kerül többe maga a műszaki, csak a véda-t kerüld el messzire (hivatalosan csak útvonal engedéllyel közlekedhetnél lejárt műszakival). De 30 nappal lejárat előtt is elvieheted anélkül, hogy rövidülne a műszaki érvényességi ideje.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Motion_Blur
félisten
válasz molnarpeter #91311 üzenetére
Hétköznap 2x10km, hétvégén 2x30km vagy 2x60km felváltva.
Mivel a gen1 Leaf-eket nem forgalmazták itthon ezért külföldről kell behozni őket. Viszont jellemzően 80% akku kapacitás körül/alatt vannak ezek a 6-7 éves autók és a következő 5 év alatt pedig 60%-ra csökenne. Az már nagyon alacsony hatótáv.
gen2 Leaf pedig már jóval drágább.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Motion_Blur #91319 üzenetére
Pont eleg arra, amit tervezel. Nem?
Ampera?
I humbly and respectfully decline™
-
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #91325 üzenetére
túlélhető négyévszakossal is abszolút, de kevésbé nyugodt érzés sok nyúlmókussal, főleg CC-vel ez nem az önfeledt veretésről szól, hanem arról, hogy ésszel el tudsz jutni A-ból B-be egyéb esetekre meg legyen bekészítve a zenetárba ez: [link]
-
Samus
addikt
Ezt ma lőttem a Pécsi (uránvárosi) Tesco parkolóban. Milyen autó lehet? A hátsó lámpa ronda, de nagyon tetszik az autó. A felnik külön kiválóak. Sosem láttam még a márkajelzést. Először azt hittem Saturn, de annak más az emblémája. A rendszámot kitakartam, biztos ami biztos.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
pit stop
addikt
Subaru BRZ, kis fazonigazítással.
Szerk.: Engem is megelőztek[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Magnum_
nagyúr
Ez kibaundorito lett.
igy azert vallalhatoI humbly and respectfully decline™
-
Samus
addikt
Igen, egy kicsit itt-ott kapott. A gyári lámpákkal és tükrökkel tényleg szebb. Azért így is elfogadnám. Jó kis élményautó lehet...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #91325 üzenetére
Többször végigtoltam ezt a kört CC-vel, igaz awd de simán veszed a kétkerekes Volverrel is.
Aggregátor: Mondtam, hogy ne menj a 24-es felé.
mod:
Samus: Hátsó spoiler is hiányzik róla... Bár ha alapfelszereltségű akkor gyárilag nem volt rajta, se sperr... ami nélkül kb c@rt se ér egy ilyen kocsi.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Motion_Blur
félisten
válasz Magnum_ #91320 üzenetére
Elég lenne, csak miután kifingott benne az akksi, kb. fel lehet gyújtani az autót mert semmit nem fog érni.
Tisztán elektromosat szeretnék, szerettem volna. De úgy látom hogy még 4-5 évet várnom kell arra hogy megbízható akkuval legyenek 3.5-4M körül.
-
barnam_
nagyúr
+ pit stop + Tsebacsi: Farolt rendesen
(#91325) BigBlackDog: Igen, nagyon gyönyörű volt
Elment mindenhol, de azért csúszkált rendesen... Lehet, hogy egy első kerekessel eseménymentesebb lenne az út, de azért észnél kellett lenni. 50-es tempónál is elkezdett keresztbe menni, meg egyszer csúsztam a szalagkorlát felé, de a mély hó megfogta. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest