-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
-
TheProb
veterán
Ilyen fóliáért mennyire szexuálna meg a rendőr? Vazelin nélkül hátulról keményen?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Skillet
addikt
-
TheProb
veterán
válasz MunezXBK #38107 üzenetére
Szerencsére ja, ma cserélték a klímán a nyomáskapcsolót, már az arcom se fog leolvadni...
(#38109) TaaT: Nem rémlik.
(#38110) lenko: hogy ilyen kérdéseket feltehess.
Btw: Ma tatabányai AGIP-nál 318-ért tankoltam a 95-ös literjét, hogy a szarba lehet ott ennyivel olcsóbb?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Kornel
veterán
#szarhonda 8,3-at eszik 😂
Sipol a generátorom, a Honda guru szerelő szerint ez így jó.
Szerintem nem.
Bp-en ki mit ajánlana, ahol megbízható, és hozzáértő ember ránézne? -
őstag
Sziasztok!
Van egy 7 éves Volvo C30-asom, garantált 33.000 kilométerrel. Ausztriából hoztam be 3 hete, azonnal kapott egy olajcserét, meg a szokásos szűrők cseréjét (üzemanyag, olaj, levegő, pollen).
A következő olajcserénél - 10.000 km múlva - a vezérműszíjat is cserélni tervezem a korából fakadóan. Kérdés, hogy elég-e önmagában a szíjat vagy kompletten cseréljek mindent (görgők, feszítő, stb.) Az autószerelő azt mondta, hogy elég csak a szíjat, mivel ennyi kilométer alatt a többi alkatrész nem használódott el. Mit gondoltok?
Második kérdésem, hogy a szervóolajat illetve a fékfolyadékot is illene cserélni? Ezeket milyen gyakorisággal kell? Szintén ez a jóember mondta, hogy pl. a fékfolyadékot felesleges, ez bőven jó lesz még évekig.. máshol meg azt olvasom, hogy 2 évente ajánlott a cseréje.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
"Less but better" - Dieter Rams
-
Kornel
veterán
válasz BigBlackDog #38119 üzenetére
Nem ismersz valami jó szakit?
Mert ez így kezd vicces lenni. -
HoaryFox
őstag
válasz xEon1337 #38117 üzenetére
Vezérműszíjat mindenestül, valamint az említett olajokat is kicseréltetném, én csak úgy tudnék nyugodt szívvel beülni az autóba, hogy tudom, nem lesz vele szívás.
A fékolaj öregszik, vizet szív magába, csökken a forráspontja, és egyszer csak azt vennéd észre, hogy intenzív fékezések (pl. lejtőről lefelé) után koppan a fékpedál a tűzfalon (nem vicces dolog, én már átéltem).
Szervóolaj is gyűjti össze az apró szennyeződéseket, azt is jó cserélni, ha nem is 2 évente, de a vezérlés cseréjekor szerintem elegendő.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Levmen
tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok: Vettem egy autót amiben van riasztó, de csak 1 távirányító van hozzá. Az lehetséges valahogyan, hogy egy másik távirányítót betanítani hozzá? Sima riasztó(nyit, zár),a kulcstól különálló.
Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv.: Levente
-
TheProb
veterán
Utóbbi napokban egyre többet tapasztalom, hogy a legindokolatlanabb szitukban kezd kalapálni a fékpedál.
Mi a tökömért kapcsol az ABS 30 fokokban, ha kb 10kph-val gurulok...??
Csak 1-1et rug, de akkor is."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #38064 üzenetére
Shell-ből nekem hektikusan evett nagyon, volt hogy tök jól volt hogy tök szarul. De ilyen majd 1 literes diffik voltak ugyanazon az úton járva azonos stílus mellett. A normál benzinből eszik a legjobban konsantsan, nem csörög, nem csattog tőle így azt kap.
Nincs felkészítve a motorom a jobb benyóra, még direkt befecsi sincs ami indokolná így tök fölösleges drágát tankolnom bele. Gyári előírás a min 91-92 RON ehhez képest RON 95-öt kap.. már ez is prémium neki.
mod:
Skillet: No para. A lényeg, hogy ott legyél. Az mindegy mivel. Van aki gyalog jön. Nekem se lesz kész a fék a kocsin. Szóval féktelenül jövök.
akos727: Eléggé. Nekem pl nyáron ha sokat hallgatok cd-t akkor egy idő után kidobja a lemezt, hogy ne olvadjon bele.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
EQMontoya
veterán
-
Viperator
őstag
Hol érdemes venni ablaktörlőket? És milyen márkájút? (amik az üzletek árulnak, pl Bosch négyezer Ft-tól kezdődnek)
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
Köszönöm mindenkinek!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
aero.
veterán
Szerán egy új Polo-t adtak bérautónak (4e km volt benne). Nagyobbat béreltem, de mondta a csóka, hogy így nem kell visszatankolnom. A melót megcsinálja, nekem még olcsóbb is. Mondom biztos fasza, tsi vagy kis tdi, nem fog küzdeni. Aha, 1.0 3 hengeres csettegő. 1500-3 ezer között erősebb volt, mint 5 ezernél. 20-ig jól gyorsult, városba jó amúgy, de már kis emelkedőn is meghalt. Durva, hogy ezek az új autók már maguktól adnak gázt a kuplunghoz, nem tudtam erről. Felküldi 1100-ra és ott tartja míg kiengeded, sima induláshoz elég. A bérlés vége felé már rájöttem, hogy mindig padlóval indulok, úgy lehet tartani a lépést. Belül kényelmes amúgy, vezetni is jó, tolatóradar elöl hátul jól működik. Kétállású gázpedállal 5.3-at evett klímázva, 4 fővel.
Tegnap egy Focust kaptam, 125 lovas 1.0 ecoboost. Jól kifogtam a 3 hengerezést. Mindkét autó közös jellemzője, hogy 6 ezernél is síri csend van, semmi motorzaj, ez meglepett. A Focus elöl elektromos, hátul kurblis.
18-as felnikkel, SportContacttal. Vezetni király, 5 fővel, klímázva bírta az emelkedőket, rátankolva 6.5-t evett, ami elég jó. 30% város, a többi 80-130 között. 100km-en 135, néha 160 előzés közben. 130-nál 3 ezret forog.
Nem csipáztam eddig a belsejét ennek (harcsaszájú focus, kiskijelzős) de megtetszett útközben. Az órák közötti kijelző baba, de a központi az semmire való szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest