- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Peter.70 #308752 üzenetére
Egyszer váltottam életemben 500 EUR-t azóta soha többet.
Úgy féltek tőle külföldön, mintha leprás pénz lenne. Sehol nem fogadták el. Aztán a 10. boltban elmondták hogy menjek a buszpályaudvarra, és vegyek egy jegyet 2 EUR-ért. Nekik kötelességük beváltani.
Így is lett.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nyestriasztó golyó kicserélve, elment a szaga 1 hónap alatt. [link]
Akárhogy is nézem ez nem egy olcsó megoldásDe marha nagy a motortér és attól tartok a magasfeszültségű megoldás nem lenne célravezető, mert rengeteg helyen tud belépni a motortérbe a kis dög.
(tavalyi kép)
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MunezXBK #308759 üzenetére
Jó de ez 10 éve volt, amikor az ilyen Revolut és társai még látóhatáron se voltak és célszerű volt casht vinni magaddal
Most már tuti nem váltanék KP-t, egyedül Ausztria szívatja még mindig a világot a Maestro kártyás elfogadással. Amikor a dombornyomott Mastercardomat nem fogadta el akkor nagyon nem voltam boldog. Fene tudja mi van most, 5 éve nem voltam már arra.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
válasz tototos #308722 üzenetére
Pont ezzel küzdők. EVt akarok a q7 phev után de a 40k keretet nem lépném át. Olyan felszereltségű mint a Q7 nincs. Méretre meg egyenesen hagyjuk. Plugin meg csak 50któl felfelé és még az sincs úgy felszerelve. Nekem jó lenne a 150k méteres is, de na.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
Kicsit tanácstan vagyok a topikot illetően, de majd megmondjátok.
Szóval mióta lecseréltem az S-Max-on a télieket nyárira, azóta a kormány kissé balra áll, nem középen. Csere előtt nem tűnt fel, szóval vélhetően nem is volt ez a jelenség.
Azóta centíroztattam a kerekeket. Azt mondták a gumisok, hogy nem volt igazán eltérés.
Keréknyomás okés.
Mivel nem kötött forgásirányú, ezért itthon bátorkodtam a bal és jobb elsőket megcserélni.
Lehet, hogy csak placebo, de mintha valamit javult volna.
De nem számottevően.Ez gumi vagy inkább komolyabb, és futómű?
Előre is köszi a tanácsot.
(mondjuk még visszarakhatnám a télit egy "keresztpróbára"...)
Giulietta 16 hónapja van meg, öröm vezetni. Ezt csak úgy.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
KAMELOT
titán
Azért ez nem semmi 2003-as kocsi így néz ki!
Nem is pénz érte!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kisza25
félisten
válasz cOxeR #308686 üzenetére
Ingóság eladása esetén a vétel és eladás közötti különbözet után 15% szja, de csak 600eFt felett, addig adómentes.
Pl. 5M Ft vetted, 5,6M Ft adtad el akkor adómentes
Nincs évhez kötve, mint az ingatlannál (5év)Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
MrSealRD
veterán
válasz radi8tor #308713 üzenetére
Mondjuk sokkal többet nem tudsz elérni vele mint a Kugával... mert ugyanazon a sz@r úton mész vele mint eddig... Ugyanabban a dugóban dekkolsz mint eddig. Max durrogtatsz a plebsznek. Esetleg pályanapra mész vele... A Nuerburgring-Norschleife-t megvenni meg valószínűleg a szíved, a májad és a másik veséd sem lenne elég...
Elég meggyőző?!
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tboldi
nagyúr
válasz KAMELOT #308766 üzenetére
Ennyiért jóval FIATalabbat is lehet venni.
~200 paci simán megvan ebből is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tboldi #308770 üzenetére
Amaz gyárilag egy ajtóval, egy személlyel, egy kategóriával nagyobb csomival, egy sebességfokozattal és alapállatban is bő 30%-kal nagyobb ménessel bír. Ha piszkálni akarod, a VAG egynyócté azért fogékony rá. Bitpork autós talin volt egy-két gyöngyszem.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
aktív tag
Anyósjelölt egyik nap magánterületen parkolt (korábban fizetős magánparkoló, a szokásos bodegában nem talált most embert, sorompó nyitva, munkaidő után is volt már, így nem nagyon törődött vele), az autóhoz visszatérve egy félig kézzel kitöltött cetlit talált, hogy fizessen be 10k büntetést egy adott számlára. Kapcsolatnak (és a számla tulajdonosának) egy családi házba bejelentett, nem parkolással foglalkozó cég van van írva.
Őket megkeresve, hogy mégis milyen jogcímen követelnek pénzt, azt a választ kapták, hogy nekik nincsenek jogi ismereteik (), majd ügyvéd küldi a fizetési meghagyást részletekkel, amit később ők polgári peres eljárásra terelhetnek. Csatolva jött még a kép a lefotózott autóról. Természetesen az autó tulajának adatait (név, cím) valamiért ilyen formában akarták elkérni.
Jól gondoljuk, hogy sima lehúzás az egész, és ignorálhatjuk, igaz? Arra gondoltunk, hogy egyfelől az adatokat sem tudják honnan megszerezni, másfelől jogi útra sem éri meg terelni ezt az apróságot a valóságban. -
macilaci78
nagyúr
Ha parkolót üzemeltet, akkor vállalkozás, akkor viszont a területileg illetékes jegyzői hivatal tudja megmondani, ki az. Én bemennék megkérdezni, hogy az a cég tényleg üzemeltető-e, illetve ha nem, akkor melyik cég az.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tboldi
nagyúr
válasz macilaci78 #308771 üzenetére
Túl komolyan vetted.
-
brumi1024
veterán
Napifogyi 2, iX: Zakopane-Bp, egy kis Magas Tátrai túra kitérővel (ami sport mód+dinamikus szerpentinezéssel lett megközelítve) 15.7 kWh/100km. Efficient mód a belsőégésű BMW-kel szemben itt tök jól használható hosszú távon is.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz macilaci78 #308774 üzenetére
A terület már nem parkoló, nem üzemelteti az említett cég. Ezt sérelmezik ők, erre fel a kamunak tűnő bírság.
KAMELOT: Köszi, erre gondoltunk mi is.
-
rbalint88
addikt
válasz szőröscica #308783 üzenetére
Amennyire a gumi engedi. A bajor mernokok tippre megtettek a maguket
Voltam ma a gyerekkel Visegrad Panorama uton, aztan a Lepence-ringen. Az utminoseg meg mindig nem jo, meg a gyerek is ott volt, ugyhogy nem nyomtam fullban a kretent, Panorama uton ket helyen is kint voltak a rendorok a fokozott szerpentines ellenorzes vegett, szerencsere mindketszer epp motorosokkal foglalkoztak, mert sikerult szolid sututuval megerkezni a kanyarra ugyhogy biztos kiszedtek volna. Lepence fele nem voltak kint.
EBC red-et azert ne vegyen senki, hogy ne legyen fekporos a felni: [kép] mar a viszonylag sotet garazsban keszult a kep, ugyhogy beletoroltem egy kontrollcsikot, hogy jobban latszodjon a fekpor. Fekhatasban talan jobb, mint az Ate ceramic (igazan nagy temporol (200+) meg mindig nem tudtam kiprobalni), de kb ugyanugy porol, mint egy normal betet. Eddig nem vagyok annyira oda meg vissza tole. -
tasiadam
veterán
Udv
A nagy melegre valo tekintettel elkezdtem a tulmellegedes (motoorgyengules) ellen vadaszni megoldasokat. Mielott radikalisabb megoldast keresek, hallottam errol a Motul Mocool-rol. Hasznalja valaki? Es ha igen, tenyleg segit?
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #308783 üzenetére
Helyen kell kezelni, de en mosolyogva szalltam ki (az utasok kevesbe ). Meg voltunk pakolva + 4 szemely, de a fek nem fogyott el, a futomu egy masodpercig nem erzodott bizonytalannak, a hajtaslanc azonnalisaga es finomsaga remek. Dimbes-dombos erdei szerpentin volt, kanyarok kozt pont a terhelesvaltas utan raadva a gazt gyonyoru iveket lehet menni. Keresztbe menni nem fog, de ekkora tomegnel ez lehet nem is baj. BMW-nek ebben a mufajban van tapasztalata az X5/6-ok utan, ez erzodik is.
Az utasoknak viszont tud kenyelmetlen lenni: egy suketszoba az auto, hirtelen gazra azonnal indul, plusz azert elfordul, szoval hullamvasut csendben.
cOxeR: Jaja, ez a BC szerinti, toltesi veszteseget nem szamoltam meg.
KAMELOT: Kivul urhajo, belul Interstellar (Hans Zimmer).
-
aktív tag
válasz tasiadam #308786 üzenetére
Milyen autó, setup, körülmények?
Ha utcai autón, utcai körülmények között van probléma, akkor inkább a feltárásán gondolkodnék.
Ha valami épített setup vagy pálya körülmények, akkor típus specifikus upgrade irányba mennék (nagy hűtő, coolant reroute, stb.). Azt tudd, hogy a Mocool koncentrátum, neked kell hígítani, és fagy elleni védelmet nem ad, tehát legkésőbb ősszel cserélned kell.
Ha mindenképpen emelt forráspontú fagyállóban hiszel, akkor nézz rá az Aisin fagyállójára! -
tasiadam
veterán
Gyari E39 M57 motoros 25d, de a klima futi a motort, es igy ilyen melegekben, mint a napokban volt, szepen vissza is vette az erejet, mert a viscot is tekernie kell, meg alapbol x fok folott ez magatol tortenik. Szoval ezzel kezdhetek barmit, moshatom ujra, jobb nem lesz. Azaz a huto upgrade a megoldas, vagy igy, vagy ugy.
Leiras alapjan egyebkent keverheto fgyalloval
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest