- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Most volt első alkalommal autó biztosítási csomag az én nevemen, cascoval együtt évi 240 ezer volt az egy éves autóra. Most jött az allianztól a levél, hogy a fordulónál ezt 380ra emelnék? Azt hittem agyérgörcsöt kapok. Egy cascos fényezési kárrendezésem volt, aminek 360 volt a javítási költsége 100 önerővel.Egy ilyen ennyire brutálisan megdobja?
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
-
tboldi
nagyúr
El is felejtettem beszámolni, hétvégén rádugtam az öreg ThinkPadet a MiTóra, és csupán 2 db régebben eltárolt, nem jelenlévő hibakódot találtam. Az egyik a műszeregységben volt, a másik a body computerben, közös bennük, hogy elég alacsony feszültségnél jelentkeztek (8-10 V), esélyesen ez volt a kiváltó okuk is. Ezen kívül nem találtam semmi különöset.
-
tboldi
nagyúr
válasz z0d1@Ku$ #257311 üzenetére
Van viszont egy tényleg létező hiba, a kulcson a záró vagy nyitógombot nyomva tartva csak a jobboldali ablakot mozgatja. 🤷♂️
Az automata ablak amúgy hibátlan, illetve keretnélküliként az is működik, hogy ajtónyitáskor lehúzza kicsit, csak ez a távirányítós dolog megy félig.[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz tboldi #257312 üzenetére
És a rendes ablakkapcsolóval működik mindkettő?
Nálam pl azt csinálja, ha lehúzom az ablakot az ablakkapcsolóval és vissza akarom húzni, akkor ahelyett hogy visszahúzná, lehúzza teljesen az ablakot...Ez akkor jó főleg, amikor épp ráhajtanék az autópályára és felhúznám az ablakot -
z0d1@Ku$
senior tag
-
Integrale
veterán
-
kisza25
félisten
válasz pècsimunkás #257334 üzenetére
De mit utáltál rajta🤔 ha rövid ideig nyomod meg akkor olyan, mintha nem lenne automata, vagy az nem olyan?
Nekem az volt a fura amikor a tipo volt meg és a Seat Ibiza és felváltva használtam őket.
Mindkettőbe 4 darab elektromos ablak volt de az Ibiza ba automata volt az összes a tipoba a vezető oldali fel le, a jobb oldal csak le, a két hátsó meg egyáltalán nem.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
válasz pècsimunkás #257334 üzenetére
Mit csinált Marcipán?
-
veterán
#újautóárak
Cimborám hetek, inkább hónapok óta az autócseréjével "üldöz". BMW és VW között csapong, most éppen Golf 8 2.0 TDI kombi a kiszemelt.Még nem kezdett neki alkudozni, így kapott elsőre 15,5% kedvezményt (ez tartalmazza a konfigurátorban megjelenő kedvezményt is). A szállítási idő viszont kb. 12 hónap.
-
JoinR
őstag
válasz Gergőke88 #257343 üzenetére
Mikorhoz képest? Mondjuk el tudom képzelni, hogy most nem tolonganak ezekért, de másfél éve jóval olcsóbbak voltak még (csak emlékezetből, '21 ősszel volt egy '19-es fekete Revo Top kb. 60e km-rel, 8.3M volt mikor lekerült, előtte heteking fent volt 8.9-ért).
Az igaz, hogy az utóbbi 1 évben nem nagyon volt 10 körül G184 Revo Top, most pedig találni RF-et is.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz focvis #257340 üzenetére
az nem rossz. nekem flottásan 20% kedvezmény járt a golf listaárára, skodára 25% lett volna, opelre 17.5. szóval ez jó jel ha egy 40k eurós golfot megkaphatok 34.ért ism, az már elgondolkodtató, hogy ne egy használt passatot vegyek.
meg is nézem mindjárt, csak itt asuztriában nem lehet konfigolni a világos belsővel amit imádtam
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
JoinR
őstag
válasz Gergőke88 #257346 üzenetére
Hát nekem inkább egy G160 Revolution Top, mint egy G184 Revolution, kellene a rikárdó ülés meg bilstein. Persze utólag lehet őket, de több erőt is lehet utólag.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest