-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
bandus
veterán
válasz focvis #197201 üzenetére
nekem volt egy ilyen led matrix fetisem, hogy ez nekem kell, miota lattam a k astraban ezert esett ki az octavia is. ha meg ezeket belerendeled, akkor azert mar egy golf ara felett vagy.
kisza: nekem nincs bajom az octavia 3 ulesevel, bar esdig egy debrecen odavissza volt a leghosszabb ahol tudtam probalgatni, remelhetoleg egy horvatorszagi teszt sem vara mar sokaig magara a golf8 ulese is jo volt, abban raadasul mar ergoactive akarmi van, combtamasszal, masszirozassal meg mindennel, csak elleszek benne.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
kisza25
félisten
válasz bandus #197202 üzenetére
Alap ülésekre gondoltam, a feláras ok, hogy jobb.
Ja a seat sportülése már elment, de pl. Blelle győr már mocorogtam. Tipoban meg az alap ülés kényelmesebb, Bp fele kerülve jöttem haza és kényelmes volt, de ezt már megtapasztaltam az elsőnél. Amúgy már 1500 km ebbe is bele szaladt, de most már kevesebbet mentem, mint első hetekben.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
törölt tag
Jó volt a mostani Tap rész. Sokkal jobb látni benne kezdőket, mert látni lehet a hibáikat és abból tanulni is lehet.
[link] -
Magnum_
nagyúr
válasz AMD Power #197210 üzenetére
Milyen buntetojogi tenyallas van itt egyebkent?
Feljelentheted oket, de el is fogjak utasitani buncselekmeny hianyaban. III.ker. RK plane Elleneben olvasd el, mi a hamis vad tenyallasa. Ez egy kozigazgatas jogi problemanak tunik nekem, egy kozigazgatas jogi kotelezettseguknek nem tesznek eleget.Ha feljelentest teszel, akkor ismeretlen tettes ellen tedd szerintem.
(Ami nehez jelen ugyben)[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
válasz molnarpeter #197214 üzenetére
csak reagáltam valamire, nem én kezdtem a témát.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
válasz stickermajom #197217 üzenetére
Mi az hogy, slágergyanús lenne.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Szada85
aktív tag
válasz stickermajom #197217 üzenetére
Hozzá kötelezö jelleggel M Packet.
(Ma a mosóban egy új 320dödöllét törölgetett srác (M csomag, 19-es gurigák, ami kell) mellettem a porszívóknál, olyan lefitymálóan nézett át a Leonra Ö is, meg a jobb1-ben lapító kisasszony is, ahogy az a tankönyv "sztereotípia" szóbéli bejegyzésnél meg van írva. )[ Szerkesztve ]
-
válasz Szada85 #197219 üzenetére
Lehet a hátsó ajtókban még az üveg is kurblis volt. Marhára megfektet agyilag amikor klubtagok megveszik 1000€ pézé a csapott kormányt a 4L tehénbe és amikor mutatják büszkén a fotót h be van szerelve látszik hogy MMI low van a kocsiban mono kijelzővel meg kurblis ülés...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bandus
veterán
válasz focvis #197208 üzenetére
teljesen szabad (volt) a valasztas, lattad mennyit dilemmaztam rajta. amik meg versenyzok voltak az az insignia (de nem fert bele jobb felszereltseggel), pug 508 (eppen belefert a keretbe asszem allure pack felszereltseggel es full - de nem matrix - leddel, de vegul eleg bunkerszerunek iteltem meg, es gyengenek az alap motort), ford kuga (nem voltak jok a motor-valto parositasok nekem, az fhev pedig mar draga lett volna), octavia 4 (scout nagyon tetszett de nem tudtam automataval kerni, aztan rajottem, hogy led matrix fenyszoro nincs hozza), es igy maradt a golf, eleg rendesen felextrazva (panoramateto meg belefert volna, de mar lusta voltam ujrakonfigolni), automataval, szep gyongyhaz feher szinben. Annyira nem lesz talan tucat mint az octavia, foleg, hogy variantot meg mindig nem lattam eloben.
leon nem jott szoba, nekem annyira nem tetszik, amugy en egy k astraba is nagyon szivesen beleultem volna (ennek a beltere siman jobb a vw-nel), de a kompaktbol kell a kombi, es a kombi astra hatso oszlopaval nem tudok kibekulni :/
hat ezen agyaltam egy masfel honapig, decemberre ide is er a golf, legalabbis 30-34 hetet mondott a lizingceg.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
válasz AMD Power #197210 üzenetére
De most komolyan. Neked kellene - a te kötelességed lenne - az eladott autóval foglalkozni, miután te befejezted állampolgári kötelességedet?
Jelentsék fel ők, hivatalból, állampolgári kötelességük (tövényi előírás megszegése) elmulasztása miatt... sz'tem. De majd a tapasztaltabbak, jogban otthonosabban mozgók megmondják.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
ngaba
aktív tag
válasz focvis #197224 üzenetére
Nekem sem különösebben tetszik az első (a sedan hátulja még úgy-ahogy, de a kombié valahogy egy bogárra emlékeztet, elölről meg túl "lekerített" az én ízlésemnek a FL előtti design azzal a hűtőmaszkkal). De a másik topic alapján nekem az jött le, hogy alapvetően tetszik az embereknek.
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #197206 üzenetére
neked is, és bitporknak is!
Habár szerintem marad az eredeti terv, miszerint ½ millióért keresünk valami kis gyöszt, azt egy hónapon belül össze tudnánk hozni, minden máshoz még gyűjtögetni kell.
…………………………………………Más: Ahhoz képest, hogy az utóbbi 3 év alatt csak idén februárban töltöttem rá egy órácskát, hogy lássuk, hogy megmoccan-e vele a mamámnak szánt rokijárgány, nem is rossz.
[kép1], [kép2][ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz stickermajom #197211 üzenetére
+1, +1.
" ha valaki ezt a fapados giuliát veszi, az igazából azt jelenti, hogy nincs pénze giuliára"
-ha valaki egy fapados Golfot vesz, azt jelenti nincs pénze Golfra.dokee78: 'Ha csekken fizetem be a gépjármű adót akkor nincs más teendőm,mint szimplán postán befizetni ugye?'
Postán? De a csekken már rajta az azonosítód.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
válasz oliwire #197242 üzenetére
Felsővezetőként, cégvezetőként a szabi nem igazán értelmezhető fogalom, persze papíron szépen vezetve van, de ~15 éve volt utoljára olyan beosztásom, ahol volt jelentősége is.
MÁS: A hétre van időpontom gumishoz, de most azt mondják hó jön megint. Faja.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #197245 üzenetére
Nyárival kevésbé (Conti PC5), főleg ha guminyomást középértékre lövöm be (normal és eco érték közé). De majd ha most felkerül a nyári újra akkor megnézem ismét. Van egy fix tesztkanyarom ott szoktam megnézni mit tud az adott technika.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest