-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz tboldi #197853 üzenetére
Én pontok nélkül február óta 10-16% kedvezménnyel (Vivid cashback) tankolok a Shellnél.
Alapból MOLnál szoktam -10Ft-ért a kiírt 95ösből (Forensis és otp 1%), de egy ideje a tatai kis kutaknál tankolom a simát (30-35Ft-al olcsóbb a többinél), de amíg a superdeal cashback él, éljen a ShellSzerk: Jé, van olyan ahol aktuális az üzemanyagár a wazén? Ponénból csomószor néztem, de vidéki városokban köszönő viszonyban sem volt sosem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Gabesz87
veterán
Kiírnám magamból mai használt autó kereskedős sztorimat, bár valószínűleg ez sokaknak nem újdonság. Én nem vagyok rutinos autó eladó, most először hirdetem az autómat. Tudom, hogy a kereskedők milyenek, (cikkekből, véleményekből), ezért bele is írtam a hirdetésembe, hogy kereskedők ne keressenek. Persze ettől függetlenül jönnek az SMS-ek. Az egyik egy elég nagy, és google értékelések alapján megbízható, jónak tűnő kereskedés...jó nagy telephellyel, szerintem több száz autóval, a Budaörsi úton. Gondoltam egye fene, teszek velük egy próbát. Elvittem ma az autót, igazából korrektek voltak, faszi körbemérte, elmondtam minden felszereltséget, vittem az összes számlát, mindent. Nyilván az autó tetszett, hisz még szinte új, de amin aztán én meglepődtem, hogy az irodában elkezdtük a hahu-s hirdetéseket bújni, hogy milyen árban mennek hasonló autók. Nem tudom, kereskedőknél ez a normális-e, de én azt hittem, hogy ha már ezzel foglalkoznak, ez a munkájuk, tisztában vannak a (népszerűbb) típusok áraival, és tud mondani egy árat egyből. Meg mondjuk nekem az jött le, hogy a francia autókkal nem annyira szeretnek foglalkozni, nem követik az áraikat, plusz nem is ismerik a felszereltségeiket. Na persze az egésznek semmi értelme nem volt nyilván, mert miután megkérdezte, mi az a min. amiben gondolkodom, közölte, hogy ennyit ő sajna nem tud adni, pedig a hahu-s árakat elnézve az ilyen autók ára valóban ennyi, (dehát ugye ő haszonból él). Mindezzel csak az a gondom, hogy ezt miért nem tudta volna már telefonon közölni, és akkor megspóroltam volna az utat+45 percet a napomból. Sebaj, legalább megvolt az 1. kereskedői tapasztalatom, de tuti, hogy többel szóba sem állok.
Hirdetési link kérésre törölve.
[ Módosította: Qru ]
-
aero.
veterán
válasz Gabesz87 #197861 üzenetére
"Mindezzel csak az a gondom, hogy ezt miért nem tudta volna már telefonon közölni, és akkor megspóroltam volna az utat+45 percet a napomból."
Pont ezért. Arra megy, hogy akkor ott hátha meggondolod magad, ha már az idődet elvesztegetted. Értelemszerűen soha nem adnak annyit, amennyiért a használtpiacon megy, mert azt még el kell adni, alap a kövér alku. Egyébként korrekt hirdetés!
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
Nekem anno telefonba azt mondta egy kereskedő, hogy kb a kiirt áron megvennék az autóm. Rákérdeztem, hogy megis nagyjából megis mennyi az annyi az akkor 2Mft-ért hirdetett autóra 1.8-at mondott. Azzal még úgy ahogy kiegyeztem volna. De amikor oda mentem akkor már csak ilyen 1.5-1.6ról beszélt. Pedig tudta mi a felszereltsége az autónak a külső hibáját is tudta mert direkt lefotóztam. Gondolom arra játszanak, hogy van aki odaadja annyiért amit ők mondanak.
-
Gabesz87
veterán
válasz BigBlackDog #197862 üzenetére
Köszi
Sürgősnek épp nem a pénz miatt mondanám, mert az utód is megvan pár hete, csak itt Pesten most a közeli parkolóházba álltam vele, és nem szívesen fizetgetnék több havi bérletet. No meg júniusban esedékes a kgfb, szóval nem bánnám, ha május végéig elmenne. Amúgy még csak pár napja hirdetem, pénteken raktam fel talán. -
Gabesz87
veterán
válasz focvis #197866 üzenetére
Lehet, a link miatt? Hirdetésnek minősült, vagy mi?
A befizetett KGFB arányosan visszajár ha eladod az autót
Igen, azt hiszem, erről hallottam, csak ha nem muszáj, azért nem fizetném be újra.
Ha már itt tartunk, a regadó 2. részét vissza lehet igényelni? Mert pár hete, amikor megjött a 2 csekk, én olyan túlbuzgó voltam, hogy mindkettőt befizettem.#197868 tboldi: ja, értem, Ok, akkor sorry. De mondjuk nem elég lett volna csak a linket eltávolítani
#197869 aero.: ja igen, arra. Sosem tudom, mi a neve, reg.adó, gépjárműadó, súlyadó...de a lényeg, hogy egyre gondolunk
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz focvis #197866 üzenetére
Nálunk is lazán benyögtek telefonban egy 600k-val alacsonyabb árat, hogy azonnal utalják. Halásznak a zavarosban, hátha valaki ráugrik. Szépen felépítette a sztorit amúgy: az apósának keresi és, hogy két hónapja ennyiért és ennyiért vette. Egy volt a gáz: a telefonom már a hívás pillanatában kírta, hogy Avalon Car. Pixel rulez.
-
gergo5991
őstag
aki közel lakik a sk határhoz, esetleg itt SK-ban lenne dolga, minden csütörtökön FuelSave Natural 95 (jelenleg 1.312 €) áron van a Shell V-Power 95, 23. 5. 2021-ig.
a dizel meg keddenként ugytudom[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
#napifogyi
Alakul a fogyasztás ha nincs hideg és nem nagyon esik az eső, kíváncsi vagyok 20⁰ és szárazon mennyire jön majd ki...gergo: Mai deviza eladásival az 478 Ft, az kb a Vpower95 ára, 420 Ft körül van a sima.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
válasz stickermajom #197870 üzenetére
Csak a Pixel tudja ezt, normál droid nem?
Tárcsázáshoz is használom, beírom a cég nevét, és voilá. 👍 -
MC Pite
veterán
válasz focvis #197878 üzenetére
Appal más droidos is teló tudja, csak a piyel gyárilag.
És appal amit a samun használtam, vannak fentartásaim, mert amikor megcsörgetem a privát számomról a cégest, és kiírja a nevem becézve(ahogy valamelyik kolléga mentette elna saját számom, akkor asszem a telefonkönyvünk tartalma nem túl privát (simple dialer asszem). Több appot nem próbáltam, mert a saját pixelem úgyis tudja, cégesem csak tesztelni szoktam.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
törölt tag
válasz Biqci #197882 üzenetére
Ezt a szifon is tudja, a múltkor kiírta a szám alá mikor az xy segélyszervezettől hívtak. Gondolom csak olyan számoknál működik ami bent van valami adatbázisban, meg azok a privátok amik felhőben vannak és lenyúlták. Az én számom is a face balhénál került az ilyen kezekbe...
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Kommenteket megéri olvasni
-
nagyúr
válasz barnam_ #197885 üzenetére
Láttam tegnap, egyelőre borzalmasan teljesít az új srác.
Párhuzamosan felkerült az "új" 530e írott tesztje is az oldalukra: Szép és jó az 5-ös hibrid, de ennek az autónak egy dízel kell
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Én a TC kapcsán a Winkler-t nem értem. Nem az volt, hogy otthagyja a TC-t? Vagy milyen aspektusban, munkakörben? Csak mert látom, hogy ugyanúgy vezeti az új évadot is a Viasaton, szóval mintha semmi nem változott volna
-
nagyúr
válasz stickermajom #197870 üzenetére
Ja, jó feature androidon
-
barnam_
nagyúr
válasz bulikavagyok #197889 üzenetére
Sajna eléggé szétszedték a YT kommentelők, de sajnos igazuk van.
Még az is jobb lenne, ha "ő-zne", mint ez a terminátorosan begyakorolt szöveg, amit előadott.
Hiányzik belőle a spontaneitás, a kreativitás.Gabesz87: gondolom van az a pénz, amiért a TV műsorhoz adja az arcát. Attól még nem kell a TC-nek írnia.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát igen, ez ilyen. szerintem 100k alatti haszonnál szóba sem állnak az emberrel - de akkor lehet, hogy keveset mondtam.
Én nem válaszoltam egy sms-t író kereskedőnek sem. Főleg azért, mert az első sms után elkezdtem olvasni...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Biqci
aktív tag
válasz #89309696 #197883 üzenetére
Ja, akkor nem a teló saját telefonkönyvében elmentett számokról van szó, hanem valami külső helyen (felhőben?) levő számokat ismeri fel. Ez jó feature, jó lenne, ha általános lenne. Többször előfordult már, hogy hívtak és bár kiírta a számot, de semmilyen adatbázisban nemm találtam, ki a hívó. Visszahívni pedig nem szívesen hívom, ha nem tudom ki az, mert régebben visszahívtam, de legtöbbször valami idióta marketing volt, ami nem érdekel...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
nagyúr
-
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik